Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobacz na weterynarii,tam napewno jest odpowiedni temat i chyba Gryfik [ale nie jestem pewna na 100%]oktawi6 też ma,moze ona Ci coś doradzi
ależ Gryf jest słodki,będzie dobrze , zobaczysz

Posted

[quote name='barbara.h']te grzywacze są przecudne:loveu: a ja się pochwalę że,miałam okazję wygłaskać takiego naguska i żałujcie!!! ci co tego nie robili:roll: ta skóra to aksamit :multi::multi::multi::multi: Ja mialam okazje pogłaskać w lipcu na wystawie w wawie;). Cudoo:loveu:Tylko spocony był:evil_lol: :evil_lol:Dlatego niedługo jedziemy do jakiejś hodowli obejżeć i się wypytać:)

Posted

kurcze to co mu jest????Bidulek.....pisz nabierzaca co i jak bo my tu wszyscy ciekawi jak pupilek sie miewa....no i zdiecia zdiecia!!!!!!koniecznie...bo jakos tak pusto bez golaska.....
pozdrawaiam i buziaczek w pysiaczek dla psiunki!!!!:*

Posted

Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz:

Ale nie widać po nim że jest chory lataa, biega i merda ogonkiem. :)

Nochal i owłosiony pyszczek :D

Z piłeczką

I jeden z 3 pierwszych ząbków które mu wypadły:razz: troche źle widać, bo ząbek maciupeńki a aparat ma mały zoom:watpliwy:

Posted

Niech Gryf się nie wygłupia i wraca do zdrowia!

a co do ząbka to poloz go w dobrze oświetlonym miejscu (switlo naturalne) i zrob w formie macro powinno wyjsc wyrazne :P

Posted

[quote name='nomu']Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz:

Śliczny pychol:loveu: Buziaki dla niego!:lol:

Dobrze, że nie znosi tego żle, przynajmniej może się bawić;) Oby szybko wyzdrowiał!

Posted

[quote name='katya']Smarujesz go czymś przeciwsłonecznym?

Nie smaruje, bo ma ciemną "karnacje":cool3: i nie trzeba.

[quote name='lothia']a wróżka zębowa była?

Qrcze właśnie nie była,a le może to dlatego, że nie dałam ząbka pod poduszke, ale naprawie swój błąd. Może pyszną kosteczke mu przyniesie:evil_lol:

A tu za radą zaby14 wyraźniejszy ząbek. Zrobiłam mu chyba z 20 zdjęć, to wyszło najlepiej :]

Posted

nomu badania laboratpryjne z zeskrobiny pieskow robione w laboratorium dla ludzi czesto pokazuja ze pies ma gronkowcna inaczej sa odczytywane kazdy pies ma na sobie bakterie gronkowca, konsultowalam sie w tej sprawie z http://www.cztery-lapy.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7 napisz do niego koniecznie mysle ze Ci pomoze i koniecznie w meilu zostaw swoj numer telefonu :) pozdrawiam i duzoo zdrowka :)
p.s safi tez miala robiona zeskrobine po wpisaniu na googlach wynikow wszedzie pisało ze to gronkowiec jednak u psa jest inaczej odczytywany :) chyba bardzo nie namieszalam :)

Posted

Ale nas tu dawno nie było :O Trzeba troszke nadrobić :) Ząbki łądnie rosną, wstrętne pryszcze narazie schodza, ale biedactwo cały czas na antybiotykach.

Posted

[quote name='nomu']

Jaki on jest śliczny:loveu: Ładniutką ma plamke na przodzie:lol:

Będzie dobrze, zejdą pryszcze na pewno;)

Widać, że ząbki na sznurku sprawdza, dobrze że nie gdzieś indziej:evil_lol:

Posted

[quote name='nomu']Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz:

Z piłeczką

I jeden z 3 pierwszych ząbków które mu wypadły:razz: troche źle widać, bo ząbek maciupeńki a aparat ma mały zoom:watpliwy:

extra masz psiaka :) Mam nadzieje że gronkowiec pójdzie precz :) wiem co to jest bo mój box miał :mad: