madzia.uje93 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Tak, tylko ja to ludziom wytlumaczyć, ze ona musi komus zaufac najpierw, a potem mozna sie z nia bawic, glaskac, itp.No a to nie jest dobre wrazenia jak ktos chce ja poglaskac, a ona sie odsuwa...Ale wciaz mamy nadzieje ze znajdzie sie ten jedyny domek... Quote
soboz4 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wszystko zależy od człowieka, znam wielu psiarzy którzy wolą bardziej nieufne pieski. To nie chodziło o to że Suzi była cały czas wpatrzona tylko w Ciebie, a Tola chciała się miziać z każdym, raczej według mnie o urodę, bo Tola była kudłata, żywiej ubarwiona i na dodatek wyraźnie się "podlizywała", więc tez im się nie dziwię, że wybrali "lizuska"... Quote
madzia.uje93 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 No ja też, mam nadzieję ze Suzi znajdzie opiekunow, ktorzy beda gotowi poswiecic jej czas na zaufanie i zrozumienie jej, tylko tyle:) Quote
saphira18 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ale jest jeden osobnik który cieszy się że Suzi została w schronisku..... Szogun:evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Taa...naprawdę to jego zachowanie jest męczące i daj nam w kość...:D Quote
pralinka94 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Oj no zakochany jest :D ale fakt, on do Suzi ciągnął z drugiego końca terenu schroniska:diabloti: Quote
madzia.uje93 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Suzi mknie przez tor jak błyskawica...:) Quote
madzia.uje93 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Tu jeszcze zdjęcie podczas szkolenia:) Quote
ewes Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Suzi jest tak mądrą psinką, nie wiem co jeszcze robi w schronisku. Quote
madzia.uje93 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Suzi jutro się widzimy...:loveu: A tak z innej beczki to: do domku!:) Quote
pralinka94 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja wierzę, że Suzi trafi się w końcu świetny domek, gdzie bedzie miała się jak pączek w maśle! Quote
madzia.uje93 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Tego jej życze, i to jak najszybciej:) Quote
pralinka94 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 dzisiaj Suzi uczyła się z Magdą- turlania? w każdym razie coś w tym rodzaju i całkiem nieźle jej wychodziło (Suzi) :D Quote
madzia.uje93 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='pralinka94'] i całkiem nieźle jej wychodziło (Suzi) :D[/QUOTE] No napewno Suzi, ja się nie turlałam:lol:, albo inaczej, nie obracałam się na leżąco...mnie by to zapewne kiepsko wychodzilo, ale Suzi już załapała jak tylko mówiłam jej "waruj" to ona od razu kładła się na boku i obracała:multi: Quote
ewes Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 gratuluje opanowania nowej komendy ;)tak trzymaj Suzi :) Quote
madzia.uje93 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dziś spacerek był bardzo udany...:)no po prostu cud, miód i orzeszki:cool3:(może dlatego że była taka ładna pogoda?) Suzi poćwiczyła troszkę agility, oczywiście wszystko pięknie skakała:loveu:. Potem zaczęły się niespodzianki: Suzi nawiązała bliższe znajomości z Ejlą, z ktorą non stop się "bawiła"(to była troszkę dziwna zabawa:roll:), zapoznała się także z nowym kolegą, Muńkiem i także chciała się z nim bawić oraz zaczęła kopać dołki w piasku...:crazyeye:Chyba ktoś podmienił mi psa, bo naprawdę nie poznaję Suzi:cool3: Potem był oczywiście krótki spacerek:lol: I kilka zdjęć:): Do czwartku Suzi:lol: Quote
pralinka94 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ah Suzi, ona jest cudowna :) :D nawet chyba nie warkła na Szoguna :D Quote
madzia.uje93 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 No mówiła, dziś Suzi była przyjazna dla wszystkich psów:)(no może raz jej się zdażyło warknąć na Hoshiego:oops:) Quote
saphira18 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Hoshi to wielkolud to co jej sie dziwisz:P Quote
pralinka94 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Suzi to straszny żarłok! :D dzisiaj na spacerze Magda musiała mieć ją non stop na oku, bo każdy nawet rozmoczony chleb wsuwała... niedobra Suzi! :D Quote
madzia.uje93 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Taa dziś Suzi zjadła jakieś trzy kromki chleba, znalazła po drodze jakąś kość i Bóg wie co jeszcze...mam nadzieję nie nic jej się nie stanie.... A co do spaceru to trochę poćwiczyłyśmy, Suzi pobawiła się dziś troszkę z Szarikiem no i ogólnie było fajnie tylko trochę zimno:shake: Quote
saphira18 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Suzi odkurzacz:D żeby jej tylko nie zaszkodziło:) bo jak takiej małej kaganiec nałożyć żeby nie jadła nic z ziemi Quote
Recommended Posts