madzia.uje93 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzieki za zdjęcia Marzena:) No to tak dziś Suzi nie potrafiła się skupić, ponieważ mimo to że każdy agility miał ćwiczyć osobno to zadziwiajaco dużo psów kreciło się wokół toru...jednak mimo wszystko troszkę udało się na poćwiczyć:D Byl także spacerek jeden dłuższy, drugi krótszy:DJutro zobaczę co wyszło ze zrobionych dziś zdjęć i dodam:) Quote
pralinka94 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Świetne zdjęcia! Suzi to naprawdę ideał... :) Quote
soboz4 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 kapitalne zdjęcia, brawo Suzi. Trzeba opieprzyć widzów, niech Wam nie przeszkadzają! Ania i Marzena decyduje kto może być przy torze i za płotem! Quote
kimiji Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Allegro Suzi: http://allegro.pl/show_item.php?item=1532319024 Quote
madzia.uje93 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kilka zdjęć z soboty:) Suzi dla zabawy kopie pode mną dołki:D Skoczyć czy nie skoczyć? Uśmiech:) Do czwartku Suzi:) Quote
pralinka94 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Suzi ostatnio szalona się zrobiła :D polubiła nawet Szoguna i to chyba bardzo :D Quote
madzia.uje93 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 No dziś było ciekawie, był dłuższy i krótszy spacerek, ćwiczyliśmy dziś agility a raczej staraliśmy się ćwiczyć, ponieważ Suzi nie potrafila się skupić bo ktoś porozrzucał po trawie suchą karmę wieć co chwila się zatrzymywała na posiłek:angryy:Pogoda była dziś genialna, idealna na takie spacery:loveu:.Zostało nakręcone też kilka krótszych filmików, ale mamy w planach polaczenie ich w jedna całość(no może nie my, ale Kamil:evil_lol:) Quote
pralinka94 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 przy Suzi jedzenie nigdy się nie zmarnuje :D Quote
kamil19201 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 hahahah! tak Kamil tylko potrzebuje wiecej filmikow :d mozecie nagrac i porobic zdjecia tez innym psom ;d najlepiej jak sie bawia z opiekunami albo psy z psami jak sie bawia ;] bo mam juz koncepcje ;) Quote
leonarda Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='madzia.uje93'] Jakoś bardzo mnie ujęło to zdjęcie Suzi. Niby takie zwyczajne, a jednak... ona jest tu zupełnie jak człowiek, ten wyraz "twarzy". Jakaś taka dzielna i poruszająca mi się tu wydała... Bardzo jej życzę szybkiego wyjścia ze schroniska:kciuki: Quote
madzia.uje93 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Krótkie sprawozdanie z dzisiaj:cool3: No więc tak Suzi dziś nic nie dekoncentrowało na agility więc ćwiczyla ślicznie:lol:,był też krótki spacerek, a dla chwili relaksu Suzi zaczęła kopać sobie dołek w piasku, no więc jak już udało się jej go wykopać to się w nim poprostu położyła:evil_lol:, niestety głupia ja wzięłam dziś aparat żeby zrobić zdjęcia i może jakiś filmik nakręcić, ale nie wziełam karty do aparatu, a bez karty nie ma zdjęć:angryy:więc nie mogłam uwiecznić Suzi w wykopanym przez siebie dołku:placz:ale mam nadzieję, ze w czwartek bedzie taka okazja:lol: Quote
kimiji Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tak, w wykopanym dołku w ziemi to się położyła, ale jak wyszła z haszczy to przez dobre 10 min łaby se czyściła:D A potem z jakim wzrokiem na Magdę patrzyła, jakby chciała powiedzieć "Czy mam Ci wbić do mózgu, że wolę chodniki, a nie jakieś podejrzanie wyglądające krzaki" :D:D Quote
kimiji Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wymyśliłam kilka kombinacji z agility. Poćwiczysz je z Suzi w czwartek, bo ona bardziej słucha niż Cristal?:) Quote
madzia.uje93 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 No zobaczymy co tam wymyśliłaś:PAle spróbujemy:) Quote
ewes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wiecie co też zastanawiałam się, żeby ten tor urozmaić, bo psy się go już na pamięć nauczyły :) Quote
ewes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kimiji napisał(a):Wymyśliłam kilka kombinacji z agility. Poćwiczysz je z Suzi w czwartek, bo ona bardziej słucha niż Cristal?:) i jestem ciekawa tych kombinacji :D;):D Quote
saphira18 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 chciałyśmy z Marzeną wprowadzić hula hop;) ale przydały by się jeszcze jakieś przeszkody, albo chociaż te hopki do slalomu ulepszyć... Quote
ewes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hula hop fajny pomysł,... może spróbujcie zmienić kolejność przeszkód psiakom, które już ćwiczą trochę czasu, jeśli tego jeszcze nie robiłyście, ciekawe jak np. Suzi zareaguje :) Quote
saphira18 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 przeszkody byly zmieniane, tylko chodzi o to żeby wprowadzić coś nowego, bo pies pewnie by już sam pobiegł przez tor:razz: a zwłaszcza Suzi, taka zdolniacha:cool3: Quote
kimiji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Przeszkody do slalomu, no tak są do niczego. Spróbuję namówić tatę może coś wymyślimy :D A hulahop, też pokombinujemy coś z dechami, żeby ciągle w ręce nie trzymać:D Potem tylk się przywiąże... Quote
kimiji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 saphira18 napisał(a):przeszkody byly zmieniane, tylko chodzi o to żeby wprowadzić coś nowego, bo pies pewnie by już sam pobiegł przez tor:razz: a zwłaszcza Suzi, taka zdolniacha:cool3: Roki to też maniak xD Quote
Recommended Posts