Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Porobiłam dzisiaj kilka zdjęc Suzi na spacerku :)

Niewyraźne, bo robione telefonem:angryy:

A taka była jej reakcja na smaczek w mojej ręce:lol:

No Suzi wynocha do domu :):

Posted

Troszkę się zagapiłam i ostatnio dużo nie pisałam:oops:ale nadrobimy zaległości za niedługo:lol:
Dziś na spacerku standard, wzorowe zachowanie Suzi, mała powtórka z komend, wszystkie świetnie pamięta:cool3:.Pózniej była chwila na wybiegu, mimo to, że ze mną Suzi nie chciała się bawić to, dla odmiany pobawiła się z Rockiem(Gizmem) i Cezarem, z którym od dzisiejszego dnia wraz z Cypisem będzie dzielić boks...
Niestety w poniedziałek wyjeżdzam i nie będzie mnie aż do 5 wrzesnia, jednak licze na to że Paulina zajmie się Suzi, za co bede jej bardzo wdzięczna:lol:
Marzeniem było by gdybym wróciła a Suzi była by już w swoim domku, ale jeżeli tak się nie stanie to wznowimy robienie ogłoszeń...:-(
Mam nadzieję, ze poprowadzicie watek Suzi dziewczyny, gdy mnie nie będzie?:)

Posted

super :D ta pani pisała do Izy chyba w sprawie Suri ze sosnowca, ale Suri już w domu :) Suzi powinna mieć tam jak w raju....tylko żeby koty jej nie zjadły :D

Posted

I to pójdzie kolejny psiak, który tak długo siedzi ?? :-o

Nie wierzę, nie wierzę, nie wierzę !!! :evil_lol:

Suzi ! Udało Ci się ! :eviltong: :loveu: :cool3:

Posted

Witam
Aż mi się łezka w oku zakręciła..to prawda że dla psiaka nie ma nic lepszego jak domek z ogrodem.Maja tak się przywiązała że to jej i tyko jej podwórko że goni wszystkie koty i psy żeby broń boże ktoś się jej nie wprowadził:lol:
Trzymam mocno kciuki za udaną adopcję.

Posted

Tak, dom z ogrodem do pilnowania to jest to, co "tygrysy" lubią najbardziej!!!
Nie dziwię się Mai, że przegania intruzów.
Suzi tak długo siedziała w klatce, że należał jej się domek z "wyższej" półki!
Mam jedynie nadzieję, na stały kontakt z Panią Kasią i zdjęcia szczęśliwej mordki Suzi, bo to jest to co dwunożne "tygrysy" lubią najbardziej!!!!

Teraz przed Suzi sterylizacja, potem kąpanko u mnie, żeby jechała śliczna i pachnąca, mam nadzieję, że sterylizacja będzie jeszcze w tym tygodniu, najwyżej tylko szwy do zdjęcia na miejscu.

Posted

pralinka94 napisał(a):
Jejku!! Ale super! Magda chyba oszaleje z radości, piszę jej już sms-a :D

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::loveu:
Racja, jak zadzwoniłaś to sobie pomyślałam o co może chodzić,(w sumie to mnie obudziłaś), ale jak tylko usłyszałam Suzi idzie do domu, to się zerwałam z łózka cała szczęścliwa...Jeszcze chyba nie moge w to uwierzyć, troche martwią mnie te koty, bo raz na spacerze jak Suzi zobaczyła jednego to chciała za nim pobiec...
Ale jeju jak ja się ciesze to bedzie chyba najlepszy dzien dziś, ale oczywiscie modle sie o to zeby wszystko wypalilo, za pomyslna sterylke i transport:)