sylwiaskalska Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nomu napisał(a):Hmm co nowego co nowego... byliśmy ostatnio w klinice. Mam teraz rozpisany cały harmonogram jakie lekarstwa i kiedy trzeba Gryfowi podawać:crazyeye: Wszystko to dlatego, bo znowu dalej walczymy z gronkowcem, czy co to tam jest, bo w sumie ja już sama nie wiem, każdy mówi inaczej. I karme mamy nową, hypoallergiczną i się leczymy na całego. Gryf to mnie już chyba nienawidzi bo ciągle mu jakieś tabletki pociskam do pyska :P dobrze że przynajmniej lakcid wcina, bo antybiotyki je to mu sie ta flora bakteryjna przynajmniej odbuduje :) I co pare dni kąpiele, a to już masakra, ale się powoli przyzwyczaja i wie, że musi z 10 min potem namydlony posiedzieć z szamponikiem na ciałku. Patrzy troche jakby z takim wyrzutem, ale potem już szczęśliwy biega i szaleje i więc myślę, że mimo tych wszystkich złych rzeczy co mu robie, jeszcze mnie choć troche lubi :P A urodzinki, znaczy roczek, 3 kwietnia :cool3: czyli już nie długo, staruszek mały:P A teraz zdjęcia.... Tak daje znać że chce iść na dwór :P Pamiętam jak ja walczyłam z gronkowcem u mojego boksera. Troche to trwało i tez specjalne kąpiele. Życze powodzeniach :) Quote
nomu Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 :BIG: Gryf kończy dzisiaj swój pierwszy rok pieskiego życia:cool3: :bday: Quote
nomu Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dziękujemy! :) Niestety torcika nie było, bo mamy tą wstrętną diete, która nam się już znudziła:/ [ Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI PRZESYłA CAłA ZUZOLANDIA !!!!! Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Piękna karteczka:loveu: :evil_lol: Wszystkiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnyh Pięknych pisanek i smacznego jajka :multi: życzą gogunia i Czadzik :bluepaw: Quote
puchu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No, no widze, że Gryfcio rośnie na coraz poważniejszego i dostojniejszego pana :cool1: Quote
nomu Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Pogoda ostatnimi dniami dopisuje, wi,ec si,.e razem opalamy. Czasem na działeczce, a czasem na balkonie ;) Pomimo upałów, biegania na dworze za patyczkami i bieganiem przy rowerze na działke, wracając do domu nadal ma pełno sił i biega za piłką :) Z czego jest wielce zadowolony ;) Quote
puchu Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='nomu'] nowa fryzura na wakacje ;) [quote name='nomu'] ale on piękny :loveu: i jaką już ma opalenizne ;) nowe trendy lansuje ;) :loveu: Quote
nomu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Dziękuje za odwiedzinki :) Ale widze że mi frekwencja poleciała na łeb i szyje:P wstawie troche fotek znowu, a jak ktoś będzie oglądał niech przynajmniej napisze że tu był, żebym wiedziała że ma to jeszcze sens:P Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja jestem :cool3: Fotki oczywiście obejrzałam ;) Długo Cie nie było Quote
gogunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='nomu']Dziękuje za odwiedzinki :) Ale widze że mi frekwencja poleciała na łeb i szyje:P wstawie troche fotek znowu, a jak ktoś będzie oglądał niech przynajmniej napisze że tu był, żebym wiedziała że ma to jeszcze sens:P Fajna wszystkie fotki:loveu:, widze, na tym zdjęcu, że też ma tatuaż w pachwinie jak Czadzik;) Quote
Basia&Safi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no wiesz co <foch> ja tu zawsze zagladam za nowymi fociami :) Quote
nomu Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dziękujemy za oznaki życia z waszej strony :loveu: Ponieważ znowu tak wam się podoba Gryf, to zamęcze was następnymi fotkami ;) Tak się dzieje jak się na chwile zejdzie z krzesła ;) A to działkowy kwiatuszek :) Quote
Dada Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hehe, wiem coś o tym. Mój Joy to chodzi za mną krok w krok, na kolana nawet się wpycha i potrafii mi na brzuchu zasnąć. A Jak tylko moje miejsce wolne, to tez pcha swój mały zadeczek właśnie tam ;) Fajne fotki :lol: Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A my z Safi spotkałysmy dzis Nomu na zakupach:):):):) psiaki miały chwilke sie poobwachiwac ;) chyba sie polubily ehehe :) dosc ciekawy widok :):):) Quote
Recommended Posts