*Gajowa* Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jestem na 100% pewna, że Demon z suczką się pięknie zaakceptują. Jeżeli to jest jedyny problem to próbę warto zrobić nawet pokonując te spora odległość. Mam prawie identycznego psa staruszka o wspaniałej psychice a Demon wydaje się być do niego podobnym nie tylko z wyglądu. Quote
eria Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ojej na dzisiaj i jutro będzie musiał zmienić zamieszkanie...Bo mój Kreon sobie nie da w kaszę dmuchać dorosłemu dużemu samcowi :shake::shake::shake: Quote
Justyna_wolontariat Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [CENTER]Podnoszę Demonka na 1 stronę.[/CENTER] Quote
Justyna_wolontariat Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Mam dobra wiadmość,przedwcześnie się jeszcze nie ciesze by nie zapeszyć. Dostałm telefon od państwa z Stalowej Woli zobaczyli Demonka na allegro i zakochali sie w nim od pierwszego wejrzenia tak mi powiedizała ta Pani. Maja duży dom pod lasem i suczke mająca 16 lat oraz 2 koty, koło 21-22 bedą w Częstochowie wieć obiecali dzień przed wyjazdem zadzwonić by sie jakos umówic w schronisku, są zdecydowani zabrać Demonka do siebie. trochę im o nim opowiedziałam i jest naprawdę duza szansa że przyjadą. Domek super, oby się udało;) Quote
agusiazet Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Trzymam kciuki, Demon fajny pies chce fajnego domu!!! Quote
eria Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Trzymamy kciuki trzymamy :loveu::loveu::loveu: Quote
al-ka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wszystkim,którzy wahają się przygarnąć ONka w tym wieku muszę opowiedzieć historię mojego Goofiego.Otworzyliśmy swoje serca i dom temu wspaniałemu długowłosemu ONkowi w lutym ubiegłego roku.Miał już wtedy ponad 10lat.Znalazł się na ulicy,bo "kochane" dzieci po śmierci mamusi,nie zaliczyły go do masy spadkowej.Nie żałujemy tej decyzji,kochamy go tak jak pozostałe zwierzaki i on nas kocha bardzo,bardzo.Jest to nasz drugi ONek.POsiadanie ONka to bardzo wielkie szczęście,a posiadanie dwóch to szczęścia wielokrotność.To nic,że ma już tyle lat.Każdy rok,każdy miesiąc,ba- każdy dzień szczęścia i radości to skarb nie do pogardzenia.Tego nie kupi się za żadne pieniądze świata.Nie zniechęcajcie się jego wiekiem,bo przecież przed nim może być jeszcze kilka długich fajnych lat. Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wlasnie zamiescilam demonka w gratce : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/342091_przywroc_pieknemu_owczarkowi.html Teraz trzymajmy kciuki :multi: Quote
pati Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [LEFT]Do gory kochany mam słabosc do owczarkow niemieckich to takie mądre psy smiem powiedziec ze jedne z najmadrzejszych psów :loveu: a Demon piekny domku przybywaj!!!! [/LEFT] Quote
Justyna_wolontariat Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 :loveu: Myślę, że można już usunąć wszytskie ogłoszenia o Demonku dziś znów dzwonili domnie Ci Państwo tak strasznie się boją, ze jak przyjada że Demonka już nie będzie,że zaangażowali całą rodzinę w zoorganizowanie transportu. Szwagier tej pani w czwartek lub piątek przyjedzie po Demonka.:loveu: Będę o wszytskim informować, jestem pewna ze to najodpowiedniejszy dom, bedzie miał duzy teren do dyspozycji starszą suczkę do towarzytswa i kochajacych Państa. Demonku jeszcze trochę i pojedziesz do domu.:lol: Quote
eria Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Super !! :multi::multi::multi: Ale świętować będziemy jak juz będzie w domu :evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Czy Demon ma już domek? czy trzeba go jeszcze podnosić? Quote
GoniaP Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 al-ka napisał(a):Wszystkim,którzy wahają się przygarnąć ONka w tym wieku muszę opowiedzieć historię mojego Goofiego.Otworzyliśmy swoje serca i dom temu wspaniałemu długowłosemu ONkowi w lutym ubiegłego roku.Miał już wtedy ponad 10lat.Znalazł się na ulicy,bo "kochane" dzieci po śmierci mamusi,nie zaliczyły go do masy spadkowej.Nie żałujemy tej decyzji,kochamy go tak jak pozostałe zwierzaki i on nas kocha bardzo,bardzo.Jest to nasz drugi ONek.POsiadanie ONka to bardzo wielkie szczęście,a posiadanie dwóch to szczęścia wielokrotność.To nic,że ma już tyle lat.Każdy rok,każdy miesiąc,ba- każdy dzień szczęścia i radości to skarb nie do pogardzenia.Tego nie kupi się za żadne pieniądze świata.Nie zniechęcajcie się jego wiekiem,bo przecież przed nim może być jeszcze kilka długich fajnych lat. Piękne słowa - czy możesz udzielić mi swojej zgody by je w przyszości cytować:oops:? Quote
wanda szostek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 al-ka napisał(a):Wszystkim,którzy wahają się przygarnąć ONka w tym wieku muszę opowiedzieć historię mojego Goofiego.Otworzyliśmy swoje serca i dom temu wspaniałemu długowłosemu ONkowi w lutym ubiegłego roku.Miał już wtedy ponad 10lat.Znalazł się na ulicy,bo "kochane" dzieci po śmierci mamusi,nie zaliczyły go do masy spadkowej.Nie żałujemy tej decyzji,kochamy go tak jak pozostałe zwierzaki i on nas kocha bardzo,bardzo.Jest to nasz drugi ONek.POsiadanie ONka to bardzo wielkie szczęście,a posiadanie dwóch to szczęścia wielokrotność.To nic,że ma już tyle lat.Każdy rok,każdy miesiąc,ba- każdy dzień szczęścia i radości to skarb nie do pogardzenia.Tego nie kupi się za żadne pieniądze świata.Nie zniechęcajcie się jego wiekiem,bo przecież przed nim może być jeszcze kilka długich fajnych lat. Oby to dotarło do ludzkich serc. Quote
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A czy to z jakiegos z naszych ogloszen?? Powiedz dokldnie jakim cudem ci panstwo sie o Demonie dowiedzieli?? :p:p Jestem zadna wiedzy.. Dajcie znac jak juz bedzie w domu to usune ogloszenie z gratki Quote
Recommended Posts