diabelkowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jaaki on sliczny taki zgrabniutki po prostu cudo on wyglada jak taki mieszaniec konia z psem :P taki zgrabny i ten ogon a te wloski na noozkach!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Safi sie rozciekla i nie ma jak isc na spcerek niech ta cieczka sie juz skonczy bo nie moge sie doczekaz spacerku :(:(:( Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='diabelkowa'] jaaki on sliczny taki zgrabniutki po prostu cudo on wyglada jak taki mieszaniec konia z psem :P taki zgrabny i ten ogon a te wloski na noozkach!!:loveu: :loveu: :loveu: z tym konikiem chyba cos jest bo moja mama jak jej pokazywalam fotki Gryfcia to tez powiedzial ze sliczny golasek a na tym zdieciu to taki jak konik taka prosta postawa:)......pozazdroscic konika i slicznego psa w jednym....:):):):) Quote
barbara.h Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Przystojniak z niego,czasem szkoda mi że, nie mogę mieć takiej rasy piesa :shake: bo bardzo kocham owczarki :lol: dlatego cieszę się że,mogę podziwiać twojego tutaj w twoim wątku :multi::multi::multi: Quote
gogunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Strasznie ładny jest ten twój Gryf:loveu: :loveu: :loveu: Quote
nomu Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 W aucie czuje sie świetnie Zdjęcie z małej wycieczki :) Jego ulubione pozy kiedy ja sobie gram :] I oczywiście jak każdy piesek, nie lubi swojego ogonka :P Quote
cuciola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 nareszcie nowe zdjecia! przepiekne! wpadnijcie czasem do nas! Quote
Juszes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ale piękny golasek :loveu::loveu::loveu: Wszystkie fotki są wspaniałe! Quote
nomu Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 UWAGA! Teraz będize dużo zdjęć, prosze uzbroić się w cierpliwość :) Nie zrzucaj mnie z fotela! I tak nie zejde A kuku Teraz troche kiedy był na wycieczce gdzieś w górach z moimi rodzicami (oczywiście gór nie widać :P) A to mi się najbardziej podoba, taki portrecik:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ale czad zdjęcie :) a co ludzie mówią jak widzą takiego golaska ? Quote
Dobcia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='nomu'] A to mi się najbardziej podoba, taki portrecik:loveu: Bardzo fajne zdjęcia:lol: Świetnie wygląda w tej "fryzurze":loveu: I ma słodki wyraz pyszczka:loveu: Quote
nomu Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Teraz południowy spacerek. Strasznie ciepło się zrobiło. Napoczątek z serii: buszujący w trawie Teraz w poszukiwaniu patyczka :) No wkońcu znalazł I zdechł pies :D Quote
sylwiaskalska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='nomu']Teraz południowy spacerek. Strasznie ciepło się zrobiło. I zdechł pies :D :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: dobre :) jaki ładny boczek :) Quote
Dobcia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='nomu']Teraz południowy spacerek. Strasznie ciepło się zrobiło. Napoczątek z serii: buszujący w trawie Super!!!! :-D:-D:-DTylko gdzie tu jest golasek?:???:;) Quote
MoniŚ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dziekujemy za odwiedziny! :multi: Sliczne zdjęcie, nagusek zanurzony w trawie :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jaki słodziutki golasek :loveu: Jaką zrobił cudowną minkę :p Quote
Alynkaaa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 łłooojjenyyy superanckie fotosy szcegolnie te w trawie:) no i jaki z niego model raz jeden boczek do aparatu raz drogi:):):) poporstu profecha:):):) Quote
nomu Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 A tutaj jeszcze króciótki filmik, bez głosu :( jak biegał za patykiem a ja za nim :P http://www.youtube.com/watch?v=wZX-PBu9Jx0 Quote
gogunia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='nomu']A tutaj jeszcze króciótki filmik, bez głosu :( jak biegał za patykiem a ja za nim :P http://www.youtube.com/watch?v=wZX-PBu9Jx0 Śliczny ten grzywek- biega identycznie jak CZADZIK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy zdarza mu się jak szlony biegać za ogonem??? On jest taki sliczny i ma takie super uszy. mój ma oklapniete i nic nie pomaga, czasem tylko stawia np. jak sie bawi ,jak je i jak pilnuje domu i szczeka:-( A jak wkleja się filmy, bo ja zdjęcia wklejam przez imageshack??? Quote
Mysha792 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 śliczny, boski psiak :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 nomu; napisał(a):A tutaj jeszcze króciótki filmik, bez głosu :( jak biegał za patykiem a ja za nim :P http://www.youtube.com/watch?v=wZX-PBu9Jx0 Hihi za patyczkiem poleci, ale już nie przyniesie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nomu Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='gogunia']Śliczny ten grzywek- biega identycznie jak CZADZIK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy zdarza mu się jak szlony biegać za ogonem??? On jest taki sliczny i ma takie super uszy. mój ma oklapniete i nic nie pomaga, czasem tylko stawia np. jak sie bawi ,jak je i jak pilnuje domu i szczeka:-( A jak wkleja się filmy, bo ja zdjęcia wklejam przez imageshack??? On biega za okonem non stop, a czasem zamiast ogona probuje zlapac tylne lapki. Ja filmy wklejam przez www.youtube.com tam sie zarejestrowalam i mozna wstawiac filmiki. Oprócz tego na Google.pl tez mozna :] [quote name='Ola&Kora']Hihi za patyczkiem poleci, ale już nie przyniesie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no właśnie w domu piłke czy swój sznureczek przynosie ...ale patyk? ha zapomnij Quote
Alynkaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='nomu']A tutaj jeszcze króciótki filmik, bez głosu :( jak biegał za patykiem a ja za nim :P http://www.youtube.com/watch?v=wZX-PBu9Jx0 łooojjejj jaki on szybciutki:)sliczny golasek:D Quote
Recommended Posts