Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki za zdjęcia Marzena:)
No to tak dziś Suzi nie potrafiła się skupić, ponieważ mimo to że każdy agility miał ćwiczyć osobno to zadziwiajaco dużo psów kreciło się wokół toru...jednak mimo wszystko troszkę udało się na poćwiczyć:D
Byl także spacerek jeden dłuższy, drugi krótszy:DJutro zobaczę co wyszło ze zrobionych dziś zdjęć i dodam:)

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dziś było ciekawie, był dłuższy i krótszy spacerek, ćwiczyliśmy dziś agility a raczej staraliśmy się ćwiczyć, ponieważ Suzi nie potrafila się skupić bo ktoś porozrzucał po trawie suchą karmę wieć co chwila się zatrzymywała na posiłek:angryy:Pogoda była dziś genialna, idealna na takie spacery:loveu:.Zostało nakręcone też kilka krótszych filmików, ale mamy w planach polaczenie ich w jedna całość(no może nie my, ale Kamil:evil_lol:)

Posted

hahahah! tak Kamil tylko potrzebuje wiecej filmikow :d mozecie nagrac i porobic zdjecia tez innym psom ;d najlepiej jak sie bawia z opiekunami albo psy z psami jak sie bawia ;] bo mam juz koncepcje ;)

Posted

[quote name='madzia.uje93']

Jakoś bardzo mnie ujęło to zdjęcie Suzi. Niby takie zwyczajne, a jednak... ona jest tu zupełnie jak człowiek, ten wyraz "twarzy". Jakaś taka dzielna i poruszająca mi się tu wydała... Bardzo jej życzę szybkiego wyjścia ze schroniska:kciuki:

Posted

Krótkie sprawozdanie z dzisiaj:cool3:
No więc tak Suzi dziś nic nie dekoncentrowało na agility więc ćwiczyla ślicznie:lol:,był też krótki spacerek, a dla chwili relaksu Suzi zaczęła kopać sobie dołek w piasku, no więc jak już udało się jej go wykopać to się w nim poprostu położyła:evil_lol:, niestety głupia ja wzięłam dziś aparat żeby zrobić zdjęcia i może jakiś filmik nakręcić, ale nie wziełam karty do aparatu, a bez karty nie ma zdjęć:angryy:więc nie mogłam uwiecznić Suzi w wykopanym przez siebie dołku:placz:ale mam nadzieję, ze w czwartek bedzie taka okazja:lol:

Posted

Tak, w wykopanym dołku w ziemi to się położyła, ale jak wyszła z haszczy to przez dobre 10 min łaby se czyściła:D
A potem z jakim wzrokiem na Magdę patrzyła, jakby chciała powiedzieć "Czy mam Ci wbić do mózgu, że wolę chodniki, a nie jakieś podejrzanie wyglądające krzaki" :D:D

Posted

kimiji napisał(a):
Wymyśliłam kilka kombinacji z agility. Poćwiczysz je z Suzi w czwartek, bo ona bardziej słucha niż Cristal?:)

i jestem ciekawa tych kombinacji :D;):D

Posted

hula hop fajny pomysł,...
może spróbujcie zmienić kolejność przeszkód psiakom, które już ćwiczą trochę czasu, jeśli tego jeszcze nie robiłyście, ciekawe jak np. Suzi zareaguje :)

Posted

Przeszkody do slalomu, no tak są do niczego. Spróbuję namówić tatę może coś wymyślimy :D

A hulahop, też pokombinujemy coś z dechami, żeby ciągle w ręce nie trzymać:D Potem tylk się przywiąże...

Posted

saphira18 napisał(a):
przeszkody byly zmieniane, tylko chodzi o to żeby wprowadzić coś nowego, bo pies pewnie by już sam pobiegł przez tor:razz:
a zwłaszcza Suzi, taka zdolniacha:cool3:

Roki to też maniak xD