Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojojoj już wstawiam nowe zdjecia :)

A tak zawsze siedzi przed kuchnią kiedy czuje że coś się pichci...nawet jak nikogo w kuchni nie ma :P

Posted

Oj tak, teraz taka wstretna pogoda się zrobiła;(, dzisiaj pada, że psa nawet nie chce wychodzić trzeba go ciągnąć :/

A ten portrecik to mu wtedy włosy gładko zaczesałam do tyłu :D bo normalnie u się robi przedziałek :]

A tak wogóle to nie była tu tak długo nowych zdjęć, bo robiłam strone internetową Gryfowi :cool3: Dzisiaj już jest wstawiona, więc zapraszam do odwiedzania :user: www.gryf2006.prv.pl oczywiście zostawienie śladu bardzo mile widziane :)

Jeszcze pare fotecek :)

Przed tą kuchnią to mu taką całą sesje zrobiłam:evil_lol: z każdej strony, bo to takie śmiesznze, jakby pilnował czy się nic nie spali:cool3:

Posted

[quote name='nomu']Oj tak, teraz taka wstretna pogoda się zrobiła;(, dzisiaj pada, że psa nawet nie chce wychodzić trzeba go ciągnąć :/

A ten portrecik to mu wtedy włosy gładko zaczesałam do tyłu :D bo normalnie u się robi przedziałek :]

A tak wogóle to nie była tu tak długo nowych zdjęć, bo robiłam strone internetową Gryfowi :cool3: Dzisiaj już jest wstawiona, więc zapraszam do odwiedzania :user: www.gryf2006.prv.pl oczywiście zostawienie śladu bardzo mile widziane :)

Jeszcze pare fotecek :)

Przed tą kuchnią to mu taką całą sesje zrobiłam:evil_lol: z każdej strony, bo to takie śmiesznze, jakby pilnował czy się nic nie spali:cool3:

Witaj nomu dawno nie byłam na twojej galerii, fajne fotki:loveu:
Ale gryfek urósł:crazyeye:

Posted

Fotki świetne, bannerek też ładny :loveu: ;) A myślałam, ze na tym forum wszyscy na Gimpie pracują ;] Pamiętam jak pierwszy raz włączyłam photoshopa, czarna magia :evil_lol: Ale po bliższym zapoznaniu okazało się, że jest bardzo prosty w obsłudze. Tylko jakoś wole pracować na angielskiej wersji językowej, a nie polskiej ;) Pozdrawiamy ;]

Posted

U nas pada śnieg :placz: a na dodatek strasznie wieje buuuu. Gryf nie iwe gdzie ma sikać i sika na środku chodnika:mad:

Photoshopa mam wersje 6.0CE czyli starsza, najnowsze są o niebo lepsze i łatwiejsze w obsłudze:roll: A na początku też była to dla mnie czarna magia, ale zaczęłam czytać na internecie, próbować różne tutoriale no i troche tam wiem, ale to dopiero nic w porównaniu z możliwościami tego programu. Ja ten program ubóstwiam, Corel np aż tak bardzo mi do serca nie przypadł jak właśnie photoshop :)

A teraz małą przeróbka co wiele grzywek to nie jedna :evil_lol:

I sesja łazienkowa:cool3:

Posted

[quote name='nomu']

Fotomontarz jest ekstra:loveu:

A co to za krzywde pani grzywciowi zrobiła?:mad: Fajnie wygląda, taki prawie bez włosów na główce:lol:

Lubi kompile?

Posted

[quote name='nomu']U nas pada śnieg :placz: a na dodatek strasznie wieje buuuu. Gryf nie iwe gdzie ma sikać i sika na środku chodnika:mad:
Ari śnieg naszczęście się podoba :p a jak już kubraczek dostanie...:evil_lol:

A teraz małą przeróbka co wiele grzywek to nie jedna :evil_lol:

śliczny:loveu: tyle Gryfów naraz :D

I sesja łazienkowa:cool3:

Czyżby UFO wylądowało w twojej łazience?;)