Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAAA hulahop!! dobrze że tu weszłam...mam stare ..baaardzoo stare hulahop i chciałam je do schroniska zabrać...ale wyleciało mi z głowy....zaraz po nie idę na dwór by z brudnym, oblepionym błotem kółkiem nie jeździć...jak nie zapomnę jutro je zabiorę :)

Posted

No to hula hop mamy, teraz tylko zrobić ramę, którą prawdopodobnie w sobotę będziemy już mieć potem przywiązać hula hop i kolejna przeszkoda z głowy:D

A jeśli chodzi o rurki do slalomu, to czy możemy je zalać gipsem żeby ten gwóźdź nie wchodził do środka, bo nie wiem czy Ania się zgodzi?

Sorka za off'a, ale jak tu zaczęliśmy temat przeszkód to niech już będzie do końca:D

Posted

Kurcze, ale przegapiłam tu grubszą dyskusje widze...:lol:
No nie wiem kto, ale ktoś naprawil slalom i już dziś Suzi, Roki i Cristal zaczeły ćwiczyć i musze powiedzieć, że z parówką w rece to było całkiem, całkiem:)Ten hulahop trochę nie wypalił, bo wgl dopiero teraz o nim przeczytałam, że był taki pomysł, ale mamy jeszcze sobote i nastepny czwartek do nowych ćwiczeń:lol:

Posted

Dziekujemy za zdjęcia Martyna:)
No Suzi powoli opanowuje hula hop mam nadzieje ze w czwartek bedzie jeszcze lepiej:DMusimy się też pochwalić, że Suzi ostatnio uczyla się kółka na dwóch łapkach i teraz jak mówie jej poproś to ona od razu robi śliczne kółeczko:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Mimo to, że nie mogłam dotrzeć w sobotę Suzi napewno miała cudowny spacer...:lol:
A tu kilka zdjęć:
Spacerek w lesie:

Potem szkolenie:

A póżniej najlepsza część::evil_lol:

Do czwartku Suzi:loveu:

Posted

Nareszcie czwartek:loveu:...i po czwartku:angryy:
Ale świetnie się bawiłyśmy, mimo to, że agility nie było, to było małe szkolenie:lol:, Suzi po raz pierwszy i ostatni miała okazje pobawić się z Bolkiem:evil_lol:.Zaliczyliśmy także krótki spacerek, no i znowu do boksu:-(.Suzi tak bardzo licze na to, że wkońcu znajdziesz kochajacy dom...:placz: