Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No naprawdę odkurzacz, ja dopiero zdążyłam się do niej odwrócić jak złapała jakąś kromkę a ona już ją pochłaniała...na właśnie mam taką nadzieję że jej nic nie bedzie , nastepnym razem bede bardziej uważać:roll:

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czasami nawet jak bardzo uważasz to nic nie poradzisz, to jest silniejsze od nich:) będzie dobrze, mojemu psiakowi kiedyś ledwo zdążyłam szkło wyciągnąć z pyska... a jego ulubionym przysmakiem były pety z papierosów:D jak zwrócił to choćby jak popielniczka:D

Posted

Suzi dzis pobawiła się z paroma psami w tym Ejlą(jak zwykle:)), Dinem i jakimś jeszcze, ale imienia nie pamiętam:roll:.Oczywiście śnieg spadł to mądrala nie chciała ani siadać, ani się kłaść...:angryy:Ale był trochę dłuższy spacerek dziś po lesie, gdzie troszkę się pogubiliśmy bo Szogun prowadził.:eviltong:Ale tak to to było fajnie:)
No to do czwartku Suzi:loveu:

Posted

Więc tak dziś troszkę poćwiczyliśmy agility, mimo to, że Suzi dawno nie ćwiczyła to nie zapomniała co trzeba robić:multi:więc poćwiczyliśmy trochę, ale głównie to się wydurnialiśmy...:oops:był także dłuższy spacer z Ejlą i Szogunem:cool3:Jednak dziś byłam zajęta robieniem zdjęć innym psom, dlatego Suzi nie ma żadnego wartego dodania:shake:, ale może w sobotę zrobimy znowu malą sesje Suzi:cool3:Ale za to możemy pochwaliś się filmikami nakręconymi przez Kamila:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UvrjE5GgAQE
http://www.youtube.com/watch?v=OZtMn2HhsHA
No to by było na tyle, do soboty Suzi:loveu:

Posted

kurcze myślałam, że Suzi miała robione zdjęcia.. w sobotę to ona będzie modelką! będzie ujęcie z każdej strony! :D
Suzi to pierwszej klasy dama! Jak byliśmy w lesie, to chyba najchętniej nakrzyczałaby na Magde, gdzie ona ją prowadzi po jakiś chaszczach i krzakach! :D

Posted

Suzi cho c dziś trochę mniej skupiona jak zwykle ładnie trenowała agillity :)

skok

skok2 - gracja i wdzięk ;)

i równoważnia..dzielna psina!
w górę..

po równi....

a w dół już nie ma zdjęć ^^

do domu gwiazdko!