Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

linda_astor napisał(a):
Kto z was się pochwali, gdzie zdobył inteligencję? Niektóre osoby dają po sobie znać, że chyba wygrały ją w konkursie Audiotele... Wyślij sms o treści INTELIGENCJA na numer 5555 (koszt 2zł minus VAT). Wspomóż potrzebujących...

buhahahahaha umre zaraz:))))))))))))

Posted

linda_astor napisał(a):
Już tu był taki jeden Ludwik jakis co pomalował zdjęcie grzywacza na fgioletowo i wmawiał ludziom, że to pudel i do tego w fioletowym futerku. I on i miniaga zpomysłami są siebie warci!

hahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha

Posted

Kto rano wstaje, temu **** daje! No właśnie: kto, komu i co daje?
Ogłaszam konkurs na miss forum. Mój typ miss, to blondynka o bardzo niskim ilorazie inteligencji i bardzo wysokim mniemaniu o sobie. Czy ktoś ma jakiś pomysł na kandydatów? Typujmy się na wzajem !!!

Posted

linda_astor napisał(a):
Ogłaszam konkurs na miss forum. Mój typ miss, to blondynka o bardzo niskim ilorazie inteligencji i bardzo wysokim mniemaniu o sobie. Czy ktoś ma jakiś pomysł na kandydatów? Typujmy się na wzajem !!!

hahahaha no mam swoje typy , ale gdzie im do tego Twojego typu!!!do piet nie dorastaja:))))))))))))))

Posted

In preparing this article, I am concerned that the alleged 'Dr.' Linda Astor may appear in 'Timbuktu' or 'wherever' and get another job in the medical field. Should any investigator have any information as to the possible location of either Linda Astor or Richard Bergman, please call me at 1-800-782-0445 or email me at Iloyd@dda-gotcha.com . Lloyd W. Davis Davis Investigative Services, LLC Washington, D.C. & Maryland 1-800-782-0445

Posted

orsini napisał(a):
In preparing this article, I am concerned that the alleged 'Dr.' Linda Astor may appear in 'Timbuktu' or 'wherever' and get another job in the medical field. Should any investigator have any information as to the possible location of either Linda Astor or Richard Bergman, please call me at 1-800-782-0445 or email me at Iloyd@dda-gotcha.com . Lloyd W. Davis Davis Investigative Services, LLC Washington, D.C. & Maryland 1-800-782-0445

Also Meine libes...mein Gedankengang ist glaube zu langsam oder so...

A Linda to niezly przekret:evil_lol: :loveu:
Linda Ty wiesz nie?;)

Posted

Trafiłam przez przypadek na ten topik.
Dialogi czyta się z zapartym tchem, czasami można zemdleć z wrażenia:mdleje: . Skąd w Was tyle ironii, napastliwości?
Podobno ten kto nadużywa emotek i znaków przestankowych(wykrzykniki itp) naraża się na posądzenie o problemy emocjonalne - piszę ku przestrodze, nie , żeby kogoś oceniać. Regulamin forum określa, jakie są konsekwencje nadużywania powyższych.
Teraz do rzeczy- ptaka nie znalazłam (może mój komputer nawala)
Przesyłam wam "mojego":

Posted

Żle się dzieje... W jakim kierunku to wszystko idzie... Ło la boga! Najpierw orsini demaskuje moją podwójną osobowość a teraz jeszcze mieszają w to zwierzęta! A gdybym ja tak wkleiła zdjęcie faceta z ptakiem na wierzchu? To myślę, że moderator by mnie zbanował. Czy psi ptak jest mniej ptakowy od ludzkiego?

Proszę o zasłonięcie tych psich genitaliów bo się gorszę! Może pomoże apel do moderatora o zdjęcie tych gorszących rzeczy !!! To glądają dzieci, a tu takie sprawy pokazują...

Posted

linda_astor napisał(a):
Żle się dzieje... W jakim kierunku to wszystko idzie... Ło la boga! Najpierw orsini demaskuje moją podwójną osobowość a teraz jeszcze mieszają w to zwierzęta! A gdybym ja tak wkleiła zdjęcie faceta z ptakiem na wierzchu? To myślę, że moderator by mnie zbanował. Czy psi ptak jest mniej ptakowy od ludzkiego?

Proszę o zasłonięcie tych psich genitaliów bo się gorszę! Może pomoże apel do moderatora o zdjęcie tych gorszących rzeczy !!! To glądają dzieci, a tu takie sprawy pokazują...

To, co! Mam ocenzurować? Przecież to takie piękne klejnoty i jak najbardziej w temacie (grzywacz)

Posted

NO!!!
Teraz mi sie otworzyły wszystkie ptaszki (gały również:crazyeye: )
LINDA_ASTOR miała rację .
Mój jest zdecydowanie dosłowny i konkretny.
Przepraszam jesli kogoś zgorszyłam
A w tym piesku najbardziej podoba mi się jego wyeksponowany (nawet kolorystycznie) walor:cool3:

Posted

Dzięki za wasze awatary- to były czasy ,gdy BLAKE Carrington wraz z rodziną zatrzymywał całą niemal Polskę przed telewizorami - ja też jak głupia żyłam od odcinka do odcinka- chyba powinnam wygrać konkurs na miss bezguścia:multi: :multi: :multi:

Posted

samograj napisał(a):
Dzięki za wasze awatary- to były czasy ,gdy BLAKE Carrington wraz z rodziną zatrzymywał całą niemal Polskę przed telewizorami - ja też jak głupia żyłam od odcinka do odcinka- chyba powinnam wygrać konkurs na miss bezguścia:multi: :multi: :multi:

i nie ma sie co oszukiwac ten serial "uksztaltowal" gusta polakow na wiele lat :evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
i nie ma sie co oszukiwac ten serial "uksztaltowal" gusta polakow na wiele lat :evil_lol:

Wiesz, ale to było dość dawno, ja swoje preferencje serialowe i w ogóle filmowe dawno zweryfikowałam.
BTW
Podoba Ci sie mój ptaszek?