Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No to pogratulować Przewidywalnego Bursztynka i Nieprzewidywalnej Jagienki!:loveu::lol::multi:

Pzdr.

Dziękujemy Asiaczku :loveu:
Pisząc, że wystawy w Nowym Dworze są "przewidywalne" miałam raczej na myśli to, że organizatorzy nie serwują nam jakiś dziwnych niespodzianek ;)
Bursztynek, faktycznie, jest przewidywalny o tyle, o ile kiedy biorę ringówkę w rękę, to wiem co mnie czeka.
Czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale zwykle zachowanie (czyt. stan emocjonalny psiula) pozwala mi przewidzieć w jakiej jest w danym dniu formie.
Co do Jagienki....
Ona jest raczej jak huragan- nie wiadomo za bardzo kiedy przyjdzie, ani kiedy minie :shithappens:

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Dziękujemy Asiaczku :loveu:
Pisząc, że wystawy w Nowym Dworze są "przewidywalne" miałam raczej na myśli to, że organizatorzy nie serwują nam jakiś dziwnych niespodzianek ;)
Bursztynek, faktycznie, jest przewidywalny o tyle, o ile kiedy biorę ringówkę w rękę, to wiem co mnie czeka.
Czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale zwykle zachowanie (czyt. stan emocjonalny psiula) pozwala mi przewidzieć w jakiej jest w danym dniu formie.
Co do Jagienki....
Ona jest raczej jak huragan- nie wiadomo za bardzo kiedy przyjdzie, ani kiedy minie :shithappens:

Hihi....
Uściski dla Huraganki i Przewidusia!:lol:
Pzdr.

Posted

MichalMi, wydawalo mi się, że Was widziałam :) masz dalmata w brązowe kropki, tak? i stałeś niedaleko wejścia na ring, prawda? chciałam zagadać, ale wstydzioch ze mnie :razz: no i nawet się na fotki załapałam z moim suczydłem :cool3: (ja to to dziecię w niebieskozielonej marynarce ;))

Posted

ja też próbowałem Was namierzyć. :)
brązowi to byliśmy my, koczowałem przy wejściu zniecierpliwiony kiedy skończy się Wasze sędziowanie :evil_lol:
jeżeli wybierasz się do Poznania lub Kielc to może uda nam się parę słów zamienić :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Obiecane zdjęcia samków: Kto, co i w jakiej klasie - to sobie niech właściciele poustalają. Ja "tylko" robiłam zdjęcia.:lol:

Cdn.
Pzdr.

Super zdjęcia z Azziskiem :loveu: . Nie wiem jak zdołam oddać tego przystojniaka zpowrotem ;)

Posted

MichalMi napisał(a):
ja też próbowałem Was namierzyć. :)
brązowi to byliśmy my, koczowałem przy wejściu zniecierpliwiony kiedy skończy się Wasze sędziowanie :evil_lol:
jeżeli wybierasz się do Poznania lub Kielc to może uda nam się parę słów zamienić :)

będziemy pewnie w Kielcach :)

Posted

Moje suczydło rozpoczeło walke o Mł.Ch.Pl :) Wystawa naprawde super zorganizowana, no chyba ze tylko brak PIWA :evil_lol: był minusem.

A tak reprezentowała się Ruda

Posted

[quote name='Agappe']mogłabym prosic o stawke akit (japońskich) ???

Prosić można zawsze ;)

PSY
kl. młodzieży
ISSUN BOSHI Halne Wzgórze FCI

kl. pośrednia
BIRIKO Bieżynaki
MARMU Puchate Kreple
FOKUS Royal (Mł. Ch. Pl.)

SUKI
kl. szczeniąt
SHOJO Dąbrowskie Samuraje

kl. pośrednia
AKEGATA Halne Wzgórze
FUJIN Yamamoto
OSAMERU Co Ty na To
TSUMABE Kawałek Księżyca
YASU Akitu u Izis Akita
YOKO Akita u Izis Akita

kl. championów
BU Yamamoto (Ch. Pl.)

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Witam czy może ktoś mi podać wszystkie dane seterów irlandzkich - Wakacyjny Romans z Arislandu i Tarendell Valencia? :)

Proszę bardzo:lol:
Wakacyjny romans z Arislandu-mahoniowe,09.06.2000.,PKR.VII-6788, nr. rej. 63482/I/00( Quinniver's CARDINAL SONG-MORENA Mahagon Morawia )

Tarendel Valencia-mahoniowe ,21.11.2004, PKR. VII-9894, nr.rej.74636/I/04 (Thendara DON CORLEONE Tarendel Celtic Rose )

Posted

[quote name='króliczek']A może ma ktoś zdjęcia z BISa Juniorów i II ??

Ja mam troszkę .ale nie są najlepszej jakości :oops: Może jednak Ktoś coś zobaczy :lol:

Dziewczynka szczeniaczk :loveu:

juniorzy

no i trochę juniorek