cuciola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ale gryfcia zmoczyliscie! jak szczurek wyglada :D Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ojejjej jaki ze mnie krecik, taki bidulek malutki, kzywde mi lobią te nie dobre ludzie... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hejka ;-).....ale fajnista galeryjka odlotowego małego psiulka ;-) Mały ale jakie ma zebiska ho ho ...niczego sobie uzebienie ...;-) Pozdrawiamy milutko a dla bąbelka 5minutowe mizianko ;-) Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Te oczka moiwa: " jak mogłas, jeszcze sie policzymy" :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hej:) widze gryfcia tez pod prysznicem kompiecie:) slodko wyglada golasek mokrasek:) a jak tam z zmia??jak zareagowal na snieg???noi jakiemacie ubranko??kiedy fotki???? Quote
Olynda Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ojejjjj ale słodziak :loveu::evil_lol: widze że też jak tasha nie przepada z kąpielą i nawet podobnie wyglądają (uszy) :) śliczny Quote
nomu Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Nie za bardzo lubi kąpieli, lae już nie ucieka mi z brodzika :) Na śnieg prawie wogóle nie zareagował, tylko tyle że nie chce wchodzić jak gdzieś jest go więcej. Ubranko mamy - czarny golfik. :) Gryfuś mówi dzień dobry! :cool3: Quote
puchu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='nomu'] jak lwiątko wyszedł:) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witanko ;-) i jak tam mały chinczyk ;-) to jest chciałam napisac ..chłopczyk ;-)... Pozdrawiamy i buziaczki dla psiulka ;-) Quote
lothia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 na widok Gryfika nawet Demonic oniemiał, w każdym razie witaj Gryfik, jaki z niego przystojniak się zrobił:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sliczny facet nam tu rosnie:loveu: :loveu: ...a moze kilka fotek w golfiQ co?? ja tak bardzo bym chcial go zobaczyc w ubranQ i odrazu mow z kad masz ubranko:) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kochaniutka foteczki grzecznie poprosze ;-) Takie cudo chowa gdzies po katach ;-) ...wiecej fociszy wiecej ;-) Dobranocki ... Quote
gogunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nomu napisał(a):Nie za bardzo lubi kąpieli, lae już nie ucieka mi z brodzika :) Na śnieg prawie wogóle nie zareagował, tylko tyle że nie chce wchodzić jak gdzieś jest go więcej. Ubranko mamy - czarny golfik. :) Gryfuś mówi dzień dobry! :cool3: Ale gryfek jest ładny:loveu: :lol: Quote
nomu Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 A pamiętacie to słońce ?? ;( Nawet nas latem kotek odwiedzał A teraz to się tylko by spało Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 śliczne foteczki... a Twoje szczęście nosi zimą jakiś kubraczek???? bo przecież taka łysinka nie może marznąć... :) Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 I gdzie to lato?:roll: Grzyweczek jak zwykle śliczny:loveu: Wszędzie dobrze, ale na panu/pani najwygodniej:cool3: Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 o kurcze!!! ale uszy stoją na baczność :loveu::loveu: mizianko,mizianko i jeszcze raz! mizianko Gryfcio jest prześliczny nawet cały mokry :lol: Quote
Juszes Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O ja! A mnie tu taaaaaaaaaak dawno nie było!! Zapomniałam juz jaki Gryfik piekny jest :*** Quote
BBeta Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nomu napisał(a):A pamiętacie to słońce ?? ;( Ja chce lato !! :-( :-( :-( Quote
lothia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 barbara.h napisał(a):o kurcze!!! ale uszy stoją na baczność :loveu::loveu: mizianko,mizianko i jeszcze raz! mizianko Gryfcio jest prześliczny nawet cały mokry :lol: hehehehe i nie tylko uszy:cool3: Quote
gogunia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nomu napisał(a):A pamiętacie to słońce ?? ;( Nawet nas latem kotek odwiedzał A teraz to się tylko by spało Fajne foteczki:lol: to z patyczkiem najfajniejsze:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witanko ;-) ...ajjj te piekne ciepłe dni ...;-) chcialoby sie wrocic do lata ;-)....sliczne focisze ;-) ... Mizianko dla MALUSZKA ;-) Quote
nomu Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Mam już mam zdjecia w golfiku :cool3: Ale niestety baterie mi siadły i nie moge ich zrzucić. Cierpliowści jutro będą!! :) Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Jupiiii to czekam z niecierpliwością... :) Quote
Alynkaaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 nomu napisał(a):Mam już mam zdjecia w golfiku :cool3: Ale niestety baterie mi siadły i nie moge ich zrzucić. Cierpliowści jutro będą!! :) jeeaahhh no to czekam z niecierpliwoscia!!!!! Quote
Recommended Posts