Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

linda_astor napisał(a):
Witajcie wszyscy wielbiciele naszych kochanych grzywek. Postanowiłam poruszyć temat pielęgnacji włosów grzywaczy i tego co jest dopuszczalne, by z nimi zrobić. Niedawno moja sunia dostała propozycję sesji do pewnego billboardu. Jest jeden mankament. Ma to być cały cykl. Chcą by Iris miała loki. Czy można zrobić jej wałki czy teżtrwałą. Dyrektor artystyczny agencji przemawia za trwałą... Mój zaufany weterynarz nie ma zdania. Przestrzega przed trwałą, ze względu na kontakt chemikaliów ze skórą mojej małej. A może zakręcić tylko końcówki? Dodam, że mała broniła się przed wałkami. Czekam na sugestie. Pozdrawiam,

Katarzyna

P.S. Na razie pragnę zachować anonimowość. Wkrótce pokażę fotki mojej Iris...

Lothia wolno wszystko:)))))a tu masz pierwszy post wiec temat bardzo ogolny:)))))))))))))))

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

np farbowanie nie zaszkodzi?pytam , bo bez tego miałam walkę z łupieżem na doopie mojego psa,teraz chodzi z łysym zadkiem:evil_lol: ,za to mam problem z kremami ,bo skurczybyczek jest uczulony

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

Ale te arcydzieła które wędrują teraz po świecie są nieziemskie, jeszcze lepsze od poprzednich LUDWIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielka szkoda, że nie mogą wyjść na światło dzienne :placz::diabloti:

mi sie rowniez BARDZO podobaja:diabloti::eviltong::multi:

Posted

Wróciłam z pracy i co? Żadnego z was pożytku nie ma!!! A z miniagi najbardziej! Gdzie to dziewcze się uczyło? Chyba w szkole specjalnej dla pudlomanów. Nienawidzę pudli!!! "A nie prościej wziąśc do reklamy pudla? Obejdzie się bez chemi, wałkow i suszarko lokówki?" Zapytaj miniaga dlaczego nie wybrali pudla tylko moją Iris! Już tu był taki jeden Ludwik jakis co pomalował zdjęcie grzywacza na fgioletowo i wmawiał ludziom, że to pudel i do tego w fioletowym futerku. I on i miniaga zpomysłami są siebie warci!

Posted

Kto z was się pochwali, gdzie zdobył inteligencję? Niektóre osoby dają po sobie znać, że chyba wygrały ją w konkursie Audiotele... Wyślij sms o treści INTELIGENCJA na numer 5555 (koszt 2zł minus VAT). Wspomóż potrzebujących...

Posted

linda_astor napisał(a):
Wróciłam z pracy i co? Żadnego z was pożytku nie ma!!! A z miniagi najbardziej! Gdzie to dziewcze się uczyło? Chyba w szkole specjalnej dla pudlomanów. Nienawidzę pudli!!! "A nie prościej wziąśc do reklamy pudla? Obejdzie się bez chemi, wałkow i suszarko lokówki?" Zapytaj miniaga dlaczego nie wybrali pudla tylko moją Iris! Już tu był taki jeden Ludwik jakis co pomalował zdjęcie grzywacza na fgioletowo i wmawiał ludziom, że to pudel i do tego w fioletowym futerku. I on i miniaga zpomysłami są siebie warci!

heyaaaaa lindaaaa:loveu::loveu::loveu:

to ze z miniagi zadna pomoc to nie nowosc , ona poza koncem swojego nosa nic nie widzi(na co dowodem jest pewna wystawa na ktorej zaryla jak dluga , hahahahahahahah ) ,ale wracajac do tematu najlepiej to potrafi rozkazywac i to jeszcze osoba starszym , np na jednej z wystaw kazala sobie lody kupowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wode przynosic :eviltong::eviltong::eviltong: a co ona nog i rak nie ma??

Posted

Oto wiadomość do wszystkich mądrych, mądrzejszych i również najmądrzejszych na tym forum!!! Jedno jest mądrzejsze od drugiego! A kto ma odwagę pokazać swoją prawdziwą twarz?

Posted

paniMysza napisał(a):
psiaka na dogo a ptaka mi na priva:evil_lol:

no jak dostaniesz ptaka na priv to ja poinformuje misia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i wtedy bedzie mojjjjjjjjjjjjjj:eviltong::eviltong::multi:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
no jak dostaniesz ptaka na priv to ja poinformuje misia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i wtedy bedzie mojjjjjjjjjjjjjj:eviltong::eviltong::multi:

on mi pozwala oglądać ptaki:grin:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool3:

a tanczyc ze mna nie chcial :placz:nawet po :knajpa:

bo cie nie widzial, jak cie zobaczy to nie zejdziecie z parkietu:evil_lol:

Posted

paniMysza napisał(a):
bo cie nie widzial, jak cie zobaczy to nie zejdziecie z parkietu:evil_lol:

widzial mnie widzial ....

ale mnie poinformowal ze nie mam go co do tanca zapraszac bo on nietanczacy jest :mad::mad::mad::mad: