Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Suzi to trzyletnia średniej wielkości suczka, która posiada krótką brązową sierść i charakterystyczny zawinięty ogonek. Jak do tej pory do perfekcji opanowała podstawowe komendy takie jak: „siad”, „łapa”, „zostań”, "waruj", "obrót", "poproś" oraz „przybij piątkę”, "zostaw", reaguje także na swoje imię oraz potrafi chodzić przy nodze!:razz: Powoli Suzi zaczeła także trenować agiliti (skoki przez przeszkody:)). Suzi jest niezwykle zabawowa-->lubi się przeciągać, jednak jak tylko ma taką możliwość wskakuje zaraz z zabawką na fotel!:evil_lol: Suzi bardzo lubi głaskanie za uszkiem, czy po brzuchu, wręcz się czasami tego domaga :evil_lol:. Co do spacerów Suzi zwykle nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów (jeżeli pies jest od niej większy to po prostu ucieka :D), co do suczek to różnie bywa, są takie, które toleruje, jednak nie wszystkie:shake:. Suzi przebywa w katowickim schronisku już od 7 sierpnia 2009r.:placz:, najwyższy czas aby znalazła kochający domek! Suzi to bardzo łagodna i spokojna suczka, która nadaje się do każdego domu! :loveu:

Kontakt w sprawie adopcji: tel.:692269457 lub mail: madzia.uje93@gmail.com

A oto jak się prezentuje:

Suzi chętna do zabaw:

Suzi skupiająca uwagę na opiekunie!

Edited by madzia.uje93
  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suzi robi wielkie postępy, sama dziś widziałam jak ślicznie robi kółeczko, jak zgrabnie poddaje łapkę i jak szybciutko siada na komendę, to świetny piesek i na pewno byłaby wspaniałym kompanem dla starszych osób, zresztą nadaje się do każdego domu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Suzi mnie zadziwiła: po pierwsze była z Sunią na spacerze i obie zachowywały sie idealnie:) a po drugie Suzi dzisiaj po raz pierwszy bawiła się zabawkiami-->tylko rzuciłam jej ją gdzieś a ona zaraz mnie do niej ciągneła i przeciągała sie i nie chciała jej za nic puścić...:D oczywiście tak jak spontanicznie zaczęła się nią bawić tak po jakiś paru minutach jej się znudziło....:D
Ale jest to zawsze jakiś postęp w stosunku do jej pierwszego spaceru z mną :D