Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tylko ja to ludziom wytlumaczyć, ze ona musi komus zaufac najpierw, a potem mozna sie z nia bawic, glaskac, itp.No a to nie jest dobre wrazenia jak ktos chce ja poglaskac, a ona sie odsuwa...Ale wciaz mamy nadzieje ze znajdzie sie ten jedyny domek...

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko zależy od człowieka, znam wielu psiarzy którzy wolą bardziej nieufne pieski. To nie chodziło o to że Suzi była cały czas wpatrzona tylko w Ciebie, a Tola chciała się miziać z każdym, raczej według mnie o urodę, bo Tola była kudłata, żywiej ubarwiona i na dodatek wyraźnie się "podlizywała", więc tez im się nie dziwię, że wybrali "lizuska"...

Posted

[quote name='pralinka94'] i całkiem nieźle jej wychodziło (Suzi) :D[/QUOTE]

No napewno Suzi, ja się nie turlałam:lol:, albo inaczej, nie obracałam się na leżąco...mnie by to zapewne kiepsko wychodzilo, ale Suzi już załapała jak tylko mówiłam jej "waruj" to ona od razu kładła się na boku i obracała:multi:

Posted

Dziś spacerek był bardzo udany...:)no po prostu cud, miód i orzeszki:cool3:(może dlatego że była taka ładna pogoda?)
Suzi poćwiczyła troszkę agility, oczywiście wszystko pięknie skakała:loveu:.
Potem zaczęły się niespodzianki: Suzi nawiązała bliższe znajomości z Ejlą, z ktorą non stop się "bawiła"(to była troszkę dziwna zabawa:roll:), zapoznała się także z nowym kolegą, Muńkiem i także chciała się z nim bawić oraz zaczęła kopać dołki w piasku...:crazyeye:Chyba ktoś podmienił mi psa, bo naprawdę nie poznaję Suzi:cool3:
Potem był oczywiście krótki spacerek:lol:
I kilka zdjęć:):

Do czwartku Suzi:lol:

Posted

Taa dziś Suzi zjadła jakieś trzy kromki chleba, znalazła po drodze jakąś kość i Bóg wie co jeszcze...mam nadzieję nie nic jej się nie stanie....
A co do spaceru to trochę poćwiczyłyśmy, Suzi pobawiła się dziś troszkę z Szarikiem no i ogólnie było fajnie tylko trochę zimno:shake: