bigos Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tutaj świetnie wyszedł:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jaki koffany nagusek :loveu:, ja tez niestety nigdy nie mialam przyjemnosci takiego grzywaczka poglaskac :placz: Quote
lothia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 zobacz na weterynarii,tam napewno jest odpowiedni temat i chyba Gryfik [ale nie jestem pewna na 100%]oktawi6 też ma,moze ona Ci coś doradzi ależ Gryf jest słodki,będzie dobrze , zobaczysz Quote
Mi. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='barbara.h']te grzywacze są przecudne:loveu: a ja się pochwalę że,miałam okazję wygłaskać takiego naguska i żałujcie!!! ci co tego nie robili:roll: ta skóra to aksamit :multi::multi::multi::multi: Ja mialam okazje pogłaskać w lipcu na wystawie w wawie;). Cudoo:loveu:Tylko spocony był:evil_lol: :evil_lol:Dlatego niedługo jedziemy do jakiejś hodowli obejżeć i się wypytać:) Quote
nathaniel Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A co mu sie stało, wygłaskaj go ode mnie, życzymy powrotu do zdrowia. Quote
Alynkaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 kurcze to co mu jest????Bidulek.....pisz nabierzaca co i jak bo my tu wszyscy ciekawi jak pupilek sie miewa....no i zdiecia zdiecia!!!!!!koniecznie...bo jakos tak pusto bez golaska..... pozdrawaiam i buziaczek w pysiaczek dla psiunki!!!!:* Quote
nomu Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz: Ale nie widać po nim że jest chory lataa, biega i merda ogonkiem. :) Nochal i owłosiony pyszczek :D Z piłeczką I jeden z 3 pierwszych ząbków które mu wypadły:razz: troche źle widać, bo ząbek maciupeńki a aparat ma mały zoom:watpliwy: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Niech Gryf się nie wygłupia i wraca do zdrowia! a co do ząbka to poloz go w dobrze oświetlonym miejscu (switlo naturalne) i zrob w formie macro powinno wyjsc wyrazne :P Quote
Dobcia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='nomu']Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz: Ale nie widać po nim że jest chory lataa, biega i merda ogonkiem. :) Nochal i owłosiony pyszczek :D Śliczny pychol:loveu: Buziaki dla niego!:lol: Dobrze, że nie znosi tego żle, przynajmniej może się bawić;) Oby szybko wyzdrowiał! Quote
Alynkaaa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 z pileczka wyglada pzreslicznie poprostu!!!!!!!!! mamnadzieje ze wszystko bedzie ok i wyzdrowieje pupilek:):) buziaki Quote
katya Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Śliczny Gryfonik :))) Smarujesz go czymś przeciwsłonecznym? Quote
lothia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a wróżka zębowa była? moje dziecko stwierdziło , że jego koleżanka Ola jest baaardzo bogata bo ma tylko dwa zęby i on tez tak chce:evil_lol: Quote
nomu Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='katya']Smarujesz go czymś przeciwsłonecznym? Nie smaruje, bo ma ciemną "karnacje":cool3: i nie trzeba. [quote name='lothia']a wróżka zębowa była? Qrcze właśnie nie była,a le może to dlatego, że nie dałam ząbka pod poduszke, ale naprawie swój błąd. Może pyszną kosteczke mu przyniesie:evil_lol: A tu za radą zaby14 wyraźniejszy ząbek. Zrobiłam mu chyba z 20 zdjęć, to wyszło najlepiej :] Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 nomu badania laboratpryjne z zeskrobiny pieskow robione w laboratorium dla ludzi czesto pokazuja ze pies ma gronkowcna inaczej sa odczytywane kazdy pies ma na sobie bakterie gronkowca, konsultowalam sie w tej sprawie z http://www.cztery-lapy.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7 napisz do niego koniecznie mysle ze Ci pomoze i koniecznie w meilu zostaw swoj numer telefonu :) pozdrawiam i duzoo zdrowka :) p.s safi tez miala robiona zeskrobine po wpisaniu na googlach wynikow wszedzie pisało ze to gronkowiec jednak u psa jest inaczej odczytywany :) chyba bardzo nie namieszalam :) Quote
diabelkowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 jesuuu jaki on jest cuudnyy!!! wyzdrowiec masz mlody ale to juz!!! bo jak nie to wiesz ciocia diabelkowa przyjedzie i sama cie uzdrowi:diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 śliczny jest chłopaczek :loveu: :loveu: :loveu: ahhh uwielbiam grzywki i głaskałam je milion razy :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: zdrówka życzymy :kciuki: Quote
nomu Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Ale nas tu dawno nie było :O Trzeba troszke nadrobić :) Ząbki łądnie rosną, wstrętne pryszcze narazie schodza, ale biedactwo cały czas na antybiotykach. Quote
Dobcia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='nomu'] Jaki on jest śliczny:loveu: Ładniutką ma plamke na przodzie:lol: Będzie dobrze, zejdą pryszcze na pewno;) Widać, że ząbki na sznurku sprawdza, dobrze że nie gdzieś indziej:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='nomu']Ojoj gronkowca złapała psinka :-( teraz ma terapie antybiotykową i oby pomogła, bo jak nie to autoszczepionka, która daje tylko 50%szans:placz: Ale nie widać po nim że jest chory lataa, biega i merda ogonkiem. :) Nochal i owłosiony pyszczek :D Z piłeczką I jeden z 3 pierwszych ząbków które mu wypadły:razz: troche źle widać, bo ząbek maciupeńki a aparat ma mały zoom:watpliwy: extra masz psiaka :) Mam nadzieje że gronkowiec pójdzie precz :) wiem co to jest bo mój box miał :mad: Quote
Mi. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Piękne, piękne, piękne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts