Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Dawno nas tu nie było! Bardzo przepraszam, naprawdę nie mamy czasu teraz na zdjęcia, święta i w ogóle. ;/ Może w weekend wybierzemy się na jakiś zdjęciowy spacer. Tymczasem starocie:

I bonus: my razem :)

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj z okazji ładnej pogody wybrałam się z moim narzeczonym i Ginny do lasu. Słońce pięknie świeciło, nawet było ciepło (5 stopni). Mieszkam praktycznie w Wielkopolskim Parku Narodowym i właśnie tam spacerujemy. Gdy podążaliśmy szlakiem żółtym, spotkała nas niesamowita przygoda. Drogę przebiegły nam 3 dziki. :crazyeye: Na szczęście Ginny była równie zszokowana co my i nie zdążyła za nimi pobiec.
Kilka zdjęć:

Tu jak z horroru:

Posted

westie_justa napisał(a):
Ginny chyba po trymowanku, nie? Piękna jak zawsze:D

Trymowana owszem była, ale to jakoś na początku nowego roku, więc już nie tak niedawno. :) Na zdjęciach jest świeżo po wyczesaniu, może to daje taki efekt.

Posted

to musiała byc na bardzo krótko, bo ja to właśnie tak na krótko chcę, a czesanie oczywiści efekt daje:D
a tak na marginesie, nie chciałabyś banerku galerii do podpisu?

Posted

westie_justa napisał(a):
a tak na marginesie, nie chciałabyś banerku galerii do podpisu?

właśnie się nad tym zastanawiałam ostatnio, myślę, że sama sobie jakiś zrobię, bo zajmowałam się tym przez dłuższy czas kiedyś :). ale dzięki z góry za propozycję :*

Posted

:multi:witamy:multi:
ładne tereny :lol: az się pewnie nie chce do domu wracac:eviltong:

Moja Carrie też robi takie słodkie minki
[URL]http://img18.imageshack.us/img18/3452/sylwester052.jpg[/URL]