AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 samograj napisał(a):Wiesz, ale to było dość dawno, ja swoje preferencje serialowe i w ogóle filmowe dawno zweryfikowałam. BTW Podoba Ci sie mój ptaszek? dawno i nie prawda co do ptaka to hmmmmmmmmmm ....... nie:lol::lol::lol: Quote
paniMysza Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wy tu sobie gadu gadu a ja zrobiłam dziś moje pierwsze w życiu pierogi i były świetne!!!!:evil_lol: Quote
paniMysza Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ruskie rzecz jasna:lol: no a ciasto jak ciasto;) Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paniMysza napisał(a):wy tu sobie gadu gadu a ja zrobiłam dziś moje pierwsze w życiu pierogi i były świetne!!!!:evil_lol: wiesz a teraz sie kupuje gotowe , co sie do wrzatku wrzuca i jest !!!:evil_lol: ale mimo to gratuluje :loveu: Quote
orsini Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nic z Was pozytku nie ma Linda ma racje!!!!!!!!!!! CZY DOWIEM SIE KTO ZOSTAL MISS INTELEKTU????????????????? Quote
paniMysza Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AngelOfDeath napisał(a):wiesz a teraz sie kupuje gotowe , co sie do wrzatku wrzuca i jest !!!:evil_lol: ale mimo to gratuluje :loveu: ale te ze sklepu nie są tak pyszne jak moje:diabloti: Quote
AnkaW Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paniMysza napisał(a):ale te ze sklepu nie są tak pyszne jak moje:diabloti: paniMysza masz całkowitą rację, a pierogi mamusi ..... mniam bez porównania :p . Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Zróbcie se może konkurs na najładniejszego ptaka forum grzywek :p ...bo widzę, że przewraca sie w tych główkach, oj przewraca... a tu słońca już nie ma. Quote
AnkaW Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Zróbcie se może konkurs na najładniejszego ptaka forum grzywek :p ...bo widzę, że przewraca sie w tych główkach, oj przewraca... a tu słońca już nie ma. Bo to reakcja na chłód, który nadciągnął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Konkurs ....:???: na grzywkowego taka :hmmmm: czemu nie :ylsuper: Quote
zpr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :megagrin: No po przeczytaniu wszystkiego jestem lekko zdegustowana :shake: ale przynajmniej coś się dzieje, takie "ornitologiczne towarzystwo wzajemnje adoracji" - gratki!!! :siara: Quote
AnkaW Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zdegustowana :razz: a czemuż to :evil_lol: :evil_lol: Quote
zpr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AnkaW napisał(a):zdegustowana :razz: a czemuż to :evil_lol: :evil_lol: :shocked!: :eek2: Quote
Marta Chmielewska Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Rzekłabym pruderyjna :evil_lol: moherowe berety na topie? ;) Jestem przeciwna konkursowi na najpiękniejszego ptaka, bo zalatuje mi tu dyskryminacją. Ja nie posiadam w tej chwili ptaka, ani psiego ani ptaszego a też chciałabym wziąć udział. Chyba, że będzie konkurs na najlepszego ptaka i najlepszą bułę (tylko tą druga edycję z góry wygra Ress....:mad:). Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Rzekłabym pruderyjna :evil_lol: moherowe berety na topie? ;) Jestem przeciwna konkursowi na najpiękniejszego ptaka, bo zalatuje mi tu dyskryminacją. Ja nie posiadam w tej chwili ptaka, ani psiego ani ptaszego a też chciałabym wziąć udział. Chyba, że będzie konkurs na najlepszego ptaka i najlepszą bułę (tylko tą druga edycję z góry wygra Ress....:mad:). bule???? ale jaka???? wysmarowana maslem????:evil_lol: Quote
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 to ja zgłaszam się na konkurs na najlepszy ... :)) Quote
AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 lalunia napisał(a):to ja zgłaszam się na konkurs na nalepszy ... :)) ale to nie bula :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Quote
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AngelOfDeath napisał(a):ale to nie bula :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: :diabloti: jakby się dobrze przyjżec to nawet dwie buły się znajdą :evil_lol: i przestroga dla innych nakładajcie na wystawy ciepłe majtki ha ha:lol: bo inaczej to sami będziemy jak wystawka :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hehehe ale konkursiki wymysliłyście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że na wystawach nie wszyscy maja długie marynarki, a tak będzie sporo zgł do konkursu :cool3: Res ma wygrac ta kategorie zdjeciem Bulinki, Zuzi, czy pamiętną fotką mamy :evil_lol: Quote
resuruss Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Hehehe,moja Bulka nie stanie do konkursu ,bo za bardzo owlosiona jest....nic nie widac zza wlosa.:evil_lol: Quote
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja tak na marginesie chciałam dodać,że mój CZADZIK(ten z ptaszkiem) jest b. skromnym chłopczykiem:oops: i gdyby wiedział co sie rozpętało za jego plecami (do zdjęcia pozował nie dobrowolnie!!!), to napewno obraziłby sie na mnie:mad: :mad: :mad: . Na szczęście konkurs zmierza w innym kierunku:lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dobra, niech Wam będzie, dawać te "buły" :p Quote
DOMINIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Skoro konkurs juz trwa :cool3: to dodajemy bule:lol: mam nadzieje ,ze nie zabanuja nas na smierc:evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts