Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wszystko chodzi, jak trzeba - cały plan sędziowania jest widoczny!

Brawa dla Admina!

Mam jedno pytanie - czy już wiadomo kto będzie sędziował finały?

Posted

Pewnie wiadomo kto robi finały,ale ja Wam na to pytanie nie odpowiem,bo siedzę i robię za świstaka!Jeszcze tylko 1000 kart i dyplomów do zapakowania:evil_lol: Spadam bo do wystawy nie skończę:cool3:

Posted

[quote name='blaira']Nie ma co trzeba czekac do niedzieli ;-)
i wlasnie tak jak Gonia pisze myslec ze jedzie sie po wygrana :cool3:
Hehe, no po wygrana kto jedzie to jedzie :)

i dobra zabawe :)

O tak, po zabawe i nauke zawsze :)

Posted

No to teraz ja zadam pytanie. Mam dwa psy na odleglych ringach, ktore na ring wchodzic powinny w bardzo podobnym czasie:sad: I pomijajc te kwestie, to czy orientujecie sie w tempie sedziowania p.Piotra Śliwki i p.Danilo Giorgio??????????:roll: Bardzo pomoglaby mi ta informacja w rozplanowaniu biegania pomiedzy ringami:evil_lol:

Posted

Zakla, mam nadzieję, że na samym początku jesteś wolna :evil_lol: my wchodzimy teoretycznie o 10:25, ale pewnie wyjdzie coś koło 10:50 :cool3: i Monulec nawet nie jest ostatni, wiesz :cool3:

Posted

Właśnie czy ktoś wie jak sędziuje pan Danilo Giorgio?Jaki typ psów preferuje, czy potrafi być wyrozumiały dla niesfornych psiaków. Jakieś podpowiedzi czego można się spodziewać??? Z góry dziękuję

Posted

talut napisał(a):
Zakla, mam nadzieję, że na samym początku jesteś wolna :evil_lol: my wchodzimy teoretycznie o 10:25, ale pewnie wyjdzie coś koło 10:50 :cool3: i Monulec nawet nie jest ostatni, wiesz :cool3:

Jestem wolna, jestem:lol: Jesteście jedyne na początku, pozostałe trzy rasy mi spadają razem:motz::eviltong:

A tak w ogóle to gdzie są rozpiski godzinowe? Bo ja jakaś cofnięta i na stronie związku nie mogę znaleźć:oops:

Posted

[quote name='zakla']Jestem wolna, jestem:lol: Jesteście jedyne na początku, pozostałe trzy rasy mi spadają razem:motz::eviltong:
uffff, to się nazywa szczęśćie :cool3: gorzej jak dostaniemy Zw.Mł i treba będzie czekać do NJwR :evil_lol:

A tak w ogóle to gdzie są rozpiski godzinowe? Bo ja jakaś cofnięta i na stronie związku nie mogę znaleźć:oops:

my miałyśmy na potwierdzeniu ;)

Posted

talut napisał(a):
gorzej jak dostaniemy Zw.Mł i treba będzie czekać do NJwR :evil_lol:

Ciiiiiicho! Ja wystawiam tzry psy w młodzieży:lol: Tylko jeden może wygrać, nie ma innej opcji:eviltong:

Posted

talut napisał(a):
dyskryminacja! :mad:
Ale to możecie być Wy, spoko:eviltong: Z dożkiem wystarczy nam do szczęścia zw.mł., juz jedno mamy njwr:lol::eviltong:

Posted

Pani Marzenko.
Napisalam przed chwilka na priv, jeszcze raz serdecznie prosze o wyjasnienie tego nieporozumienia. Do wystawy zostalo bardzo niewiele czasu... naprawde bardzo sie zdenerwowalam. Z niecierpliwoscia bede czekala na wiadomosci, bo nigdy mnie cos takiego nie spotkalo!

Posted

Różyczka napisał(a):
Właśnie czy ktoś wie jak sędziuje pan Danilo Giorgio?Jaki typ psów preferuje, czy potrafi być wyrozumiały dla niesfornych psiaków. Jakieś podpowiedzi czego można się spodziewać??? Z góry dziękuję
To prawdziwy SHOW MAN!Sędziuje dokładnie i takie też daje opisy.Jest żywiołowy jak to Włoch:evil_lol: Na bokserach zbierał oklaski i okrzyki radości.Bardzo miły,taktowny,dużo mówi o ocenianych psach.Jesli posędziuje jak na boksiach,to zdobędzie szerokie grono wielbicieli/ek:evil_lol:

Posted

Dziękuje dziękuje dziękuje czuję się pokrzepiona tą odpowiedzią bo nie wiedziałam co myśleć tak nagle zmienili sędziego . Jeszcze raz dziękuję. Może być ciekawie. Jeśli u nas też taki będzie na ringu .

Posted

Ja też dziś dostałem potwierdzenie i numerek:lol:. Wszystko się zgadza.
Ale niektórym się nie zgadza, jest jakiś błąd w planie sędziowania przy greyach, których jest za dużo, kosztem saluk, których nie ma w ogóle. Ale to jeszcze pikuś. P.Jakubowski wg planu sędziowania jest w Rybniku na ringu nr 13, gdzie ma 34 psy, zdaje się z grupy III i w NDM na ringu 23, gdzie ma 39 psów z grupy X. Ciekawe, który oddział nie potwierdził udziału sędziego? Ja osobiście stawiam jednak na Rybnik:cool1:

Posted

Donio napisał(a):
Ja też dziś dostałem potwierdzenie i numerek:lol:. Wszystko się zgadza.
Ale niektórym się nie zgadza, jest jakiś błąd w planie sędziowania przy greyach, których jest za dużo, kosztem saluk, których nie ma w ogóle. Ale to jeszcze pikuś. P.Jakubowski wg planu sędziowania jest w Rybniku na ringu nr 13, gdzie ma 34 psy, zdaje się z grupy III i w NDM na ringu 23, gdzie ma 39 psów z grupy X. Ciekawe, który oddział nie potwierdził udziału sędziego? Ja osobiście stawiam jednak na Rybnik:cool1:
Możesz mnie oświecić,co to za błąd?Nie bardzo rozumiem o co chodzi?
Na obecność P.Jakubowskiego w Rybniku mogę przyjmować zakłady:evil_lol:

Posted

Przeklejam z charciego forum. Greyów zdaje się są cztery i dwie saluki.
"no to fajnie w/g tego planu to nas nie ma w salukach za to z tymi numerami które przysłali z potwierdzeniem jesteśmy w grejach mam teraz dylemat wystwić sunie w grejach czy salukach hihihi...."

Posted

Masz rację,to błąd w planie sędziowania:razz: Greye sa 4,saluki3.Sorki,nasza wina:modla: Błąd zostanie naprawiony.Swoja drogą,te dwie rasy mają większe szanse,bo mogą startowac podwójnie:evil_lol:

Posted

Wiem, że tematem jest jesienna wystawa, ale czy wiadomo czy będą podane stawki w planie sędziowania na klubowej sznaucerów? Może jest tu ktoś z oddziału i mógłby odpowiedzieć. Z góry dziękuję.