AngelOfDeath Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 DOMINIKA napisał(a):Skoro konkurs juz trwa :cool3: to dodajemy bule:lol: mam nadzieje ,ze nie zabanuja nas na smierc:evil_lol: ;) link znikl :mad: Quote
AngelOfDeath Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 http://img395.imageshack.us/img395/29/dupart1.jpg hihihhhhiihihihhih:evil_lol: Quote
DOMINIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AngelOfDeath napisał(a):http://img395.imageshack.us/img395/29/dupart1.jpg hihihhhhiihihihhih:evil_lol: Dzieki Angel.... Drogi Modzie Angel nie jest winny :lol: A Wy moi drodzy sprawdzajcie gdzie mieszkacie:cool3: ;) Quote
DOMINIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 EJJJJ Angel a dlaczego nie ma foty tylko link he?? Quote
AngelOfDeath Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 DOMINIKA napisał(a):EJJJJ Angel a dlaczego nie ma foty tylko link he?? zeby mnie nie zbanowali specjalnie sam link :evil_lol: Quote
Nesjanna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ciekawe czyje to takie ładne zdupie :cool3::cool3: Quote
AnkaW Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ujjjj ale nam się trafiło z tym miejscem zamieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Jolka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AnkaW napisał(a):ujjjj ale nam się trafiło z tym miejscem zamieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Kurczeee..... faktycznie..... w samym rowku !!:evil_lol: Quote
samograj Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 AnkaW napisał(a):ujjjj ale nam się trafiło z tym miejscem zamieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Ciesz się,że nie mieszkasz na Madagaskarze, tam chyba nieźle wieje:evil_lol: a i lawiny błotne mogą cię nawiedzić!!!:evil_lol: :evil_lol: Quote
Jolka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 samograj napisał(a):Ciesz się,że nie mieszkasz na Madagaskarze, tam chyba nieże wieje:evil_lol: a i lawiny błotne mogą cię nawiedzić!!!:evil_lol: :evil_lol: samograj - :ylsuper: dobra jesteś z geografii :roflt: Quote
AnkaW Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 samograj napisał(a):Ciesz się,że nie mieszkasz na Madagaskarze, tam chyba nieże wieje:evil_lol: a i lawiny błotne mogą cię nawiedzić!!!:evil_lol: :evil_lol: już się cieszę :p :p Quote
paniMysza Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 wy tu gadu gadu a ja kopytka pierwszy raz w życiu zrobiłam:evil_lol: Quote
Jolka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Myszka - widziałam..... widziałam :lol: Widziałam też kiedyś, że już nie jesteś panią przedszkolanką :evil_lol: Quote
paniMysza Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 no juz od prawie dwoch miesięcy:evil_lol: i tak mi dobrze na bezrobociu, że jakos nie moge zacząć szukać pracy:diabloti: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hej!!! dziewczyny, gdzie was wcieło!!! Może kopytka były nieświeże!!!:placz: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jesteś pani MYSZKO!!!:loveu: a już sie martwiłam:placz: To były kopytka z bułką tartą czy jakaś inna omasta? Z serem czy tylko z ziemniakami??? Quote
samograj Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A wiecie, moja córka ma przydomek hodowlany Haiditarod co po eskimosku oznacza za..pie!!!:roflt: To tak celowo, bo mieszkamy, zresztą jak wszyscy na za..piu!!!:razz: Quote
paniMysza Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 kopytka z ziemniaka polane cebulką plus przepyszna surówka:evil_lol: Quote
linda_astor Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 paniMysza napisał(a):kopytka z ziemniaka polane cebulką plus przepyszna surówka:evil_lol: i sraczka murowana... ojej przepraszam. to się nazywa zaburzenie perystaltyki jelita cienkiego :diabloti: Quote
linda_astor Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 A skoro już jesteśmy przy w tematach jelitowo-pokarmowych kto zna jakieś sprawdzone, naturalne sposoby na zwalczenie zaburzeń perystaltyki jelita cienkiego? Podobno owoce borówki czernicy skutkują... Może ktoś zna coś innego?:p Quote
Marta Chmielewska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Linda, ja tam bym pożarła taki obiadek a ty to tylko papki odchudzające wsysasz, żeby się w ekranie telewizora zmieścić. :evil_lol: Quote
Iwona Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 linda_astor napisał(a):A skoro już jesteśmy przy w tematach jelitowo-pokarmowych kto zna jakieś sprawdzone, naturalne sposoby na zwalczenie zaburzeń perystaltyki jelita cienkiego? Podobno owoce borówki czernicy skutkują... Może ktoś zna coś innego?:p Carbon:lol: Quote
Recommended Posts