Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, oby wszyscy nasi sportowcy znależli domki tak szybko, chociaż może do dni otwartych mogli by zaczekać bo nie mam ochoty skakać przez przeszkody i czołgać się w tunelu:D
A co do Suzi to dziś naprawde, naprawdę ćwiczyła wspaniale wszystko jej ślicznie wychodziło,zobaczymy jak będzie w sobotę:)

Posted

Dziś Suzi cudownie ćwiczyła, no poprostu ideał:loveu:
Przebiegała cały tor bez potknięć:multi: oraz zaczeliśmy się dziś uczyć huśtawki i nawet się niespodziewałam że Suzi tak szybko to opanuje, dla parówki już za pierwszym razem weszła na nią i nawet się nie przestraszyła jak huśtawka się przechylała:cool3:
Co do spaceru to dziś był on trochę nietypowy, ponieważ Sunia poszła do domu to Paulina dostała nowego psiaka, który...zakochał się w Suzi:oops:no więc spacer był dziś nieco inny, ale mam nadzieję że po kilku spacerach przejdzie mu to nieodwzajemnione ze strony Suzi uczucie:mad:

Posted

Ostatnio miałam jakoś dużo wolnego czasu i planowałam zrobić Suzi banerek, ale ponieważ nie jestem biegła w takich rzeczach to wyszło jak wyszło-->zrobiłam go nie wiem jak inni go robią ja zrobilam w paincie, ale nie dość że mam problem z jego wstawieniem to jeszcze jak już go jakoś wstawie to jest on tak mały że nie da się odczytać napisu...:oops:
Czy ktoś mógłbym mi w tym troszkę pomóc, byłabym bardzo wdzięczna:)

Posted

no właśnie jak dałam"odcień szarości" to potem kolorem napisów nie mogłam zrobić i najwyraźniejszy był czarny, który się zlewa... trzeba troche na tym posiedzieć i pomyśleć:D

Posted

ja też robię banerki w gimpie :) program prosty po polsku i ma dużo fajnych funkcji..ale...jeśli chodzi o zmianę rozmiaru zmieniam w irfanaview (wtedy mniej tracą na jakości) i najlepiej zapisać w formacie bmp...w przypadku tak małego obrazka wielkość pliku nie jest aż tak duża a jakoś naprawdę lepsza. A no i należy pamiętać że banerek wysokość może mieć max 100 a szerokość max 500 :) powodzenia i miłej zabawy !:)

a żeby nie był off...Suzi do domku zmykaj! :)