ewes Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ciesze się , ze Suzi ma się tak dobrze... należy jej się to :) Quote
madzia.uje93 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 No komu jak komu, ale Suzi za te 2,5 lata w schronie nalezało sie najlepsze i je dostala:multi::loveu: Quote
pralinka94 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Wreszcie dotarłam do nowych wieści :) Zdjęcia świetne, tak nie wiele trzeba, aby pies był szczęśliwy, trochę troski, miłości, ciepłego kąta i zyskujemy cudownego przyjaciela... ech, szkoda, że nie wszyscy to rozumieją... Super Suzi! :) Quote
soboz4 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Nowe wieści od Suzi Suzi ma się fantastycznie. W tym momencie śpi z głową na mojej nodze. Myślę, że już się zaaklimatyzowała. Sama wychodzi na pole, szczeka w niebogłosy, uwielbia wychodzić z kimś na łąkę poza ogród i biegać po niej z prędkością światła.Poza tym nie brakuje jej też spacerów po okolicy. Z kotami także wszystko ok. Śpią w jej koszyku, już nawet nie jeden raz spali wszyscy razem. Nie wiem czemu, strasznie piszczy i wyje kiedy dzwoni telefon... Cóż więcej mogę napisać... Nie boi się też zostawać sama w domu, a nauka przez Państwa skoków nie poszła na marne, bo doskonale obczaiła jak wskoczyć z podłogi na parapet, kiedy nikogo nie ma. Uczy się jeść suchą karmę. Zaczyna już powoli w niej przebierać i wybierać najlepsze ciasteczka :). W sumie zrobiła się psem trochę kanapowym. Na pole trzeba ją wręcz "wynosić", chyba, że ktoś z domowników, a w szczególności ja, wychodzi. Wieczorem pewnie będzie duużo hałasu, ponieważ siostra kupiła jej piszczącą piłeczkę i wieczorem ją dostanie.... Quote
madzia.uje93 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Kochana Suzi, tak się ciesze że jest szczęśliwa, ale bardzo ubolewam, że jest tak daleko:-(, chciałabym ją zobaczyć, pobawić się... A będą jeszcze zdj?:roll: Quote
Ojcik Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Świetne wieści:)... Strasznie się cieszę:D... Quote
saphira18 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Suzi szczekająca?:) no ładnie, również proszę o zdjęcia;) Quote
soboz4 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [video=youtube;cZ_eHlntKNg]http://www.youtube.com/watch?v=cZ_eHlntKNg[/video] Quote
soboz4 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nasza Suzinka!!! Radosna i śliczna, tak bardzo lubię oglądać takie radosne ślicznotki! Quote
madzia.uje93 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Najlepsze z kotkiem:D A na tym ostatnim to olbrzym z niej:loveu: Quote
kimiji Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 madzia.uje93 napisał(a):Najlepsze z kotkiem:D A na tym ostatnim to olbrzym z niej:loveu: Na pierwszy rzut oka wygląda jakby ona warczała, a tak w ogóle to warczy czy się uśmiecha? :D Quote
madzia.uje93 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Nie no chyba nie warczy, jak dla mnie to się krzywo uśmiecha:D Quote
soboz4 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Suzi przesyła nam życzenia wesołych świąt! Quote
madzia.uje93 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Najlepsze życzenia:loveu: Quote
Recommended Posts