Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos mi zjadlo posta:(((Czarne Gwiazy nie przejmuj sie miniaga bo nie ma kim:)))))a ona powinna sobie dac w podpisie swoje motto zyciowe: wkoło mnie sami wariaci tylko ja jedyna normalna hahahahahaha, bo ze w to wierzy to ja juz zauwazylam:))))))))))))))

Posted

Orsini nie wiedziałam, że 18 lat to wiek dziecięcy.Przykro mi cie rozczarować, ale moje wczesne rodzicielstwo nigdy nie było powodem do wstydu. Walczyłam 9 miesięcy by moje dziecko przyszło na swiat i śmiało mogę powiedzieć, że czekaliśmy aż sie to maleństwo wkońcu urodzi- Zdrowe i w terminie. Życzyłabym każdemu dziecku by rodzice tak chcieli jego narodzenia. Znam nie jednego 30 latka , który porzucił swoje dziecko. Wiec nic co napiszesz w tej materi nie jest w stanie mnie dotknąć.

Nie martw sie skoro znalazłas już takiego durnego, który wkońcu starej babie pokazał co to seks to może i dorobisz się by ktos nazywał cię mamą.
Bo chyba to cię najbardziej boli

I na tym zakończe jakiekolwiek dyskusje z twoją osobą, bo szkoda mojego czasu na twoje problemy

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Wybacz, ale jak na razie z tego co widze to ty tu zaczęłaś jakąś durną dyskusję, która nie tyczy się nas, tematu, tylko Was oboje. Marta Cię tylko poprawiła i podzielam jej zdanie, że ktoś kto obnosi się z tytułem magistra (parę razy to dosadnie zaznaczyłaś na forum) powinien pisac poprawnie. Wziąść brzmi jak... [..]
I jakbyście byli tak mili swoje prywatne sprawy załatwiać prywatnie to byłoby miło.

CZarne Gwiazdy, ja kto zrobić, skoro ja NIE MAM z Miniagą prywatnych spraw... :roll:
Miniaga, jak czytam co piszesz, to mam ubaw po pachy a twoja naiwność wzbudza we mnie dziką radość. Nie widzę sensu tłumaczyć ci na czym to wszystko polegało, bo i tak nie zrozumiesz, pewne sprawy przekraczają twoje możliwości. Spaskudzasz każdy topik, kiedy ci się to znudzi?
W tym topiku od teraz BĘDĘ IGNOROWAĆ TROLLA. :p

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
W tym topiku od teraz BĘDĘ IGNOROWAĆ TROLLA. :p

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,z trolem sie fajnie gada:))))))bo ciezko to rozmowa nazwac:)))))))))))))))

Posted

Nio to zacznij od siebie:evil_lol: Tłumaczyć mi nie musisz,bo wyobraż sobie że mogę w sposób oczywisty udowodnić ci że ja mam racje. Np pokazując ci wyceny z 2 drukarni na ten sam format, identyczny papier,porównywalny nakład. I dziękuję za komplement- naiwność to piękna cecha.

Posted

miniaga napisał(a):
- Zrezygnowałam z udziału w kalendarzu, ponieważ cena jaką podałaś była z kosmosu- koszt druku takiego kalendarza w Warszawie jest o połowę niższy, więc nie wnikam gdzie go drukowałaś.

Miniaga - skoro zrezygnowałaś z udziału w kalendarzu, to dlaczego po upływie pół roku wyciągasz tę sprawę i pomawiasz Martę ??
Czy sugerujesz jej nieuczciwość czy tylko nieudaczność ??
I to tylko dlatego ,że zwróciła Ci uwagę na błąd ortograficzny ??
Ja jako "udziałowiec" kalendarza oświadczam,że jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Marcie za pracę jaką włożyła w jego przygotowanie.:loveu:
Parę sztuk kalendarzy sprzedałam w Niemczech. Dziewczyny były bardzo zadowolone i na najbliższy rok same planują podobny kalendarz.
A Marta nie drukowała w Warszawie, więc trudno te ceny porównywać !!
Być może ktoś znalazłby nawet taką drukarnię, która wydrukowałaby za darmo ;)
(bez odbioru !)

Posted

w warszawce niskie ceny-bzdura-przez wiele lat pracowalam jako animator kultury wydawalismy biuletyny plakaty zaproszenia kalendarze-propagujace najlepsze dzieciece zespoly z calej POLSKI-dodam ze projekty to byly gotowce-zrobione przez artystow fotografikow lub artystow grafikow-GDYBY DOSZLA DO TEGO OBROBKA ZDJEC TO CENY ZA USLUGE osiagnelyby stawki z gwiazd

Posted

Och dziękuję Jolu i wam lasencje:loveu: chociaż wątpię, czy info dotrze do odpowiednich uszu, bo idzie przez oczy i może mieć problemy z komunikacją po drodze :evil_lol:
I mogę powiedzieć całkiem spokojnie, że cena za kalendarz przy takim nakładzie była niska. Gdyby NIEKTÓRE OSOBY zaglądały na inne topiki innych ras, wiedziałyby że inne kalendarze były droższe. Gdyby NIEKTÓRE OSOBY zajmowały się kiedykolwiek drukiem i miały chociaż minimalne pojęcie na ten temat, nigdy nie pisałyby takich głupot. OSOBY te wiedziałyby wtedy, że druk tanieje wraz ze wrostem nakładu.
Poza tym wszystko konsultowałam z każą dziewczyną osobno, przed drukiem każda strona była wielokrotnie sprawdzana w poszukiwainu błędów i jest to nasze współne dzieło i za błędy (o których nic nie wiem), odpowiadamy wspólnie.
Nie wspomnę już o wartości mentalnej kalendarza. Jest jedyny w swoim rodzaju :p:loveu:
A jeśli ktoś wiedział o dużo tańszym druku i świadomie (złośliwie?) tego nie przekazał zainteresowanym to można go nazywać różnymi epitetami.

Ale te arcydzieła które wędrują teraz po świecie są nieziemskie, jeszcze lepsze od poprzednich LUDWIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielka szkoda, że nie mogą wyjść na światło dzienne :placz::diabloti:

Posted

A jeśli ktoś wiedział o dużo tańszym druku i świadomie (złośliwie?) tego nie przekazał zainteresowanym to można go nazywać różnymi epitetami.

czyzby znowu slowo na K?:)))))))))))))pasuje nie?:)))))))))))))))

Posted

Ale te arcydzieła które wędrują teraz po świecie są nieziemskie, jeszcze lepsze od poprzednich LUDWIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielka szkoda, że nie mogą wyjść na światło dzienne :placz::diabloti:

prawda???jak dostalam dzis to sie prawie poplakalam ze smiechu:))))))))))rewelka

Posted

pokażecie to czego ja też nie widzę?topik zrobił się nie na temat choć ciekawie się zapowiadał,a co do kalendarzy faKT że kilka sztuk poszło do mielckiego schronu za darmo ale musiałam u Marty wysępić dodatkowe egzemplarze, bo u nas zrobił furrorę.
przestańcie juz sobie dogryzac i zacznijcie pisac na temat:mad:

Posted

o tym jak robić fryzurki, Demon zawsze jest potargany po moich zabiegach:oops:[no może przez 3 min.normalnie wygląda] ,a jak pojadę do Ania i Psy to robi z nim jakieś cuda, wyglada zupełnie inaczej:loveu:
zdradźcie trochę tajemnic, co wolno a co nie itp.