Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nomu napisał(a):
Hmm co nowego co nowego... byliśmy ostatnio w klinice. Mam teraz rozpisany cały harmonogram jakie lekarstwa i kiedy trzeba Gryfowi podawać:crazyeye: Wszystko to dlatego, bo znowu dalej walczymy z gronkowcem, czy co to tam jest, bo w sumie ja już sama nie wiem, każdy mówi inaczej.
I karme mamy nową, hypoallergiczną i się leczymy na całego.

Gryf to mnie już chyba nienawidzi bo ciągle mu jakieś tabletki pociskam do pyska :P dobrze że przynajmniej lakcid wcina, bo antybiotyki je to mu sie ta flora bakteryjna przynajmniej odbuduje :)

I co pare dni kąpiele, a to już masakra, ale się powoli przyzwyczaja i wie, że musi z 10 min potem namydlony posiedzieć z szamponikiem na ciałku. Patrzy troche jakby z takim wyrzutem, ale potem już szczęśliwy biega i szaleje i więc myślę, że mimo tych wszystkich złych rzeczy co mu robie, jeszcze mnie choć troche lubi :P

A urodzinki, znaczy roczek, 3 kwietnia :cool3: czyli już nie długo, staruszek mały:P

A teraz zdjęcia....

Tak daje znać że chce iść na dwór :P

Pamiętam jak ja walczyłam z gronkowcem u mojego boksera. Troche to trwało i tez specjalne kąpiele. Życze powodzeniach :)

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna karteczka:loveu: :evil_lol:
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnyh
Pięknych pisanek i smacznego jajka :multi:
życzą gogunia i Czadzik
:bluepaw:

Posted

Wesołego królika,
co po stole bryka,
spokoju świętego
i czasu wolnego,
życia zabawnego
w jaja bogatego
i w ogóle
-wszystkiego kurde najlepszego!

• 1 month later...
Posted

Pogoda ostatnimi dniami dopisuje, wi,ec si,.e razem opalamy. Czasem na działeczce, a czasem na balkonie ;)

Pomimo upałów, biegania na dworze za patyczkami i bieganiem przy rowerze na działke, wracając do domu nadal ma pełno sił i biega za piłką :)

Z czego jest wielce zadowolony ;)

Posted

[quote name='nomu']

nowa fryzura na wakacje ;)

[quote name='nomu']

ale on piękny :loveu: i jaką już ma opalenizne ;)

nowe trendy lansuje ;) :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Dziękuje za odwiedzinki :) Ale widze że mi frekwencja poleciała na łeb i szyje:P wstawie troche fotek znowu, a jak ktoś będzie oglądał niech przynajmniej napisze że tu był, żebym wiedziała że ma to jeszcze sens:P

Posted

[quote name='nomu']Dziękuje za odwiedzinki :) Ale widze że mi frekwencja poleciała na łeb i szyje:P wstawie troche fotek znowu, a jak ktoś będzie oglądał niech przynajmniej napisze że tu był, żebym wiedziała że ma to jeszcze sens:P

Fajna wszystkie fotki:loveu:, widze, na tym zdjęcu, że też ma tatuaż w pachwinie jak Czadzik;)

Posted

Dziękujemy za oznaki życia z waszej strony :loveu: Ponieważ znowu tak wam się podoba Gryf, to zamęcze was następnymi fotkami ;)

Tak się dzieje jak się na chwile zejdzie z krzesła ;)

A to działkowy kwiatuszek :)

Posted

hehe, wiem coś o tym. Mój Joy to chodzi za mną krok w krok, na kolana nawet się wpycha i potrafii mi na brzuchu zasnąć.
A Jak tylko moje miejsce wolne, to tez pcha swój mały zadeczek właśnie tam ;)
Fajne fotki :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...