NigdyNigdy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Asiaczek']No to pogratulować Przewidywalnego Bursztynka i Nieprzewidywalnej Jagienki!:loveu::lol::multi: Pzdr. Dziękujemy Asiaczku :loveu: Pisząc, że wystawy w Nowym Dworze są "przewidywalne" miałam raczej na myśli to, że organizatorzy nie serwują nam jakiś dziwnych niespodzianek ;) Bursztynek, faktycznie, jest przewidywalny o tyle, o ile kiedy biorę ringówkę w rękę, to wiem co mnie czeka. Czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale zwykle zachowanie (czyt. stan emocjonalny psiula) pozwala mi przewidzieć w jakiej jest w danym dniu formie. Co do Jagienki.... Ona jest raczej jak huragan- nie wiadomo za bardzo kiedy przyjdzie, ani kiedy minie :shithappens: Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nie mam zielonego pojęcia!:crazyeye: Ja na wystawie byłam towarzysko razem z MKM i po wystawieniu Dablika przez Agabasska - wróciliśmy do domu (psy zostały same...). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Dziękujemy Asiaczku :loveu: Pisząc, że wystawy w Nowym Dworze są "przewidywalne" miałam raczej na myśli to, że organizatorzy nie serwują nam jakiś dziwnych niespodzianek ;) Bursztynek, faktycznie, jest przewidywalny o tyle, o ile kiedy biorę ringówkę w rękę, to wiem co mnie czeka. Czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale zwykle zachowanie (czyt. stan emocjonalny psiula) pozwala mi przewidzieć w jakiej jest w danym dniu formie. Co do Jagienki.... Ona jest raczej jak huragan- nie wiadomo za bardzo kiedy przyjdzie, ani kiedy minie :shithappens: Hihi.... Uściski dla Huraganki i Przewidusia!:lol: Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Asiaczek napisał(a):Hihi.... Uściski dla Huraganki i Przewidusia!:lol: Dziękujemy- uściski przekazane :loveu: Quote
MichalMi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 wklejam fotki które znalazłem w aparacie :) Quote
talut Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 MichalMi, wydawalo mi się, że Was widziałam :) masz dalmata w brązowe kropki, tak? i stałeś niedaleko wejścia na ring, prawda? chciałam zagadać, ale wstydzioch ze mnie :razz: no i nawet się na fotki załapałam z moim suczydłem :cool3: (ja to to dziecię w niebieskozielonej marynarce ;)) Quote
MichalMi Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ja też próbowałem Was namierzyć. :) brązowi to byliśmy my, koczowałem przy wejściu zniecierpliwiony kiedy skończy się Wasze sędziowanie :evil_lol: jeżeli wybierasz się do Poznania lub Kielc to może uda nam się parę słów zamienić :) Quote
Eurasierka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='MichalMi']wklejam fotki które znalazłem w aparacie :) no, proszę, nawet moja sucz się załapała :loveu: dzięki za wklejenie :lol: Eurasierka Quote
ewoja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 czy ktoś moze podrzucić wyniki goldenków i bordosiów Quote
Pearl Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Asiaczek']Obiecane zdjęcia samków: Kto, co i w jakiej klasie - to sobie niech właściciele poustalają. Ja "tylko" robiłam zdjęcia.:lol: Cdn. Pzdr. Super zdjęcia z Azziskiem :loveu: . Nie wiem jak zdołam oddać tego przystojniaka zpowrotem ;) Quote
talut Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 MichalMi napisał(a):ja też próbowałem Was namierzyć. :) brązowi to byliśmy my, koczowałem przy wejściu zniecierpliwiony kiedy skończy się Wasze sędziowanie :evil_lol: jeżeli wybierasz się do Poznania lub Kielc to może uda nam się parę słów zamienić :) będziemy pewnie w Kielcach :) Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pearl napisał(a):Super zdjęcia z Azziskiem :loveu: . Nie wiem jak zdołam oddać tego przystojniaka zpowrotem ;) To nie oddawaj! Może Kasia wybaczy?:lol: Pzdr. Quote
Crazy@ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Moje suczydło rozpoczeło walke o Mł.Ch.Pl :) Wystawa naprawde super zorganizowana, no chyba ze tylko brak PIWA :evil_lol: był minusem. A tak reprezentowała się Ruda Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Eee, MKM dobrze poszukał i kupił piwko dla siebie i znajomych. W puszkach. Pzdr.:lol: Quote
Pearl Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Asiaczek napisał(a):To nie oddawaj! Może Kasia wybaczy?:lol: Pzdr. Oj wątpie, wątpie:placz: ;) Quote
Gaga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 a jak ktos chce poogladac wilczaki to zdjecia z wystawy sa tu : http://cheitan.zperonowki.com/galeria/album32 Quote
Asiaczek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Gaga'] Po prostu świetne!!! Już teraz wiem, za co kocham mopsiki!!!:lol: Quote
króliczek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 A może ma ktoś zdjęcia z BISa Juniorów i II ?? Quote
Agappe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 mogłabym prosic o stawke akit (japońskich) ??? Quote
NigdyNigdy Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Agappe']mogłabym prosic o stawke akit (japońskich) ??? Prosić można zawsze ;) PSY kl. młodzieży ISSUN BOSHI Halne Wzgórze FCI kl. pośrednia BIRIKO Bieżynaki MARMU Puchate Kreple FOKUS Royal (Mł. Ch. Pl.) SUKI kl. szczeniąt SHOJO Dąbrowskie Samuraje kl. pośrednia AKEGATA Halne Wzgórze FUJIN Yamamoto OSAMERU Co Ty na To TSUMABE Kawałek Księżyca YASU Akitu u Izis Akita YOKO Akita u Izis Akita kl. championów BU Yamamoto (Ch. Pl.) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Witam czy może ktoś mi podać wszystkie dane seterów irlandzkich - Wakacyjny Romans z Arislandu i Tarendell Valencia? :) Quote
jolka11 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Witam czy może ktoś mi podać wszystkie dane seterów irlandzkich - Wakacyjny Romans z Arislandu i Tarendell Valencia? :) Proszę bardzo:lol: Wakacyjny romans z Arislandu-mahoniowe,09.06.2000.,PKR.VII-6788, nr. rej. 63482/I/00( Quinniver's CARDINAL SONG-MORENA Mahagon Morawia ) Tarendel Valencia-mahoniowe ,21.11.2004, PKR. VII-9894, nr.rej.74636/I/04 (Thendara DON CORLEONE Tarendel Celtic Rose ) Quote
jolka11 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='króliczek']A może ma ktoś zdjęcia z BISa Juniorów i II ?? Ja mam troszkę .ale nie są najlepszej jakości :oops: Może jednak Ktoś coś zobaczy :lol: Dziewczynka szczeniaczk :loveu: juniorzy no i trochę juniorek Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bardzo Ci dziękuję! Poproszę tylko jeszcze hodowce Valencji :) Quote
jolka11 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Bardzo Ci dziękuję! Poproszę tylko jeszcze hodowce Valencji :) K. LEWIS'S Quote
Recommended Posts