Justyna_wolontariat Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Demon ma około 10 lat, jest kolejnym ślicznym Owczarkiem niemieckim, wyrzuconym na stare lata, bo przecież po co trzymać staruszka to tylko zbędny bagaż:angryy: Jestem taka zła na tych wszytskich ludzi. Demonek jest przekochany, zdrobniłam jego imię bo to duży pluszowy miś o gołębim sercu. Ponad dwa tygodnie temu wieczorem do schroniska zadzwoniła pani z prośbą by ktoś przyjechał po dużego psa, ktoś w nocy wyrzucił psa i odjechał, biedaczek długo się wałęsał aż w końcu położył się pod bramą jej domu i spał. Ona sama ma już dwa psy i kolejnego zabrać nie może. Faktycznie sama tam pojechałam i zobaczyłam tego bidę całego posklejanego ledwo co stojacego na łapach o ślicznej mordce sprawiającej wrażenie groźnego psa, ale te jego oczy mówiły wszystko "zabierz mnie i daj dom" Psinka była wycieńczona upał 35C a on leżał na tym słońcu. Demonek zasługuje na dom, w życiu pewnie wiele przeszedł, absolutnie nie jest agresywny, łasi sie do każdego grzecznie chodzi przy nodze, toleruje inne psy takich maluch to nawet się boi. Po kompieli i gruntownym czesaniu Demon okazał sie pięknym psem, potrzebującym kogoś kto go pokocha zapewni dom na reszte życia. Prawda, że Demon jest śliczny? Quote
Justyna_wolontariat Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Podaje jeszcze dane kontakotwe Tel 510 268 586 e-mail Justynka019@interia.pl gg 3970480 proszę o allegro jeżeli ktoś ma konto:roll: Quote
Hailwyn_Hailwey Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jeju ale piękny psiak;)Obys jak najszybciej znalazł dom Quote
agusiazet Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nadzwyczaj piękny ten Demon jest, na pewno znajdzie wspaniałego właściciela!!!! Wierzę w to i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Hakunia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ale piękny pies. Ma bardzo mądrą mordkę. Mój owczarek leży tuż przy mnie..nie wiem jak ktoś mógł zostawić stworzenie i odjechać.. koszmar. Niech znajdzie domek!!! Quote
*Gajowa* Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jest przepiekny ! Co za bydlę wyrzuciło go na stare lata... brak słów. Quote
Hakunia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Może rodzina podzieliła się majątkiem a psa nikt nie chciał? Quote
al-ka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wrzuciłam go na Owczarka. http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9230&PN=1 Właścicielom z całego serca życzę aby też stracili dach nad głową. No i jest jeszcze tyle "pięknych" chorób,na które nie mam leków.... Quote
al-ka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Piesku-nie wszyscy są tak bezduszni jak twoi dotychczasowi właściciele.Spotkasz jeszcze kogoś,kogo będzie warto kochać. Quote
ewa_m Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To moze ja go wrzuce na allegro. Czy moge? Ale on jest cudny. Quote
al-ka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wrzucaj gdzie tylko się da.W jego wieku szkoda każdej godziny.Ktoś musi go dostrzec. Quote
ewa_m Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Na allegro http://www.allegro.pl/item119131616_owczarek_niem_dlugowlosy_blaga_o_dom_na_strosc_.html Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 piękny psiak, mam słabość do onków podnoszę!! Quote
Pianka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Demonek dzisiaj pogryzł się z Korkiem:mad: Ale to wina Korka on zaczął:mad: A ty Demonku jestes piekny i wskakuj na góre:p Quote
zaba14 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No tak Korek to bardzo zadziorny pies mówiłam że kiedyś któryś pies nie wytrzyma... śliczny pies podnosze na górę.. Quote
Justyna_wolontariat Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Demonku hopaj na góre może ktoś Cię tam zobaczy Quote
BasiaD Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ależ on jest piękny! Hopaj do góry ślicznoto! Quote
Nanami Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ktoś na owczarku pyta, jak daleko jest do Demonka z Wawy. Quote
Pianka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nanami napisał(a):Ktoś na owczarku pyta, jak daleko jest do Demonka z Wawy. No dość daleko. Ruda jest na Śląsku;) Quote
eria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kurcze miałam dziś telefon w sprawie dużego psa. Wydawało sie jakby Pani na wieku nie zależało. Obiecała jutro przyjechać do schroniska, może akurat... Kto jak kto, ale tą odległość WAWA-Ruda , ja znam najlepiej bo ją pokonuję raz w tygodniu tam i z powrotem ...Ponad 300 km w jedną stronę Quote
Hailwyn_Hailwey Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No oby się udało z tą panią i nie przejęła się wiekiem, a pies był u niej szczesliwy do konca swoich dni...Ale jak narazie trzymajmy się rzeczywistości, a ty nas informuj co i jak z demonkiem;) Quote
Patikujek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To jest duża szansa dla psiaka A piesio jest cudny i naprawdę nie pojmuję jak można wyrzucić psiaka z którym tyle lat się wspólnie spędziło Quote
Recommended Posts