Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jaa :crazyeye: Lysolek w Tychach??? Czy ja dobrze widze?!
Niech no Was tylko dorwe to juz chyba nie puszcze :oops: :loveu:
Jaki sliczniusi! :iloveyou:
Z jakiego osiedla jestescie? :razz: :evil_lol:
Wysciskaj i wycaluj lysolkaaa ode mnie :loveu:

Posted

[quote name='diabelkowa']slooodziak :DD czy mi sie zdjae czy on ma obrozke z cwiekami ? :PP tu widać jego obróżke;)

prosze! Więcej zdjęć!! Ja kocham grzywacze!

Posted

te grzywacze są przecudne:loveu: a ja się pochwalę że,miałam okazję wygłaskać takiego naguska i żałujcie!!! ci co tego nie robili:roll: ta skóra to aksamit :multi::multi::multi::multi:

Posted

diabelkowa napisał(a):
slooodziak :DD czy mi sie zdjae czy on ma obrozke z cwiekami ? :PP

Tak, takie mini ćwieki, bo to groźny pies obronny:cool3: Albo punk jak kto woli:D

barbara.h napisał(a):

ta skóra to aksamit

Oj taaak, czasem mu zazdrosze takiej mięciusiej, gładziusiej skórki:oops:

zaba14 napisał(a):
jakie komentarze spotykają was na ulicy? :smile:

U nas na osiedlu to już spokój, każdy go zna :) Ale raczej nie spotkałam się jeszcze z jakimiś przykrymi komentarzami (na szczescie).
Przeważnie słysze: " Ooo jaki ładny piesek, jeszcze nigdy nie widziałam/em takiego nigdy" I dokładnie to zdanie się powtarzam jakby się umówili.
Raz ktoś mnie zapytał czy on chory że tak sierści nie ma :crazyeye:

Posted

barbara.h napisał(a):
te grzywacze są przecudne:loveu: a ja się pochwalę że,miałam okazję wygłaskać takiego naguska i żałujcie!!! ci co tego nie robili:roll: ta skóra to aksamit :multi::multi::multi::multi:

tylko pozazdroscic tez bym chciala takiego wymiziac......raz bylm na ich wystawie ale nie mozna bylo ich glaskac bo to je stresuje....tak bynajmniej wlasciciele mowil:( a szkoda bo bardzo bym chciala!!!!ledwo rece porzy sobie trzymalam:)
pozdrowienia dla was:)

Posted

Wiesz na wystawe to one są wyczesnae, wyolejkowane i nie wolno dotykać bo znowu wszystkie zabiego pielegnacyjne od nowa :P heh tak mi sie przynajmniej wydaje.

A moje maleństwo niestety ma cały czas "pryszcze" na skorze :( Dzisiaj idziemy po wyniki z laboratorium i dowiemy sie co to za bakteria czy grzyb i oby dało się znaleźć na to odpowiednie lekarstwo :(

A teraz jeszcze are zdjęć z wczorajszego spacerku :)

Na zielonej trawce:

Posted

[quote name='nomu']A patyki zawsze wybiera większe od niego :lol:

Ale z niego siłacz:evil_lol:
Śliczny nagusek, a ten fryz robi wrażenie:loveu: Mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje;)

Posted

[quote name='Alynkaaa']tylko pozazdroscic tez bym chciala takiego wymiziac......raz bylm na ich wystawie ale nie mozna bylo ich glaskac bo to je stresuje....tak bynajmniej wlasciciele mowil:( a szkoda bo bardzo bym chciala!!!!ledwo rece porzy sobie trzymalam:)
pozdrowienia dla was:)

ach,ja na wystawie głaskałam ale to grzywacz był znajomej i już było po wystawie,a bardzo dobrze cię rozumiem ja też czasem nie mogę rąk przy sobie utrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale suuuuuuuuuuuper :lol: życzę pomyślnych wyników i zdrówka :kiss_2:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']nomu i jak wyniki ?? gdzie chodzicie do weta bo my do Pani mazur na merino :)

My też na merino :) A wyniki nie za dobre... można powiedzieć, że nawet bardzo złe, bo na całe życie :(