Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo widzisz Patikujku to jest katolicki kraj.Można wyrzucić psa,potem już można wyrzucić przez okno dziecko,można wyrzucić na ulicę starych i chorych rodziców,można zabić,można wszystko- byle potem dać na tacę i uzyskać rozgrzeszenie.A to co o tym myśli Bóg,to już jest dla większości nie istotne.Taki to naród,wierzący....W co?

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopak sobie wogle w schronisku nie radzi:-( Psy by go pogryzły i to takie małe, teraz jak juz został przeniesiony to ma stan zapalny miedzy pazurkamu na przednich łapkach i kuleje to przez ta pogode. Demon był napewno trzymany w mieszkaniu.

Dzis dostała meila od pewniej pani z ursynowa jest zaainteresowna Demon pytała o wiele rzeczy, odpisałam i teraz czekam na odpowiedz.

Oby sie udalo demonkowi wyzdrowieć i pojechać do domku.

Guest Jacol123
Posted

Onki to akurat nie jest moja ulubiona rasa. Ale ten ma w sobie coś takiego fajnego. Chciałbym bardzo, żeby szybko znalazł domek :)

Posted

Miałam dwa konkretne telefony, nistery wszytskie te osoby myślały po przeczytaniu ogłoszenia na allegro ze Demon jest w Piasecznie a ze było one z W-wy to chciały przyjechac Demona zobaczyc i poznać niestety z W_wy do Rudy Śl jest 300 km.

Bardzo proszę o sprecyzowanie w tresi ogłoszenia że Demon znajduje się w schronisku w Rudzie Śląskiej.

Posted

"Miałam dwa konkretne telefony, nistery wszytskie te osoby myślały po przeczytaniu ogłoszenia na allegro ze Demon jest w Piasecznie a ze było one z W-wy to chciały przyjechac Demona zobaczyc i poznać niestety z W_wy do Rudy Śl jest 300 km."

A może jednak te osoby zdecydują się pokonać te 300 km, przecież on
jest taki piękny...

Posted

Demonek jest śliczny, zamieszkał na małym placu i kazdego dnia oprowadza zemna ludzi przychodzacych do schroniska, każdemu sie bardzo podoba ale nikt go niechce bo bidulek ma 10 lat:-(

Ta jedna pani obiecałą zadzwonić, powiedziałm jej nawet, ze Demonka zawiozę jej do domu ale ona chciała podjechać z swoją suczka sprawdzic czy sie zaakceptują, bała się że jeżeli nic z tego to tez potem Demonek bedzie musiał jechać spowrotem,

Demonku domek się dla Ciebie musi znaleźć.