Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nomu, czekam cierpliwie na jakieś nowe zdjęcia Gryfka :loveu:

U nas też tak jest czasami, chociaż Czadzik częściej jak ktoś wstanie z krzesła, to wszędzie za nim pójdzie, czasem jest to męczące :D :p
Jak się zrobi kroczek to on też się przesunie :lol: :evil_lol:

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Racja poznaliśmy Safi, takie małe miasto a aż tyle zajęło żeby się spotkać :eviltong:.
Co się dziwicie, że mnie nie było. Wakacje były :)
A teraz chyba już ostatnie ciepłe, słoneczne dni:

• 2 weeks later...
Posted

Unas zimno i deszczowo, więc ciągle siedzimy w domq. A jak wiadomo w czasie deszczu dzieci się nudzą :P

Czasem odwiedzimy babcie, a wtedy najważniejszą rzeczą jest jej pilnowanie przy kuchni

i niech go tylko ktoś spróbuje stamtąd odciągnąć! Zacznie się wiercić i podgryzać :P

• 1 month later...
Posted

Żyje, żyje.
A był ktoś kiedyś z psem w 10godzinnej podróży autem? Na święta wybieramy się do niemiec i nie wiem jak to Gryf zniesie.

Posted

Pare najnowszych zdjęć :)

U mnie w domu taki mikołaj w tym roku grasuje:P

A na koniec, chciałam Wszystkim życzyć zdrowych wesołych świąt :santagri:i żeby wasze zwierzaki się za bardzo nie rozgadały w wigilie ;)

• 3 months later...
Posted

Nowy rok już od paru miesiecy jest to napisze może jakąś notke, bo ostatnio to bylam tu na swieta :P

Szybki skrót co u nas: podróż do Niemiec się udała, choć Gryf uparcie chciał jechać sprzodu:mad: Ostatnio rozstaliśmy się na 3 dni, bo jechałam na urodziny w góry :cool3: naszczescie piesa pamiętała mnie jeszcze po powrocie :eviltong: Teraz w maju zamierzamy się wybrać razem na taką wycieczkę w góry ( nie mylic z wycieczką po górach:roll:). A wczoraj Gryf skończył 2 lata, a to staruch :lol:
No i kilka zdjęć:
Gryfcio w podróży

Śpioch

Z nowym sznurkiem, który obecnie już nie ma tej piłeczki:roll:

Gryf zwiedza nowe otoczenie (święta)

Łapiemy pierwsze promyki słońca

• 3 months later...