Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie dotarłam do nowych wieści :) Zdjęcia świetne, tak nie wiele trzeba, aby pies był szczęśliwy, trochę troski, miłości, ciepłego kąta i zyskujemy cudownego przyjaciela... ech, szkoda, że nie wszyscy to rozumieją...
Super Suzi! :)

• 4 weeks later...
Posted

Nowe wieści od Suzi

Suzi ma się fantastycznie. W tym momencie śpi z głową na mojej nodze. Myślę, że już się zaaklimatyzowała. Sama wychodzi na pole, szczeka w niebogłosy, uwielbia wychodzić z kimś na łąkę poza ogród i biegać po niej z prędkością światła.Poza tym nie brakuje jej też spacerów po okolicy. Z kotami także wszystko ok. Śpią w jej koszyku, już nawet nie jeden raz spali wszyscy razem. Nie wiem czemu, strasznie piszczy i wyje kiedy dzwoni telefon... Cóż więcej mogę napisać...

Nie boi się też zostawać sama w domu, a nauka przez Państwa skoków nie poszła na marne, bo doskonale obczaiła jak wskoczyć z podłogi na parapet, kiedy nikogo nie ma. Uczy się jeść suchą karmę. Zaczyna już powoli w niej przebierać i wybierać najlepsze ciasteczka :). W sumie zrobiła się psem trochę kanapowym. Na pole trzeba ją wręcz "wynosić", chyba, że ktoś z domowników, a w szczególności ja, wychodzi.

Wieczorem pewnie będzie duużo hałasu, ponieważ siostra kupiła jej piszczącą piłeczkę i wieczorem ją dostanie....

• 2 weeks later...
Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Najlepsze z kotkiem:D A na tym ostatnim to olbrzym z niej:loveu:

Na pierwszy rzut oka wygląda jakby ona warczała, a tak w ogóle to warczy czy się uśmiecha? :D

• 1 month later...