Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie wszyscy wielbiciele naszych kochanych grzywek. Postanowiłam poruszyć temat pielęgnacji włosów grzywaczy i tego co jest dopuszczalne, by z nimi zrobić. Niedawno moja sunia dostała propozycję sesji do pewnego billboardu. Jest jeden mankament. Ma to być cały cykl. Chcą by Iris miała loki. Czy można zrobić jej wałki czy teżtrwałą. Dyrektor artystyczny agencji przemawia za trwałą... Mój zaufany weterynarz nie ma zdania. Przestrzega przed trwałą, ze względu na kontakt chemikaliów ze skórą mojej małej. A może zakręcić tylko końcówki? Dodam, że mała broniła się przed wałkami. Czekam na sugestie. Pozdrawiam,

Katarzyna

P.S. Na razie pragnę zachować anonimowość. Wkrótce pokażę fotki mojej Iris...

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buachachacha, MODA, MODA bo nie wytrzymam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba wezwać moherowe berety na pomoc :cool3:
Droga Lindo. W telewizji Polsat leci od niedawna dokument, o wyborach Best Psa, proponuję, abyś oglądała regularnie wszystkie odcinki, ponieważ jest tam wiele cennych rad dotyczących ubioru psów, malowania, fryzur i psiej mody.
Ja ogolądam i nauczyłam się już bardzo dużo. :loveu:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Buachachacha, MODA, MODA bo nie wytrzymam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba wezwać moherowe berety na pomoc :cool3:
Droga Lindo. W telewizji Polsat leci od niedawna dokument, o wyborach Best Psa, proponuję, abyś oglądała regularnie wszystkie odcinki, ponieważ jest tam wiele cennych rad dotyczących ubioru psów, malowania, fryzur i psiej mody.
Ja ogolądam i nauczyłam się już bardzo dużo. :loveu:

Martuś to podziel sie ze mna i lyndą:loveu: czego sie nauczylas :evil_lol:

Posted

mysle ze przedluzenie i zageszczenie wlosa u TWOJEJ IRIS by pomoglo spelnic oczekiwanie agencji:lol: mozesz zaproponowac jeszcze kolorowe warkoczyki-tylko musisz wybrac renomowany salon fryzjerski.
zycze powodzenia droga KATARZYNO:lol:

Posted

miniaga napisał(a):
A nie prościej wziąśc do reklamy pudla? Obejdzie się bez chemi, wałkow i suszarko lokówki;)

Miniaga, WZIĄĆ ;)
Angel, dziś miałam lekcje tańca, śpiewu i rysunku i oto jaki efekt cieżkiej pracy naukowej LIDY.
Przerobiłam babce tyłek :evil_lol:

Posted

Marta szkoda że nie zauważyłas błędów w kalendarzu, który robiłaś. A raczej w tym czymś co miało być kalenarzem i było i jedynie zbiorem zdięć(niestety nie twojego autorstwa, bo to jedyne co było dobre) i kosztowało 10 razy więcej niż kalendarz na poziomie. Szkoda, że nie zauważyłaś błędów jak adresowałaś koperty z kaledarzami, bo dużo zagineło, albo szło tygodniami. Szkoda.... ale ciesze się, że dostrzegasz moje błędy!!!!

Posted

Miniaga, nie widziałam cię na tym kalendarzu, co ma piernik do wiatraka :lol:
Poza tym założeniem jego nie było informowanie kto ma dzisiaj imieniny a jedynie wartość informacyjno-reklamową. Kalendarz wyparował jak świeze bułeczki i nadal ludzie mnie o niego pytają, ale co ty o tym możesz wiedzieć, nie zostałaś do niego zaproszona. A poza tym pierwsze słyszę, że do kogos kalendarz nie dotarł :crazyeye:
Twoja impertynencja nie zna granic, ponieważ nie masz zielonego pojęcia ile pracy kosztowało mnie zrobienie czegokolwiek z amatorskich zdjęć wszelakiej jakości.
Gdybyś czytała gazety wiedziałabyś (a przecież wyborcza np. to szmatławiec) co się dzieje w Poczcie Polskiej i nie robiłabyś dużych oczu, że działa jak działa.
Paczki poszły jednego dnia i w końcu dotarły wszystkie. A ciebie chyba do dzisiaj boli, że twoich szczeniaków w nim nie było :eviltong:
Już faktycznie nie masz sie czego czepić, za mało o mnie wiesz, dlatego rzucasz byle co, byle było. :lol::lol::lol: Ubawiłaś mnie.
A jeśli ktoś tytułuje się Magistrem, to nie powinien robić podstawowych błędów językowych. Wziąść brzmi jak ręcami i poszłem. Tytuł obliguje...

Posted

Marta moja impertynecja jest w pełni uzasadniona jeżeli ktoś twojego pokroju pisze co chwilę coś pod moim adresem mimo, że juz Ci kiedyś wyraźnie powiedziałam, że nie jesteś dla mnie równorzędnym partnerem do rozmów. Druga informacja: widzę, że twoja pamięć jest bardzo krótka, bo:
- w kalendarzu jest parę błędów(niekoniecznie ortograficznych)
- Zrezygnowałam z udziału w kalendarzu, ponieważ cena jaką podałaś była z kosmosu- koszt druku takiego kalendarza w Warszawie jest o połowę niższy, więc nie wnikam gdzie go drukowałaś.
-Twoje zaproszenie do kalendarza mam jeszczę na PW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Boleć mnie nie boli, bo twój produkt nie spełnia ani funkcji kalendarza ani funkcji informacyjnej. Bolałoby mnie gdybym wydała tyle kasy, dostała kalendarz pod koniec lutego z podpisem inny niż zaakceptowałam i w liczbie sztuk o połowę mniejszej niz uzgodnione było gdy wysyłałam pieniądze.

