Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='linda_astor']Czy ktoś z was psiarze lubi nagie koty? Ostatnio zachorowałam na sfinksa dońskiego. Czy podoba się wam to cudo?

Ten jest żywy????:crazyeye:

Posted

Myślę, że najwyższa pora bym poddała się operacji plastycznej. Oto mój ideał. Chcę tak wyglądać. Czy ktoś zna chirurga, który mi takl zrobi? A może ktoś zna chirurga który z mojego pieska zrobi takiego nagiego kotka?

Posted

[quote name='linda_astor']Czy ktoś z was psiarze lubi nagie koty? Ostatnio zachorowałam na sfinksa dońskiego. Czy podoba się wam to cudo?

podoba - nawet wypchane :p

Posted

[quote name='linda_astor']Myślę, że najwyższa pora bym poddała się operacji plastycznej. Oto mój ideał. Chcę tak wyglądać. Czy ktoś zna chirurga, który mi takl zrobi? A może ktoś zna chirurga który z mojego pieska zrobi takiego nagiego kotka?

buhahahahhahahaaa

Posted

DOMINIKA napisał(a):
Linda gdzie jestes?????? Co robisz?????? :mad:

Może Linda znalazła chirurga:hmmmm: i jest już bliska swe go ideału:grins:

Posted

No kochaniutcy i kochaniutkie, co sie z Wami dzieje????co sie dzieje z Lindą???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: pomarli wszyscy????

Posted

nio:))wczoraj:)))stwierdziłam, ze mam w nosie po pierwszym szczenku jak mi godzine wychodzil, wiec ja juz mialam przed oczami atonie macicy itp, no i stwierdziłam, ze mam w nosie i takie porody sa nie na moje nerwy:)) i pojechalam na wete, w koncu kobiety tez rodza w szpitalu nie???:)))a tam juz sie fachowo sunia zajeli:))))a ja widzialam ANIOŁA:))))))ehhhhh i teraz po nocy mi sie sni:)))