nomu Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Od 2 tygodni jest już u mnie Gryf więc postanowiłam mu zrobić małą sesję zdjęciowa i stworzyć galerie :) Jutro będzie miał już 4 miesiące, lubi dużo gryźć i biegać jak szalony. Tutaj zdjęcie w pierwszych dniach, podczas zabawy :) Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O jaka chińska piękność:loveu::loveu::loveu: Poprosimy o więcej foteczek:cool1: Quote
nomu Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dzisiejszy wieczorny spacerek :) Zdjęcia trochę ruszone, bo aparat nie ten :/ a i piesia bardzo żywa :D Quote
Madzika Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Supcio znow taki konik minniaturka widać że coraz popularniejsza rasa w Polsce coraz ich wiecej:cool3: A jeszcze pare lat temu jakos były zjawiskowe:crazyeye: Quote
lothia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Madzika napisał(a):Supcio znow taki konik minniaturka widać że coraz popularniejsza rasa w Polsce coraz ich wiecej:cool3: A jeszcze pare lat temu jakos były zjawiskowe:crazyeye: niestety ponieważ są coraz bardzij popularne ,mozna już spotkać je w schronach :-( a czemu eleganciki taki nie ogolony?:razz: Quote
nomu Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Nieogolony, bo ostatnio miał wysypke, prawdopodobnie od słońca i czekam aż mu całkowicie zejdzie. A wogóle jeszce nie mam czym go ogolić :crazyeye: Quote
asiunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hej! Ło jeżu kolczasty jaki słodki mis:loveu:wiecej fotek! Quote
Mysha792 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jakie śliczności :loveu: ucałuj go, wymiziaj odemnie :loveu: Quote
lothia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 no tak ,one często mają różne alergie,Demonic na kremy z filtrem i szampony[mogę go myć tylko w all system]i na karmę, może jeść tylko szczenięcą:na tym polu to porażka ale nawet nieogolony jest słodki :loveu: ,rozrabia troszkę:cool3: ? Quote
resuruss Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Słodkie malenstwo!!!!!Jak fajnie ,ze ma swoja galerie :multi: Quote
nomu Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 lothia napisał(a):rozrabia troszkę:cool3: ? Wiadomo jak to szczeniak :D Już mnie nauczył, że buty trzeba chować. Jak dostanie bzika to lata tam i spowrotem. Lubi podgryzać bujak i skakać do nosa :P A tak jest grzecznym pieskiem, wystarczy go wziąść na dłuższy spacer i jak się wybiega to potem śpi i śpi :) A tak sobie kochany Grzywuś śpi kiedy mamusia wkleja zdjęcia do galerii :D Quote
resuruss Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A ta różowa stópka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nomu Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 kamila-dog napisał(a):Przeslodka kluseczka :evil_lol: :loveu: Nooo teraz to on ciągle by jadł, to jeszcze z niego zamiast kluseczki będzie KLUSKA:lol: Quote
Marta_Ares Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 jaki fajny przystojniaczek:loveu: ale jak zawsze dla mnie za malo fotek:cool3: Quote
Basia&Safi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 czy ja dobrze zrozumialam jestes z Tychow :o jej jesli tak to musimy sie umowic i to jak najszybciej tylko teraz mam do pracy na 15 ale w przyszlym tygodniu koniecznnie o ile jestes z tychow :):):):):) Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jaki fajowy psiuniek:loveu: Cudny po prostu:loveu: Quote
lothia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 i jak krostki?smarujesz malucha kremem z filtrem, co by go słoneczko nie poparzyło?chociarz teraz pogoda się popsuła Quote
nomu Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Musiał dostać antybiotyk kolejny, bo to bakteryjne ;( A wogóle z hodowli jak go brałam to mi powiedziano, że nie trzeba smarować kremem z filtrem, bo on ma ciemną skórke, ale nie wiem czy przypadkiem z tego ostrego słońca nie wyszły te "pryszcze". A wet nie mówi co to dokładnie, chyba sami nie wiedzą z czego :/ Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ale bobasek nagusek :iloveyou: Jest rewelacyjny Quote
Recommended Posts