orsini Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 linda_astor napisał(a):Witajcie wszyscy wielbiciele naszych kochanych grzywek. Postanowiłam poruszyć temat pielęgnacji włosów grzywaczy i tego co jest dopuszczalne, by z nimi zrobić. Niedawno moja sunia dostała propozycję sesji do pewnego billboardu. Jest jeden mankament. Ma to być cały cykl. Chcą by Iris miała loki. Czy można zrobić jej wałki czy teżtrwałą. Dyrektor artystyczny agencji przemawia za trwałą... Mój zaufany weterynarz nie ma zdania. Przestrzega przed trwałą, ze względu na kontakt chemikaliów ze skórą mojej małej. A może zakręcić tylko końcówki? Dodam, że mała broniła się przed wałkami. Czekam na sugestie. Pozdrawiam, Katarzyna P.S. Na razie pragnę zachować anonimowość. Wkrótce pokażę fotki mojej Iris... Lothia wolno wszystko:)))))a tu masz pierwszy post wiec temat bardzo ogolny:))))))))))))))) Quote
lothia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 np farbowanie nie zaszkodzi?pytam , bo bez tego miałam walkę z łupieżem na doopie mojego psa,teraz chodzi z łysym zadkiem:evil_lol: ,za to mam problem z kremami ,bo skurczybyczek jest uczulony Quote
orsini Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 lothia przeczytaj sobie na glos jeszcze raz pierwszy post:))))))))))na głos:))))))))))))))))))hahahahahhhahahahaha linda jest the best:))))))))))))))))) Quote
lothia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dobra,dobra chciałam troszkę zmienić temat;) Quote
flashka-g Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ale mozesz wierzyc ze ludzka farba psu tak krzywdy nie zrobi:evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Marta Chmielewska napisał(a): Ale te arcydzieła które wędrują teraz po świecie są nieziemskie, jeszcze lepsze od poprzednich LUDWIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielka szkoda, że nie mogą wyjść na światło dzienne :placz::diabloti: mi sie rowniez BARDZO podobaja:diabloti::eviltong::multi: Quote
linda_astor Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Wróciłam z pracy i co? Żadnego z was pożytku nie ma!!! A z miniagi najbardziej! Gdzie to dziewcze się uczyło? Chyba w szkole specjalnej dla pudlomanów. Nienawidzę pudli!!! "A nie prościej wziąśc do reklamy pudla? Obejdzie się bez chemi, wałkow i suszarko lokówki?" Zapytaj miniaga dlaczego nie wybrali pudla tylko moją Iris! Już tu był taki jeden Ludwik jakis co pomalował zdjęcie grzywacza na fgioletowo i wmawiał ludziom, że to pudel i do tego w fioletowym futerku. I on i miniaga zpomysłami są siebie warci! Quote
linda_astor Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Kto z was się pochwali, gdzie zdobył inteligencję? Niektóre osoby dają po sobie znać, że chyba wygrały ją w konkursie Audiotele... Wyślij sms o treści INTELIGENCJA na numer 5555 (koszt 2zł minus VAT). Wspomóż potrzebujących... Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 linda_astor napisał(a):Wróciłam z pracy i co? Żadnego z was pożytku nie ma!!! A z miniagi najbardziej! Gdzie to dziewcze się uczyło? Chyba w szkole specjalnej dla pudlomanów. Nienawidzę pudli!!! "A nie prościej wziąśc do reklamy pudla? Obejdzie się bez chemi, wałkow i suszarko lokówki?" Zapytaj miniaga dlaczego nie wybrali pudla tylko moją Iris! Już tu był taki jeden Ludwik jakis co pomalował zdjęcie grzywacza na fgioletowo i wmawiał ludziom, że to pudel i do tego w fioletowym futerku. I on i miniaga zpomysłami są siebie warci! heyaaaaa lindaaaa:loveu::loveu::loveu: to ze z miniagi zadna pomoc to nie nowosc , ona poza koncem swojego nosa nic nie widzi(na co dowodem jest pewna wystawa na ktorej zaryla jak dluga , hahahahahahahah ) ,ale wracajac do tematu najlepiej to potrafi rozkazywac i to jeszcze osoba starszym , np na jednej z wystaw kazala sobie lody kupowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wode przynosic :eviltong::eviltong::eviltong: a co ona nog i rak nie ma?? Quote
linda_astor Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Oto wiadomość do wszystkich mądrych, mądrzejszych i również najmądrzejszych na tym forum!!! Jedno jest mądrzejsze od drugiego! A kto ma odwagę pokazać swoją prawdziwą twarz? Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 paniMysza napisał(a):linda, pokaz swojego psiaka! linda, pokaz swojego ptaka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paniMysza Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 psiaka na dogo a ptaka mi na priva:evil_lol: Quote
AnkaW Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No to się narobiło :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 paniMysza napisał(a):psiaka na dogo a ptaka mi na priva:evil_lol: no jak dostaniesz ptaka na priv to ja poinformuje misia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wtedy bedzie mojjjjjjjjjjjjjj:eviltong::eviltong::multi: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 AnkaW napisał(a):No to się narobiło :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co sie porobilo??? ptaka nie widzialas ;)???? ania co z ciebie za ornitolog ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
paniMysza Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 AngelOfDeath napisał(a):no jak dostaniesz ptaka na priv to ja poinformuje misia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wtedy bedzie mojjjjjjjjjjjjjj:eviltong::eviltong::multi: on mi pozwala oglądać ptaki:grin: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 paniMysza napisał(a):on mi pozwala oglądać ptaki:grin: łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool3: a tanczyc ze mna nie chcial :placz:nawet po :knajpa: Quote
paniMysza Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 AngelOfDeath napisał(a):łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool3: a tanczyc ze mna nie chcial :placz:nawet po :knajpa: bo cie nie widzial, jak cie zobaczy to nie zejdziecie z parkietu:evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 paniMysza napisał(a):bo cie nie widzial, jak cie zobaczy to nie zejdziecie z parkietu:evil_lol: widzial mnie widzial .... ale mnie poinformowal ze nie mam go co do tanca zapraszac bo on nietanczacy jest :mad::mad::mad::mad: Quote
AnkaW Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ornitolog ze mnie kiepski :evil_lol: :evil_lol: to pokaże ktoś w końcu tego ptaka :diabloti: :cool3: czy się nie doczekam :cool1: Quote
paniMysza Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ale ja moge pokazac cos innego:evil_lol: http://img198.imageshack.us/img198/1447/p1010136kw2.jpg Quote
paniMysza Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dedykuje to zdjecie wszystkim mieszajacym na forum:evil_lol: Quote
Recommended Posts