Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na 100% pewna, że Demon z suczką się pięknie zaakceptują.
Jeżeli to jest jedyny problem to próbę warto zrobić nawet pokonując
te spora odległość.
Mam prawie identycznego psa staruszka o wspaniałej psychice a Demon
wydaje się być do niego podobnym nie tylko z wyglądu.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej na dzisiaj i jutro będzie musiał zmienić zamieszkanie...Bo mój Kreon sobie nie da w kaszę dmuchać dorosłemu dużemu samcowi :shake::shake::shake:

Posted

Mam dobra wiadmość,przedwcześnie się jeszcze nie ciesze by nie zapeszyć.

Dostałm telefon od państwa z Stalowej Woli zobaczyli Demonka na allegro i zakochali sie w nim od pierwszego wejrzenia tak mi powiedizała ta Pani. Maja duży dom pod lasem i suczke mająca 16 lat oraz 2 koty, koło 21-22 bedą w Częstochowie wieć obiecali dzień przed wyjazdem zadzwonić by sie jakos umówic w schronisku, są zdecydowani zabrać Demonka do siebie. trochę im o nim opowiedziałam i jest naprawdę duza szansa że przyjadą. Domek super, oby się udało;)

Posted

Wszystkim,którzy wahają się przygarnąć ONka w tym wieku muszę opowiedzieć historię mojego Goofiego.Otworzyliśmy swoje serca i dom temu wspaniałemu długowłosemu ONkowi w lutym ubiegłego roku.Miał już wtedy ponad 10lat.Znalazł się na ulicy,bo "kochane" dzieci po śmierci mamusi,nie zaliczyły go do masy spadkowej.Nie żałujemy tej decyzji,kochamy go tak jak pozostałe zwierzaki i on nas kocha bardzo,bardzo.Jest to nasz drugi ONek.POsiadanie ONka to bardzo wielkie szczęście,a posiadanie dwóch to szczęścia wielokrotność.To nic,że ma już tyle lat.Każdy rok,każdy miesiąc,ba- każdy dzień szczęścia i radości to skarb nie do pogardzenia.Tego nie kupi się za żadne pieniądze świata.Nie zniechęcajcie się jego wiekiem,bo przecież przed nim może być jeszcze kilka długich fajnych lat.

Posted

[LEFT]Do gory kochany mam słabosc do owczarkow niemieckich to takie mądre psy smiem powiedziec ze jedne z najmadrzejszych psów :loveu:

a Demon piekny domku przybywaj!!!!
[/LEFT]

Posted

:loveu: Myślę, że można już usunąć wszytskie ogłoszenia o Demonku dziś znów dzwonili domnie Ci Państwo tak strasznie się boją, ze jak przyjada że Demonka już nie będzie,że zaangażowali całą rodzinę w zoorganizowanie transportu. Szwagier tej pani w czwartek lub piątek przyjedzie po Demonka.:loveu:

Będę o wszytskim informować, jestem pewna ze to najodpowiedniejszy dom, bedzie miał duzy teren do dyspozycji starszą suczkę do towarzytswa i kochajacych Państa.

Demonku jeszcze trochę i pojedziesz do domu.:lol:

Posted

al-ka napisał(a):
Wszystkim,którzy wahają się przygarnąć ONka w tym wieku muszę opowiedzieć historię mojego Goofiego.Otworzyliśmy swoje serca i dom temu wspaniałemu długowłosemu ONkowi w lutym ubiegłego roku.Miał już wtedy ponad 10lat.Znalazł się na ulicy,bo "kochane" dzieci po śmierci mamusi,nie zaliczyły go do masy spadkowej.Nie żałujemy tej decyzji,kochamy go tak jak pozostałe zwierzaki i on nas kocha bardzo,bardzo.Jest to nasz drugi ONek.POsiadanie ONka to bardzo wielkie szczęście,a posiadanie dwóch to szczęścia wielokrotność.To nic,że ma już tyle lat.Każdy rok,każdy miesiąc,ba- każdy dzień szczęścia i radości to skarb nie do pogardzenia.Tego nie kupi się za żadne pieniądze świata.Nie zniechęcajcie się jego wiekiem,bo przecież przed nim może być jeszcze kilka długich fajnych lat.

Piękne słowa - czy możesz udzielić mi swojej zgody by je w przyszości cytować:oops:?

Posted

al-ka napisał(a):

Oby to dotarło do ludzkich serc.

Posted

A czy to z jakiegos z naszych ogloszen?? Powiedz dokldnie jakim cudem ci panstwo sie o Demonie dowiedzieli?? :p:p Jestem zadna wiedzy.. Dajcie znac jak juz bedzie w domu to usune ogloszenie z gratki