Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Gorzowie Wielkopolskim pojawił sie nowy jamnikowaty piesek.
Jest młody,oceniony na 1.5 roku,malutki.Jakby miks szorstko-z gładkowłosym.
Pies bardzo ładny,fajny, kontaktowy,troche przestraszony miejscem w którym sie znalazł.
Przebywa w zimnym boksie w budzie zatem wiadomo ze bardzo marznie i potrzebuje pomocy.[SIZE=2]
[SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji i do ogłoszeń;
506-858-455

Aktualizacja watku;\
Kuki został zabrany na DT,jest po kastracji,poszukiwany jest DS.
[SIZE=2]

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
jestem, zaraz malucha umieszczą na SOS DLA JAMNIKÓW

dzieki,wiecej informacji nie mam ,wszystko co wiem napisałam w 1 poscie ale dziewczyny bywajace w schronie obiecały bierzace informacje i fotki wiec pewnie informacje beda na bierząco.

Posted

iwcia93 napisał(a):
my z dziewczynami nazwałyśmy go Kuki :)

zatem maluch nie jest już bezimienny.
zbierzcie jeszcze jak najszybciej i jak najwiecej informacji o nim to zrobie mu ogłoszenia.
jest sliczny i młodziutki to powinien szybko domek znalezc tylko trzeba go pokazać światu.

Posted

sundayrose napisał(a):
Do sprawdzenia w sobotę, lub przy najblizszej wizycie w schronie...

jesli to pies ze zdjęć to raczej nie ma co sprawdzać :evil_lol: bo płeć nie budzi wątpliwości

Posted

__Lara napisał(a):
Halo halo, gdzie są osoby odpowiedzialne za psiaka (?).

tez bardzo chciałabym wiedzieć.
zalożyłam wątek temu psiaczkowi pomimo ze jest tam kilka osób a załozenia watku na który jak pisałyscie nikt nie ma czasu a to kwestia kilku minut ale pomijajac to, były obietnice ze jesli ktos zaloży watek to beda na bierzaco informacje o psince.
Nie ma nawed informacji co do tego chetnego domku któremu kontakt podało Isadora.
W ten sposób nie da sie wspólpracowac,nie da sie pomóc psu niestety więc albo zjawia sie tu osoby które deklarowały chec wspołpracy albo pozostaje zamknac wątek.

Posted

koelka napisał(a):
Trochę mnie nie było, ani na dogo, ani w schronisku, ale podeślę zaraz dziewczynom, które były ostatnio w schronie, może wiedzą cos więcej.

dzieki ze jestes,zwołaj kogo mozesz,temu psiaczkowi mozna pomóc w znalezienieu domu by nie musiał tam marznac ale bez Was to nie bedzie mozliwe.
Potrzebne są bierzace informacje,trzeba zrobic ogłoszenia ale najpierw trzeba wiedziec czy mozna go juz ogłaszać? bo był na kwarantannie która powinna był
a sie juz skonczyć ale przed wszystkim trzeba wiedziec czy psiaczek nadal siedzi w schronisku?