lothia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='nomu']Z zabawka ktora dostal na swieta :) hehehe dba o kondycję chłopak:loveu: Quote
gogunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 super fotka: http://img339.imageshack.us/my.php?image=dscf0019gj3.jpg Quote
puchu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='nomu'] Jeszcze świąteczne:lol: To Ty jednak żyjesz :crazyeye: :evil_lol: Piękny Gryfik :loveu: Wymiziaj go :) Quote
Kati Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Świetna fotka. Gryfek bardzo śmiesznie na niej wyszedł. :) Quote
nomu Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 No ba że żyje:D On czasem naprawde takie śmieszne pozy przybiera, ale nie zawsze mam aparat pod ręką, niestety ;) A swoja droga to już 11 miesiąc staruchowi leci ;) a jutro ja będę świętować :p Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='nomu']No ba że żyje:D On czasem naprawde takie śmieszne pozy przybiera, ale nie zawsze mam aparat pod ręką, niestety ;) A swoja droga to już 11 miesiąc staruchowi leci ;) a jutro ja będę świętować :p Śliczne fotki!!!!!:loveu: :loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!!!!! Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dopiero teraz zauważyłam, że Gryf ma taki piękny ogonek :loveu: cały jest śliczny :p Quote
nomu Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dzisiejszy spacerek :) Wiosna idzie :multi: Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nomu napisał(a): Ale dumnie siedzi :p śliczny psiulek :) Quote
puchu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nomu napisał(a): Do pyska mu z wiosną :loveu: nomu napisał(a): Ale ma mine :roll: Zamiast pobiegać, pańcia każe siedzieć i znowu zdjęcia robi :roll: Quote
Cerber Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='gogunia']:loveu: :loveu: :loveu: cześć kochana, no to miałaś ciekawy dzień wagarowicza mówidsz...:cool3: :cool3: ta foteczka mi się bardzo podoba:loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 heeey babo:):loveu: co tam slychac:) ty mi streszczaj wszystkie nowinki co u was ciekawego....a no i kiedy gryfek ma urodzinki?????? Quote
Basia&Safi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :o jaki on juz duzy i przystojny :):):):):) Quote
nomu Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Hmm co nowego co nowego... byliśmy ostatnio w klinice. Mam teraz rozpisany cały harmonogram jakie lekarstwa i kiedy trzeba Gryfowi podawać:crazyeye: Wszystko to dlatego, bo znowu dalej walczymy z gronkowcem, czy co to tam jest, bo w sumie ja już sama nie wiem, każdy mówi inaczej. I karme mamy nową, hypoallergiczną i się leczymy na całego. Gryf to mnie już chyba nienawidzi bo ciągle mu jakieś tabletki pociskam do pyska :P dobrze że przynajmniej lakcid wcina, bo antybiotyki je to mu sie ta flora bakteryjna przynajmniej odbuduje :) I co pare dni kąpiele, a to już masakra, ale się powoli przyzwyczaja i wie, że musi z 10 min potem namydlony posiedzieć z szamponikiem na ciałku. Patrzy troche jakby z takim wyrzutem, ale potem już szczęśliwy biega i szaleje i więc myślę, że mimo tych wszystkich złych rzeczy co mu robie, jeszcze mnie choć troche lubi :P A urodzinki, znaczy roczek, 3 kwietnia :cool3: czyli już nie długo, staruszek mały:P A teraz zdjęcia.... Tak daje znać że chce iść na dwór :P Quote
puchu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Biedny Gryf :glaszcze: Niech szybko zdrowieje! Ładne glany ;) Straszni mi się takie podobają. Może następne będą takie... Quote
gogunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 życze mu zeby szybko wyzdrowiał :-( :glaszcze: :calus: A fotka fajna :p Quote
Alynkaaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 o jeeeeeej ale biedaczek musi lekarstw zazywac......chorowitek kofany.... ale pani dba o pieseczka i bedzie wszysciutko dobrze:) swietne foto z butem:) sie usmialam jak je zobaczylam:)suuuperrr:) u widze 3 kwietnia imprezka siem szykuje??:) buziaki Quote
Anza&Hacker Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tak daje znać że chce iść na dwór :P No, no - jak ładnie daje do zrozumienia, że teraz ma być spacer! :evil_lol: Quote
nomu Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 :hand: Piłeczka mu wpadła do miseczki i biedak nie wiedział jak ją wyciągnąć :P Więc zaczął na niąszczekać Kiedy się ruszyła trzeba było uciekać :P Ale wkońcu delikatnie udało się piłeczke uratowac:lol: Quote
puchu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nomu ożyła :eviltong: A taka miska to bardzo groźny wróg. Jeszcze piłeczki ne odda i co będzie?:lol: Mówiłam już, że Gryf jest przepiękny? :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts