Aleksandra. Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]Witajcie! Mam na imię Milka. Moja historia zaczyna się od miejsca zwanego pseudohodowlą,a kończy na nieprzemyślanej decyzji pod wpływem impulsu. Kilkakrotnie byłam dwiema łapkami na tamtym świecie, ale za każdym razem udawało mi się wrócić dzięki sile i chęci do życia, która jest we mnie. Jestem wspaniałą psinką o bardzo małych rozmiarach.. Prawdziwa miniaturka.. Czy kto mimo mojego niedużego wzrostu obdarzy mnie wielką miłością? [/FONT] Ów sunia należy do mojej cioci.. Historia jest jedna z tych dłuższych i zainteresowanych zapraszam .. o TU. Po długich, intensywnych rozmowach, właścicielka małej zgodziła się bym podjęła się szukania nowego domu dla dzieciaka. Co mogę powiedzieć o tym małym wulkanku energii? Mimo wszystko to wspaniały pies, który może dać wiele radości i miłości nowym ludziom. Jednak to nie pies dla każdego. Wymaga intensywnego i kosztownego leczenia. Niestety nie mam aktualnych zdjęć, ale psina niewiele się zmieniła.. Może tylko tyle, że wypiękniała.. i mimo 'łysych placków' na jednym boczku wciąż jest psiękna. Waży ok. 1,5kg.. i nie zapowiada się, żeby miała ważyć więcej. Jest czarno-złota. Zdjecia z września: EDIT: sunia ma 4 miesiące... Quote
kam. Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 modna rasa, raz dwa znajdzie dom. tylko nie oddawaj komuś, kto będzie traktował ją jak ładny dodatek do torebki. Quote
Aleksandra. Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='kam.']modna rasa, raz dwa znajdzie dom. tylko nie oddawaj komuś, kto będzie traktował ją jak ładny dodatek do torebki.[/QUOTE] Nie mam zamiaru. Chcę, żeby wreszcie była traktowana jak pies, jak członek rodziny.. jak przyjaciel.. Czy to tak dużo? Postaram się znaleźć najlepszy możliwy domek i najwspanialszych możliwych ludzi dla niej.. Jest tego warta. :) Quote
Jerzy Kora Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Nie noszę torebek ;) Zapewnimy jej leczenie, na pewno dużo miłości. Dalej pogadajmy na prv. Quote
kam. Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 w takim razie życzę wszystkiego dobrego, a w przypadku pana Jurka torebka wyglądała by co najmniej dziwnie :D Quote
Jerzy Kora Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No to jesteśmy umówieni na jutro po odbiór psa. Jak to życie się plecie. Trochę usiedliśmy jak poczytaliśmy o kosztach leczenia. J Ale słowo się rzekło.... Rozłoży się w czasie. Quote
Borówka16 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Jaka boska lalunia :loveu: Niech jej się jak najlepiej wiedzie ! :) Quote
Jerzy Kora Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Sunia u nas. Wspaniały wesoły psiak. Nie wiem jak ale widać tak musiało być. ;) Quote
kakadu Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 cudnie :) zycze wam wszystkiego co najlepsze! Quote
pa-ttti Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wspaniały przykład na to, że nie należy oszczędzać na psiach "pseudorasowych", i zamiast kupić z pseudohodowli yorka bez rodowodu za 500zł i potem płacić ogromne sumy za leczenie, lepiej kupić od sprawdzonego hodowcy, za większe pieniądze, ale też zdrowego.. Quote
Jerzy Kora Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Sunia po wizycie u Vet'a. Badanie mikroskopowe nie pokazało nużeńca. Wiemy że jest ale się chowa ;). Jest piękna Quote
Recommended Posts