maciaszek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dodałam filmiki na stronę schroniska :). Quote
madzia.uje93 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Bardzo, bardzo dziekujemy i za filmiki i za opis zmieniony:) Quote
madzia.uje93 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Tak, oby wszyscy nasi sportowcy znależli domki tak szybko, chociaż może do dni otwartych mogli by zaczekać bo nie mam ochoty skakać przez przeszkody i czołgać się w tunelu:D A co do Suzi to dziś naprawde, naprawdę ćwiczyła wspaniale wszystko jej ślicznie wychodziło,zobaczymy jak będzie w sobotę:) Quote
saphira18 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Suzi to zdolniacha:D no ze skakaniem przez przeszkody to jeszcze ujdzie:) ale martwię się że do tunelu się nie zmieszcze:evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 No może widownia nam to wybaczy...:D Quote
madzia.uje93 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dziś Suzi cudownie ćwiczyła, no poprostu ideał:loveu: Przebiegała cały tor bez potknięć:multi: oraz zaczeliśmy się dziś uczyć huśtawki i nawet się niespodziewałam że Suzi tak szybko to opanuje, dla parówki już za pierwszym razem weszła na nią i nawet się nie przestraszyła jak huśtawka się przechylała:cool3: Co do spaceru to dziś był on trochę nietypowy, ponieważ Sunia poszła do domu to Paulina dostała nowego psiaka, który...zakochał się w Suzi:oops:no więc spacer był dziś nieco inny, ale mam nadzieję że po kilku spacerach przejdzie mu to nieodwzajemnione ze strony Suzi uczucie:mad: Quote
pralinka94 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No to było zabawne, ale jednocześnie bardzo uciążliwe ;p No ale co się dziwić, Suzi to pełna gracji suczka :razz: i Szogun łatwo sie nie podda :evil_lol: Quote
saphira18 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 czekamy na wątek Szoguna:) a Suzi dzisiejszego dnia gratulujemy!:) Quote
madzia.uje93 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Taa może jeszcze swoimi zalotami ją przekona do siebie...całe szczęście jest wykastrowany:lol: Quote
madzia.uje93 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ostatnio miałam jakoś dużo wolnego czasu i planowałam zrobić Suzi banerek, ale ponieważ nie jestem biegła w takich rzeczach to wyszło jak wyszło-->zrobiłam go nie wiem jak inni go robią ja zrobilam w paincie, ale nie dość że mam problem z jego wstawieniem to jeszcze jak już go jakoś wstawie to jest on tak mały że nie da się odczytać napisu...:oops: Czy ktoś mógłbym mi w tym troszkę pomóc, byłabym bardzo wdzięczna:) Quote
soboz4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja niestety nie bardzo potrafię, dopiero rok temu poznałam nowe słowo "banerek", ale może na internecie znajdziesz jakieś wskazówki! Quote
pralinka94 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja robiłam w gimpie :D i też pierwszy raz... ściągnij gimpa, może coś pokombinujemy... Quote
madzia.uje93 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Pierwszy raz słyszę o takim programie, ale już ściągam:) Quote
pralinka94 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No i tam najlepiej próbować... ja na razie jestem na poziomie najbardziej początkującym :D mam nadzieje, że Szogun się nie obrazi za jego baner:D Quote
madzia.uje93 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Baner jest całkiem dobry, przynajmniej na tyle duży że można odczytać napis, nie tak jak u mnie:oops: Quote
pralinka94 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no właśnie jak dałam"odcień szarości" to potem kolorem napisów nie mogłam zrobić i najwyraźniejszy był czarny, który się zlewa... trzeba troche na tym posiedzieć i pomyśleć:D Quote
Istar19 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja też robię banerki w gimpie :) program prosty po polsku i ma dużo fajnych funkcji..ale...jeśli chodzi o zmianę rozmiaru zmieniam w irfanaview (wtedy mniej tracą na jakości) i najlepiej zapisać w formacie bmp...w przypadku tak małego obrazka wielkość pliku nie jest aż tak duża a jakoś naprawdę lepsza. A no i należy pamiętać że banerek wysokość może mieć max 100 a szerokość max 500 :) powodzenia i miłej zabawy !:) a żeby nie był off...Suzi do domku zmykaj! :) Quote
madzia.uje93 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ok to zabieram się do roboty, program juz mam:)chociaż pewnie dziś tego nie skończe:oops: Ale z góry dziękuje za pomoc;) Quote
madzia.uje93 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Suzi jutro się spotykamy:cool3:.Cieszysz się?:lol: Quote
saphira18 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 na pewno się cieszy i oczekuje ciebie już:) Quote
madzia.uje93 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 No ja mam taką nadzieję:cool3:.Ale tak na serio to też się cieszę:lol: Quote
Recommended Posts