Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musi wyjść, Suzi ma teraz sterylkę, w poniedziałek Pani Kasia ma dzwonić, rodzina uprzedzona, że w czwartek przyjeżdżam znowu z psem, pewnie moje "bobaski" będą bardzo nieszczęśliwe, ale krótko z koleżanką pobędą...

Posted

No to aby wszystko się powiodło ze sterylką i niech psina zdrowieje.

"Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie"

Posted

soboz4 napisał(a):
Mokka zaciążyła...

Jak to?! Znowu?!!!:angryy: Co się dzieje z tym schroniskiem?:shake:

Trzebaby pożądnie sprawdzić te drzwiczki z zewnętrznych części boksu, bo Wolt napewno nie pokrył Mokki, był kastrowany w tamtym roku, więc zostaje tylko opcja: psy z wybiegu...po drugie, tylko suczki z lewej strony pawilonu były w ciąży...(Kometa, Dumka, Afra i teraz Mokka, wszystkie były z lewej)

Posted

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ma sterylkę już za sobą, to śliczna suczka domek znajdzie szybko!

Piszemy chyba nie w tym wątku co trzeba, robiąc Suzi bałagan...

Posted

[quote name='soboz4']

Piszemy chyba nie w tym wątku co trzeba, robiąc Suzi bałagan...[/QUOTE]

Może nie na ty wątku, ale jak Suzi do domku jedzie to to już chyba wiekszego znaczenia nie ma:multi::evil_lol:

Posted

Więc tak, Suzi dziś po wolontariacie pojechała z Bożeną do niej, tam ma być wykąpana:cool3:i jutro jedzie do nowego domku:multi:
Mam nadzieję, ze jakies wiesci od Bożeny będa, jak sie dzis u niej zachowywała(bo strasznie jestem ciekawa:lol:) :evil_lol:

Posted

Roksia mało jej nie zeżarła, Suzi była mocno wystraszona, bardzo tuliła się do mnie, wykąpałam ją, dałam jej obróżkę z identyfikatorem i moim telefonem na drogę, będzie miała dobre życie, chłopak który ją odbierał studiuje weterynarię, razem z Panią Kasią jeżdżą na zawody jeździeckie
za chwilę zdjęcia z balkonu jeszcze przed kąpaniem, nie bardzo Suzi lubi kąpanie, ale grzecznie dała się posuszyć suszarką, odzyskała blask i kolorki po myciu...

Posted

ale Susi ma dzisiaj dzień pełen wrażeń, a pewnie mała się obudziła rano, przeciągnęła i pomyślała "kolejny schroniskowy dzień, kurteczka..." a tu jedna wycieczka, kąpanie, druga wycieczka... Powodzenia spryciulko :)