Wiedziec o tobie nie musze nic więcej - ponad to co już wiem. W przeciwieństwie do Ciebie w życiu liczy się dla mnie coś więcej niz tytuły moje czy moich psów. Piszę jak mówię i nawet jeżeli brzmi to jak ręcami i poszłem to życie postawiło na mojej drodze ludzi, którzy cenią innych za to kim są a nie jakie mają tytuły i czy mówią "ą" i "ę".

Posted

miniaga napisał(a):
Marta moja impertynecja jest w pełni uzasadniona jeżeli ktoś twojego pokroju pisze co chwilę coś pod moim adresem mimo, że juz Ci kiedyś wyraźnie powiedziałam, że nie jesteś dla mnie równorzędnym partnerem do rozmów. .

hahahaha ja ten text to slysze za kazdym razem jak tylko ktos smie skrytykowac miniage:)))))))))))))))))))))))))hahahahahahahaha moze linda jako swiatowej slawy psychiatra tu cos zaradzi?:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Po pierwsze mnie nie słyszysz, tylko co najwyżej czytasz.
Po drugie zapewniam Cię, że z moim zdrowiem psychicznym jest wszystko w porządku. Natomiast z tego co ja wiem to u Ciebie z tym nie najlepiej.

Orsini Twój poziom ostatnimi czasy sięgnął dna, może jednak zacznij znów brac tabletki.

Posted

miniaga napisał(a):
i kosztowało 10 razy więcej niż kalendarz na poziomie. !!!

a ile kosztowal???30zl?????czyli jedna dziesiata z tego to 3zlote, hmmmm ciekawe gdzie Ty kupisz jakikolwiek kalendarz za 3 zety?????:o :o :o a jeszcze na poziomie????tylko o jakim Ty poziomie piszesz???Twoim????no to moze i dostaniesz za 3 zlote w sumie:)))))))))))))w Naszym Dzienniku ladne drukowali:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

miniaga napisał(a):
Po drugie zapewniam Cię, że z moim zdrowiem psychicznym jest wszystko w porządku. .

tak tak, kazdy alkoholik tez Ci powie ze nie jest alkoholikiem:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hahahahahahaa

Posted

HAHAHAHAHAHAHAHAh. Nastepna!!!!! Cieszę się że Bozia dała mi talent matematyczny a nie zdolność poprawnej pisowni,bo w przeciwnym razie byłabym robiona w bambuko i ktos by mi wmówił, że drożej jest taniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta moja impertynecja jest w pełni uzasadniona jeżeli ktoś twojego pokroju pisze co chwilę coś pod moim adresem
Wybacz, ale jak na razie z tego co widze to ty tu zaczęłaś jakąś durną dyskusję, która nie tyczy się nas, tematu, tylko Was oboje. Marta Cię tylko poprawiła i podzielam jej zdanie, że ktoś kto obnosi się z tytułem magistra (parę razy to dosadnie zaznaczyłaś na forum) powinien pisac poprawnie. Wziąść brzmi jak... [..]
I jakbyście byli tak mili swoje prywatne sprawy załatwiać prywatnie to byłoby miło.

Posted

Orsini połknij tabletkę. A krytyka nie ma tu nic do rzeczy- bo zdanie osób obcych mnie nie interesuje. I co jest w temacie a co nie zdecyduje sama, bo jakoś nie przypominam sobie by któraś z Was miała grzywka:evil_lol:

Posted

I co jest w temacie a co nie zdecyduje sama
W temacie jest:

Witajcie wszyscy wielbiciele naszych kochanych grzywek. Postanowiłam poruszyć temat pielęgnacji włosów grzywaczy i tego co jest dopuszczalne, by z nimi zrobić. Niedawno moja sunia dostała propozycję sesji do pewnego billboardu. Jest jeden mankament. Ma to być cały cykl. Chcą by Iris miała loki. Czy można zrobić jej wałki czy teżtrwałą. Dyrektor artystyczny agencji przemawia za trwałą... Mój zaufany weterynarz nie ma zdania. Przestrzega przed trwałą, ze względu na kontakt chemikaliów ze skórą mojej małej. A może zakręcić tylko końcówki? Dodam, że mała broniła się przed wałkami. Czekam na sugestie. Pozdrawiam,

Katarzyna

P.S. Na razie pragnę zachować anonimowość. Wkrótce pokażę fotki mojej Iris...

Nie sądze, żebyś miała wpływ na to co jest w temacie

btw, i co to ma do rzeczy czy mam grzywka czy nie? To tu nie możena się wypowiadać nie mająć? Ahaaa, fajne zasady gry...

Posted

btw:

http://dziecineo.prv.pl/ napisał(a):
Jak się bronić przed trollem?

Najprostszą metodą jest ignorowanie takiej osoby, tzw. "nie karmić trolla". W przypadku poważnych nadużyć należy powiadomić administratora lub moderatora poprzez raport, wiadomość prywatną lub e-mail.

Odpowiadanie na zaczepki krzykliwego dziecka neo tylko "nakręca" go do działania i kontynuowania niezdrowej dyskusji. Należy tego unikać, ponieważ może skończyć się ona czasem banem na krótki okres czasu dla osoby atakowanej, bo np. została sprowokowana do wyzwisk.

Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy

To prawda - podobnie jak z powiedzeniem "nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem". Rozmowa z trollami nigdy nie prowadzi do niczego dobrego, więc lepiej powiadomić kogoś "z góry", który udzieli ostrzeżenia lub zbanuje. Moderatorzy w miarę możliwości powinni usuwać posty, spowoduje to w końcu zniechęcenie i zaprzestanie działania.

10 znaków