al-ka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Bo widzisz Patikujku to jest katolicki kraj.Można wyrzucić psa,potem już można wyrzucić przez okno dziecko,można wyrzucić na ulicę starych i chorych rodziców,można zabić,można wszystko- byle potem dać na tacę i uzyskać rozgrzeszenie.A to co o tym myśli Bóg,to już jest dla większości nie istotne.Taki to naród,wierzący....W co? Quote
Justyna_wolontariat Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dwie osoby interesują się Demonem, ale to jeszcze nic pewnego. Dokładniejsze informacje podam jutro. Demonku oby Ci się udało Quote
*Gajowa* Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Oby się Demonowi udało... trzymam kciuki... Quote
Hailwyn_Hailwey Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 No i co wiadomu już co z Demonkiem? Quote
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Demon jest w izolatce, jest chory ( kaszel kennelowy), dostaje zastrzyki :-( Quote
eria Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Teraz na pierwszej stronie dogomanii królują dwa Demony, nasz i z Zabrza :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mam nadzieję, ze Demon szybko wyzdrowieje... Quote
eria Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No ta moja "zainteresowana" miała przyjechać w sobotę, a nie przyjechała i nie odezwała się :shake: Quote
Justyna_wolontariat Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Chłopak sobie wogle w schronisku nie radzi:-( Psy by go pogryzły i to takie małe, teraz jak juz został przeniesiony to ma stan zapalny miedzy pazurkamu na przednich łapkach i kuleje to przez ta pogode. Demon był napewno trzymany w mieszkaniu. Dzis dostała meila od pewniej pani z ursynowa jest zaainteresowna Demon pytała o wiele rzeczy, odpisałam i teraz czekam na odpowiedz. Oby sie udalo demonkowi wyzdrowieć i pojechać do domku. Quote
Guest Jacol123 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Onki to akurat nie jest moja ulubiona rasa. Ale ten ma w sobie coś takiego fajnego. Chciałbym bardzo, żeby szybko znalazł domek :) Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ale niech to nie będzie nikt z dogo i niech choć jeden z obserwatorów się zainetresuje ślicznotkiem:) Quote
Justyna_wolontariat Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Miałam dwa konkretne telefony, nistery wszytskie te osoby myślały po przeczytaniu ogłoszenia na allegro ze Demon jest w Piasecznie a ze było one z W-wy to chciały przyjechac Demona zobaczyc i poznać niestety z W_wy do Rudy Śl jest 300 km. Bardzo proszę o sprecyzowanie w tresi ogłoszenia że Demon znajduje się w schronisku w Rudzie Śląskiej. Quote
Mysia_ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dzisiaj widziałam Demona na żywo - jest poprostu śliczny :loveu: i od razu przyszedł się przywitać - jaki kulturalny :razz: Quote
*Gajowa* Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 "Miałam dwa konkretne telefony, nistery wszytskie te osoby myślały po przeczytaniu ogłoszenia na allegro ze Demon jest w Piasecznie a ze było one z W-wy to chciały przyjechac Demona zobaczyc i poznać niestety z W_wy do Rudy Śl jest 300 km." A może jednak te osoby zdecydują się pokonać te 300 km, przecież on jest taki piękny... Quote
Justyna_wolontariat Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Demonek jest śliczny, zamieszkał na małym placu i kazdego dnia oprowadza zemna ludzi przychodzacych do schroniska, każdemu sie bardzo podoba ale nikt go niechce bo bidulek ma 10 lat:-( Ta jedna pani obiecałą zadzwonić, powiedziałm jej nawet, ze Demonka zawiozę jej do domu ale ona chciała podjechać z swoją suczka sprawdzic czy sie zaakceptują, bała się że jeżeli nic z tego to tez potem Demonek bedzie musiał jechać spowrotem, Demonku domek się dla Ciebie musi znaleźć. Quote
Recommended Posts