maga18 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 oooo ja!!! sliczne fotki :) jaki masz aparat (chodzi mi o zdjecia z 7 lipca) :)? Quote
resuruss Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nooo kapitalne te fotki z 7 lipca :loveu: Chciałam zapytac czy mozna je wrzucic na baze w podstronke Gryfa??? Quote
nomu Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 maga18 napisał(a):oooo ja!!! sliczne fotki :) jaki masz aparat (chodzi mi o zdjecia z 7 lipca) :)? Właściwie to nie wiem, ale napewno dobry:P Kolega robił, a zajmuje się trochę fotografia:) Odrazu widać roznice ze te z 7 są innym aparatem robione prawda? :P resuruss napisał(a): Chciałam zapytac czy mozna je wrzucic na baze w podstronke Gryfa??? Oczywiście:fadein: Quote
nomu Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 A już wiem w właściwościach zdjecią pisze :D Sony DSLR-A100 :] Quote
resuruss Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dzięki .Gotowe http://www.chinesecrested.no/en/registry/65898/Sasquehanna+Zloty+Potok.html Quote
maga18 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ano widac ze innym robione :) są super!!! kocham ten aparat :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszystkiego najpsiejszego! :Rose: Stęskniliśmy się za Wami :p Quote
nomu Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Witam :hand: Pałaszowanie tortu :) YouTube - DSCF0176 YouTube - DSCF0177 YouTube - DSCF0181 Quote
KITKA I EBRA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jaki on słodki! Posyłam buziaki! :drinking: ______________________________ :laola::smilecol: Quote
nomu Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dawno nas tu nie było, więc musze się "pochwalić". Gryf ma ową koleżankę Zuzię (schroniskowa Ruda) Uploaded with ImageShack.us Rodzice wzieli ja po swietach ze schroniska, bardzo wystraszona sunia, ale jak widać już zaczyna po mału ufaćczłowiekowi i pcha się na kolana Uploaded with ImageShack.us Quote
puchu Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Śliczna :) Napisz o niej coś więcej. I co u Gryfa? Quote
nomu Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 U nas już wiosna pełną parą. I pierwsze opalanko ;) Uploaded with ImageShack.us Tutaj z Zuzią, trochę przymuszone zdjęcie, bo same nie chcą tak siedzieć :P Uploaded with ImageShack.us Zuzia już się zaaklimatyzowała, chociaż do obcych cały czas jest bojaźliwa. Teraz pokazuje już swój prawdziwy charakter i jest strasznie zazdrosna o Gryfa. A jak po 2 tygodniach przyjechaliśmy ją z Gryfem odwiedzić u rodziców to się cieszyła jak szalona, skakała, szczekała, piszczała wszystko oczywiście do Gryfa bo mnie to wogóle nie zauważała. A tutaj ropuchy zboczuchy, czyli jak żaba pomyliła żółwia z żabą :P Uploaded with ImageShack.us Aha i dzisiaj Gryf skończył 5 lat , ale tym razem bez tortów. Za to długi spacerek, dużo biegania i zabawy zpiłka i inych małych smaczków-przysmaczków :) Quote
Recommended Posts