madzia.uje93 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Aha,to tym bardziej sie ciesze (jezeli to wgl mozliwe) ze wybrala Suzi:) Quote
kimiji Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Już się nie mogę doczekać żeby przeczytać w tytule wątku "ma dom" :D Quote
madzia.uje93 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ja tylko o tym marze:)ale ze jestem pesymistka to boje sie ze cos nie wyjdzie...:mad: Quote
soboz4 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Musi wyjść, Suzi ma teraz sterylkę, w poniedziałek Pani Kasia ma dzwonić, rodzina uprzedzona, że w czwartek przyjeżdżam znowu z psem, pewnie moje "bobaski" będą bardzo nieszczęśliwe, ale krótko z koleżanką pobędą... Quote
madzia.uje93 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 No to troche mnie uspokoiłaś tym ze wszystko jest juz zaplanowane i oby suzi tam u ciebie chaosu nie zrobiła:) Quote
iwo- Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No to aby wszystko się powiodło ze sterylką i niech psina zdrowieje. "Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie" Quote
Mortes Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 witam poszukuje kogoś doświadczonego do sprawdzenia domu dla husky'ego w pobliżu Bielska Białej. Bardzo proszę o pomoc. Quote
soboz4 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 musisz pisać na inny watek, najlepiej do Budryska, może na tym napisz: http://www.dogomania.pl/threads/210029-Jednooki-Samuel...w-ds-)/page10 Quote
soboz4 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Suzi dziś na sterylizacji razem z Mokką! A za tydzień KURS NA DOMEK!!!!! Tylko trzeba jej do uszka szepnąć: Kochaj koty! Quote
jofracy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Mokka też do domu, czy tylko sterylka ? Quote
kimiji Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 soboz4 napisał(a):Tylko trzeba jej do uszka szepnąć: Kochaj koty! Najlepiej podczas snu:evil_lol: Na mojego psa zadziałało:razz: Quote
jofracy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 soboz4 napisał(a):Mokka zaciążyła... bez komentarza :( z drugiej strony będzie już miała za sobą ten zabieg. Ciekawe jak to się dzieje... Quote
kimiji Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 soboz4 napisał(a):Mokka zaciążyła... Jak to?! Znowu?!!!:angryy: Co się dzieje z tym schroniskiem?:shake: Trzebaby pożądnie sprawdzić te drzwiczki z zewnętrznych części boksu, bo Wolt napewno nie pokrył Mokki, był kastrowany w tamtym roku, więc zostaje tylko opcja: psy z wybiegu...po drugie, tylko suczki z lewej strony pawilonu były w ciąży...(Kometa, Dumka, Afra i teraz Mokka, wszystkie były z lewej) Quote
soboz4 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ma sterylkę już za sobą, to śliczna suczka domek znajdzie szybko! Piszemy chyba nie w tym wątku co trzeba, robiąc Suzi bałagan... Quote
kimiji Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale przynajmniej wątek w górze:lol: hop Suzi:evil_lol:, szkoda, że nie dzisiaj jedziesz do domku... Quote
madzia.uje93 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='soboz4'] Piszemy chyba nie w tym wątku co trzeba, robiąc Suzi bałagan...[/QUOTE] Może nie na ty wątku, ale jak Suzi do domku jedzie to to już chyba wiekszego znaczenia nie ma:multi::evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Więc tak, Suzi dziś po wolontariacie pojechała z Bożeną do niej, tam ma być wykąpana:cool3:i jutro jedzie do nowego domku:multi: Mam nadzieję, ze jakies wiesci od Bożeny będa, jak sie dzis u niej zachowywała(bo strasznie jestem ciekawa:lol:) :evil_lol: Quote
fernari Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę !!! :D :D :D Quote
soboz4 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Roksia mało jej nie zeżarła, Suzi była mocno wystraszona, bardzo tuliła się do mnie, wykąpałam ją, dałam jej obróżkę z identyfikatorem i moim telefonem na drogę, będzie miała dobre życie, chłopak który ją odbierał studiuje weterynarię, razem z Panią Kasią jeżdżą na zawody jeździeckie za chwilę zdjęcia z balkonu jeszcze przed kąpaniem, nie bardzo Suzi lubi kąpanie, ale grzecznie dała się posuszyć suszarką, odzyskała blask i kolorki po myciu... Quote
madzia.uje93 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Biedna Suzi musiała się bardzo przestraszyć Roksi, jak jakiś pies w schronisku ją przestraszył to przybiegała do mnie sie poskarżyć i chowała się za mna...:) Quote
saphira18 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 3mam kciuki za bezpieczną podróż:) bo to jednak kawałek drogi. 3maj się Suzi! Quote
jofracy Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ale Susi ma dzisiaj dzień pełen wrażeń, a pewnie mała się obudziła rano, przeciągnęła i pomyślała "kolejny schroniskowy dzień, kurteczka..." a tu jedna wycieczka, kąpanie, druga wycieczka... Powodzenia spryciulko :) Quote
Recommended Posts