Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisał(a) Carolcia
co myslicie o : malamut + grzywacz chiński:evil_lol:

Ja wogóle sądze że mały + duże = extra duecik. Mówie z doświadczenia :)

To ta jeszce się trzyma mimo że ją ciągnie, gryzie, szarpie i ogólnie bawi się :P A proponowali mi cieńsza, bo przecież " to taki delikatny psiaczek":roll:

Ja widziałam taką jedna na grzywku extra obroże taką mini dla charta czyli góra szersza dół węższy- extra to wyglądało :) taka właśnie :)

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nomu napisał(a):

Czyli tak ogólnie jest bardzo żywy, jak to wujek mówi "żywe srebro", wielki pieszczoch, w nocy lękliwy, ale też zadziorny. :)

No i bardzo dobrze:p
Jak ktoś chce kanapowca to kupuje mopsika;););)

Posted

ale trafilas Ola z tym potfffforkiem ciasteczkowym:)no po prostu w 10:)mi tez tak przpomina takiego stworka...slodzisaty jest:)...
nomu- ta obroza o ktorej wspomialas ssuuper by pasowala do Gryfka:)

Posted

Ślicznego masz psiuna, kocham chińskie grzywacze :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Olcia&Tasha']zapraszamy do nas - nove foteczki

No i znowu spamowanie :shake: :shake: :shake: zobacz TU! a sama pisałaś że Cię to denerwuje :shake: :shake: :shake:

Posted

Nie śledzę Cię, bo na galerii Gryfa jestem stałą ''podglądywaczką'' gdyż nie pisuje, ale razi mnie zwracanie komuś uwagi a później robienie tego samego :shake:

No czekam na fotki :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrowienia

Posted

Ale jestem zła. Miałam super fotki i pare niemych filmików jak sie Gryf bawi z spotkanym piesiem kiedy byliśmy w Ojcowie i przez pomyłke wszystkie zdjęcia usunęłam z kompa ;( wrrr, za to troche ze spacerku wstawie, reszta pozniej plus odwiedzanie waszych psiórków, bo teraz już nie ma mczasu :]

Posted

I jeszcze pare:

Gryfcio z podniesioną łapką do siusiu :loveu: Teraz to co drugie drzewo staje i nawet jak nei sika to stoi z podniesioną łapka:mad:

Więcej nie wklejam bo net mi chodzi jak krew z nosa, dobrze że wogóle chodzi :/