sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Napisał(a) Carolcia co myslicie o : malamut + grzywacz chiński:evil_lol: Ja wogóle sądze że mały + duże = extra duecik. Mówie z doświadczenia :) To ta jeszce się trzyma mimo że ją ciągnie, gryzie, szarpie i ogólnie bawi się :P A proponowali mi cieńsza, bo przecież " to taki delikatny psiaczek":roll: Ja widziałam taką jedna na grzywku extra obroże taką mini dla charta czyli góra szersza dół węższy- extra to wyglądało :) taka właśnie :) Quote
gogunia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 nomu!!! Twój grzywek jest przeuroczy, i pięknie go prezentujesz w galerii!!!:loveu: Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 nomu napisał(a): Czyli tak ogólnie jest bardzo żywy, jak to wujek mówi "żywe srebro", wielki pieszczoch, w nocy lękliwy, ale też zadziorny. :) No i bardzo dobrze:p Jak ktoś chce kanapowca to kupuje mopsika;););) Quote
Ola&Kora Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 nomu; napisał(a): Jaki z niego ciasteczkowy potworek :loveu: Uwielbiam go :p Quote
Alynkaaa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ale trafilas Ola z tym potfffforkiem ciasteczkowym:)no po prostu w 10:)mi tez tak przpomina takiego stworka...slodzisaty jest:)... nomu- ta obroza o ktorej wspomialas ssuuper by pasowala do Gryfka:) Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Śliczniuuuusia galeryjka, pięknego psa!!!:loveu: Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 CUDOWNE ZDJĘCIE, CUDOWNY PIES! Jestem zakochana w grzywkach:shake: Quote
nomu Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Z serii portreciki Gryfcia :cool3: Quote
Dobcia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='nomu']Z serii portreciki Gryfcia :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wszystkie są piękne, nie mam szans wybrać najładniejszego:oops::lol: Quote
gogunia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jestem z rewizytą. Nie dość, że psiak bomba, to jeszcze super zdjęcia!!!:crazyeye: Quote
Olynda Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 sliczne foteczki chciałabym zobaczyc ciebie też :):P piekny pies - piękna pani ?? :evil_lol::cool3::razz: zapraszamy do nas - nove foteczki Quote
lothia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 http://img204.imageshack.us/img204/2173/dscf0025gz7.jpg rewelka Quote
Juszes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='nomu']Z serii portreciki Gryfcia :cool3: Piękny pysiaczek wygłaskaj ode mnie! Quote
BooBC Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ślicznego masz psiuna, kocham chińskie grzywacze :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Olcia&Tasha']zapraszamy do nas - nove foteczki No i znowu spamowanie :shake: :shake: :shake: zobacz TU! a sama pisałaś że Cię to denerwuje :shake: :shake: :shake: Quote
Olynda Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 karolina zamijsie sobą :roll::lol: już nie będe :p sledzisz mnie i wyłapujesz moje bledy ??? :p czekam na nove foteczki gryfa Quote
Anza&Hacker Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Baardzo ładne porterety i fajnie obrobione - najbardziej podoba mi sie ten ostatni:loveu: Quote
BooBC Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nie śledzę Cię, bo na galerii Gryfa jestem stałą ''podglądywaczką'' gdyż nie pisuje, ale razi mnie zwracanie komuś uwagi a później robienie tego samego :shake: No czekam na fotki :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrowienia Quote
BBeta Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Portreciki rzeczywiście śliczne :loveu: Tzn. Gryfik jest śliczny ;) Quote
nomu Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Ale jestem zła. Miałam super fotki i pare niemych filmików jak sie Gryf bawi z spotkanym piesiem kiedy byliśmy w Ojcowie i przez pomyłke wszystkie zdjęcia usunęłam z kompa ;( wrrr, za to troche ze spacerku wstawie, reszta pozniej plus odwiedzanie waszych psiórków, bo teraz już nie ma mczasu :] Quote
Ola&Kora Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 nomu; napisał(a): Mmmmmm golasek na spacerku :loveu: Quote
nomu Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 I jeszcze pare: Gryfcio z podniesioną łapką do siusiu :loveu: Teraz to co drugie drzewo staje i nawet jak nei sika to stoi z podniesioną łapka:mad: Więcej nie wklejam bo net mi chodzi jak krew z nosa, dobrze że wogóle chodzi :/ Quote
Recommended Posts