xHopeless Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Ginny urodziła się 21 grudnia 2009, przybyła do mojego domu 25 kwietnia 2010. Poprzedni właściciele nabyli ją w hodowli Białe Aniołki, ale po miesiącu stwierdzili, że nie dadzą sobie rady z psem i tak trafiła do mnie. Jest bardzo energiczna, uwielbia spacery. Uwielbia bawić się piłkami (sama je sobie podrzuca!), ale nie pogardzi także pluszakami, które niszczy z prędkością światła. Tu z kolegą - Ptysiem, zwanym też Bochenkiem: Fotki są z różnych okresów jej na razie krótkiego życia. :) Po najbliższym spacerze wstawię aktualne![/FONT] Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii ! :multi: ślicznego masz westika :loveu: ale i tak yorki są u mnie na 1 miejscu ,a westy na 2 miejscu:loveu: w moiej miłości ! zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Witam po raz pierwszy westke, ma ładną fryzurę taką inną;) Zapraszamy do naszej również westikowej Galerii:) Quote
xHopeless Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Dziękuję serdecznie. :) Co do fryzury, na na ostatnim zdjęciu była świeżo po pierwszym w swoim życiu trymowaniu, teraz nosi trochę inne uczesanie, ale myślę, że niedługo przejdziemy na klasyczną, lwią, westową fryzurkę. Najaktualniejsze zdjęcie, późnojesienne. Jutro idziemy do lasu robić zdjęcia w śniegu! :D Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Lwia fryzurka mówisz;) Jak dla mnie to tak wygląda świetnie:) Moja Doti jest strzyżona troszeczkę inaczej na głowie, ma okrągłą główkę ale nie zakrywa uszek mi się tak podoba, zresztą sama do nas zajrzyj. I tak nie jeździmy na wystawy (muszę przyznać że nie ma rodowodu, ale chyba przez to nie jest gorsza:) Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Jak wyglada fryz na lwa ? :P super ona jest i ma bardzo ladny włosik i trymowany :D tak jak pisałam wczesniej dobrze,ze do Ciebie trafiła bo przynajmniej ma dobry,prawdziwy dom :)) a powiesz mi jakich ma rodziców ? :) Quote
xHopeless Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Jak wyglada fryz na lwa ? :P super ona jest i ma bardzo ladny włosik i trymowany :D tak jak pisałam wczesniej dobrze,ze do Ciebie trafiła bo przynajmniej ma dobry,prawdziwy dom :)) a powiesz mi jakich ma rodziców ? :)[/QUOTE] Nie znam się zbytnio na "fachowych" określeniach, sugerowałam się tylko moim skojarzeniem. ;) Chodziło mi o taką okrągłą, puszystą fryzurę, jaką ma większość westów wystawianych. Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. :) Rodzice to DAISY Białe Aniołki i MŁ. CH. PL. Lit, Słowacji LORD Voldemort. :D Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 aaa chryzantemka i wszystko jasne !! o to dziecko Lorda. Milo to słyszeć :) Quote
Yuveza Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Ginny!!! Co u Was słychać???? :) Quote
xHopeless Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 U nas świetnie, właśnie wróciłyśmy z obiecanego spaceru. Oto zdjęcia: Jakby ktoś był zainteresowany, reszta zdjęć tu: http://picasaweb.google.com/loljezusomg/20101212SnieznyPies# Quote
Pieseczkowo Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Piękne fotki i cudowna modelka!! :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć ! :) co tam u was słychać??? :) śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania :) Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 http://lh3.ggpht.com/_2v0H6F-5j94/TQSqKZo10rI/AAAAAAAAIo4/iU5oadhinbQ/s720/%C5%9Anie%C5%BCny%20pies%20496.JPG śliczna :loveu: Ja też jestem z 21 grudnia :D :D :D Quote
xHopeless Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Dziękujemy wszystkim! Ginny bardzo szybko odpoczęła po spacerze i znowu wariuje. :) Quote
Yuveza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzięki że chociaż Ty nie masz nic do "różu" i "kokardek" Doti;) Moja po spacerze zawsze uderza w kimę ;) Quote
xHopeless Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Kilka zdjęć wygrzebanych z dysku: Ginny z Bochenkiem: Szczenięce czasy: Kąpiel w jeziorze tylko pogorszyła sprawę ;D Z piłeczką: Quote
xHopeless Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Kilka zdjęć z dzisiejszej kąpieli: Quote
Yuveza Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Mokry wescik to taki szczurek;) A my to się kąpiemy przed Wigilią, bo w gościach trzeba wyglądać:) Quote
xHopeless Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Ginny skończyła dzisiaj roczek! :D A tu jedno zdjęcie z dnia, kiedy do mnie trafiła: Quote
Yuveza Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Wszystkiego, Wszystkiego, Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, Piękności i zdrowych Kości Życzymy dla GINNY -już dorosłej Kobity Justyna Doti Sara i Axel czyli cała trójka Przekaż 4 porządne całusy dla Ginny i wygłaszcz i wywąchaj od nas:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts