Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, ja tu se wchodze na galeryjkę z małąobawą, ze mam sporo zaległości, a tu co, wcale... daj jakies foteczki, nie daj się proscić....:roll: :roll: :roll:

Posted

Cerber napisał(a):
Witam, ja tu se wchodze na galeryjkę z małąobawą, ze mam sporo zaległości, a tu co, wcale... daj jakies foteczki, nie daj się proscić....:roll: :roll: :roll:

Właśnie chcemy nowe fotki:mad:

Posted

[quote name='puchu']nie przepadam specjalnie za grzywaczami, ale Gryf jest śliczny :loveu::loveu::loveu:

a mam pytanie! czy głaskałaś kiedyś grzywacza? :lol: bo ja też,tak jakoś nie bardzo ale od kiedy moja znajoma ma takiego śliczniocha to poprostu diametralnie zmieniłam zdanie :loveu:

fajne!!!

Posted

puchu napisał(a):
nie miałam okazji. na osiedlu jest tylko futrzasty. a tak na marginesie mało brakowała a miałabym Xolo albo właśnie Grzywacza ;)

a szkoda bo skórę ma jak aksamit :loveu: a co to Xolo ?:oops:

Posted

Tak, grzywacz na pierwszy rzut oka wygląda może troche nie zaciekawie, bo kto to widział psa bez sierści :p ale jak Gryfa poznała rodzina i znajomi, to nawet jak na początku się komuś nie podobał to potem podbił wszystkich serca :loveu:

Ateraz dalesza część zdjęć :)

Z piłęczką:

I znowu ziewamy:lol:

AAaaa big foot :P

A tutaj chodiz na dwóch łąpkach z piłeczką:loveu: