Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Demon ma około 10 lat, jest kolejnym ślicznym Owczarkiem niemieckim, wyrzuconym na stare lata, bo przecież po co trzymać staruszka to tylko zbędny bagaż:angryy: Jestem taka zła na tych wszytskich ludzi.

Demonek jest przekochany, zdrobniłam jego imię bo to duży pluszowy miś o gołębim sercu. Ponad dwa tygodnie temu wieczorem do schroniska zadzwoniła pani z prośbą by ktoś przyjechał po dużego psa, ktoś w nocy wyrzucił psa i odjechał, biedaczek długo się wałęsał aż w końcu położył się pod bramą jej domu i spał. Ona sama ma już dwa psy i kolejnego zabrać nie może. Faktycznie sama tam pojechałam i zobaczyłam tego bidę całego posklejanego ledwo co stojacego na łapach o ślicznej mordce sprawiającej wrażenie groźnego psa, ale te jego oczy mówiły wszystko "zabierz mnie i daj dom"

Psinka była wycieńczona upał 35C a on leżał na tym słońcu.

Demonek zasługuje na dom, w życiu pewnie wiele przeszedł, absolutnie nie jest agresywny, łasi sie do każdego grzecznie chodzi przy nodze, toleruje inne psy takich maluch to nawet się boi. Po kompieli i gruntownym czesaniu Demon okazał sie pięknym psem, potrzebującym kogoś kto go pokocha zapewni dom na reszte życia.

Prawda, że Demon jest śliczny?

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękny pies. Ma bardzo mądrą mordkę. Mój owczarek leży tuż przy mnie..nie wiem jak ktoś mógł zostawić stworzenie i odjechać.. koszmar.
Niech znajdzie domek!!!

Posted

Kurcze miałam dziś telefon w sprawie dużego psa. Wydawało sie jakby Pani na wieku nie zależało. Obiecała jutro przyjechać do schroniska, może akurat...

Kto jak kto, ale tą odległość WAWA-Ruda , ja znam najlepiej bo ją pokonuję raz w tygodniu tam i z powrotem ...Ponad 300 km w jedną stronę