Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Ginny urodziła się 21 grudnia 2009, przybyła do mojego domu 25 kwietnia 2010. Poprzedni właściciele nabyli ją w hodowli Białe Aniołki, ale po miesiącu stwierdzili, że nie dadzą sobie rady z psem i tak trafiła do mnie. Jest bardzo energiczna, uwielbia spacery. Uwielbia bawić się piłkami (sama je sobie podrzuca!), ale nie pogardzi także pluszakami, które niszczy z prędkością światła.

Tu z kolegą - Ptysiem, zwanym też Bochenkiem:

Fotki są z różnych okresów jej na razie krótkiego życia. :) Po najbliższym spacerze wstawię aktualne![/FONT]

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii ! :multi:
ślicznego masz westika :loveu:
ale i tak yorki są u mnie na 1 miejscu ,a westy na 2 miejscu:loveu: w moiej miłości !
zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu:
Pozdrawiamy!

Posted

Dziękuję serdecznie. :)
Co do fryzury, na na ostatnim zdjęciu była świeżo po pierwszym w swoim życiu trymowaniu, teraz nosi trochę inne uczesanie, ale myślę, że niedługo przejdziemy na klasyczną, lwią, westową fryzurkę.

Najaktualniejsze zdjęcie, późnojesienne.
Jutro idziemy do lasu robić zdjęcia w śniegu! :D

Posted

Lwia fryzurka mówisz;) Jak dla mnie to tak wygląda świetnie:) Moja Doti jest strzyżona troszeczkę inaczej na głowie, ma okrągłą główkę ale nie zakrywa uszek mi się tak podoba, zresztą sama do nas zajrzyj. I tak nie jeździmy na wystawy (muszę przyznać że nie ma rodowodu, ale chyba przez to nie jest gorsza:)

Posted

Jak wyglada fryz na lwa ? :P super ona jest i ma bardzo ladny włosik i trymowany :D tak jak pisałam wczesniej dobrze,ze do Ciebie trafiła bo przynajmniej ma dobry,prawdziwy dom :)) a powiesz mi jakich ma rodziców ? :)

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Jak wyglada fryz na lwa ? :P super ona jest i ma bardzo ladny włosik i trymowany :D tak jak pisałam wczesniej dobrze,ze do Ciebie trafiła bo przynajmniej ma dobry,prawdziwy dom :)) a powiesz mi jakich ma rodziców ? :)[/QUOTE]
Nie znam się zbytnio na "fachowych" określeniach, sugerowałam się tylko moim skojarzeniem. ;) Chodziło mi o taką okrągłą, puszystą fryzurę, jaką ma większość westów wystawianych. Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. :)
Rodzice to DAISY Białe Aniołki i MŁ. CH. PL. Lit, Słowacji LORD Voldemort. :D

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć ! :)
co tam u was słychać??? :) śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]

Wszystkiego, Wszystkiego, Wszystkiego
Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, Piękności i zdrowych Kości
Życzymy dla GINNY -już dorosłej Kobity
Justyna Doti Sara i Axel czyli cała trójka
Przekaż 4 porządne całusy dla Ginny i wygłaszcz i wywąchaj od nas:evil_lol: