Wola Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Już jestem.Nareszcie po takim czasie. Super że wszystko gra;) Czekamy na zdjątka;) Quote
zenek (Gina S.) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Pozdrowionka dla najfajniejszego psiuńcia na świecie!!! :loveu: Quote
Wola Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pomieszały mi się wąteczki:opss: a Co tam u Rokiego??:> Quote
DariannaKrak. Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hop hop :) Tak dla przypomnienia to wklejam aktualne foto Rokicjusza :lol: a tak teraz śpi nasz piesek :errrr: Pozdrawiamy! p.s. w lipcu jedziemy na wakacje do Chałup :) Quote
akucha Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Cioteczko!!!! :multi: :multi: :multi: Dziekujemy za fotki, ale się chłopakowi wiedzie! On przytył, co???? :evil_lol: Wiewióra nie uwierzy - nawet gdy zobaczy - że jej Roki taki podkołdernik krakowski... Do Chałup mówisz... to się piecho w morzu pokąpie. Na stare śmieci wpadnie w odwiedziny :lol: Quote
Wola Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witamy Witamy!! Dziękujemy za foteczki;) Kanapowiec niesamowity;) Quote
DariannaKrak. Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no sie trochu przybrało na wadze :oops: nie tak okropnie,bo łapencja nie pozwala ale tak przynajmniej jest za co wytarmosić :eviltong: Ja tak piszę o Chałupach,bo zakładam,ze któras z cioteczek z Ciapkowa zechce go odwiedzic,natomiast wybaczcie-nie bedziemy sami jechac do Ciapkowa...wiadomo czemu...Roki to jest takie strachajło,ze nawet teraz leży mi na stopie,wiec pewnie by z przerażenia zdrętwiał,ze może chcemy go zostawic spowrotem czy jak... Tak,ze na plazy w Chałupach mozem zorganizowac spotkanko ;) A w ogole to mamy szczęscie ostatnio spotykac psich nieszczęsników,z podobnym życiorysem.. mamy znajomego pitbula,co go starzy własciciele prądem "głaskali" :angryy: i czekoladową sunię,od własciciela Anglika,co to słynne było jak konie zagłodził :niewiem: My się cieszuchnamy ze sobie razem zyjemy :) (kurka to juz 8siem miesięcy!! dacie wiarę??) gniciemy się w jednym łózku,no ale co nam tam,Rokiemu się należy,juz sie na betonie wylezał,wiec teraz ma prawo i w łóżku. Bedziemy wklejac jakies fociasze ,ja tylko muszę kabelek dokupic jednak do aparatu :) Na Święta bylismy w Łodzi,cała rodzina go strasznie polubiła,ja byłam w szoku,bo to taczej tradycjonalisci,a tu Rokisław podjadał mięsiwko prosto z talerza :) Quote
wiewiora1 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 oj chyba pogoda daje do wiwatu bo mi sie az w oku zakrecilo,,,Nasz Roki,,,w lozku!!!!! i pomyslec ze tyle lat musial lezec na budzie i nie wazne bylo czy to zima czy lato!!!! A teraz w najlepsze poleguje sobie ze swoim kolezka,,,a tak bardzo lekalam sie kontaktu malca z naszym rudzielcem!!!!Ale udalo sie i to jest najpiekniejsze!!!! ja zawsze bede miala przed oczyma zawsze usmiechnietego Rokiego!!!madrego i kochanego psa ,,,ktory mimo problemow z lapa nie zatracil checi nawiazywania kontaktu z ludzmi!!!!! pozdrawiam i czekamy na zdjatka kiedy to tylko mozliwe!!!!no ja niestety ciapkowa cioteczka nie odwiedze naszego Rokiego ,,,ale moze kiedys osobiscie sie pofatyguje i zrobie z brazowa wycieczke po naszych :::slodkich w domach!!!! Quote
brazowa1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no przytył,przytył :) Hmm,Chałupy?:) to dajcie znac koniecznie :) Ech,Roki,ale ci sie udało.Ale on naprawde jest wyjatkowy . Quote
iberia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ooooooooooooooooooooooooo... dziękować za fotencje :):):) super,że się wiedzie w szczęściu i miłości pozdro serdeczne dla Pani i psiaka Chałupy...why not?? (dziś mi English w głowie,bo ustną maturkę zdałam..) jestem chętna,jeśli będę miała kasę na zbyciu,to może nawet z Wolą się wybierzemy :) Olka --> błagam..tylko nie rudy...on czekoladowy jest przecież :D Quote
wiewiora1 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 oj katrin ,,ja po nocach nie dowiduje!!!! wiec przepraszam za pomylki wzrokowe,,,a czekolada to on jest bardzo mleczna !!!!sama pychotka!!! Quote
Wola Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 O tak sama słodycz;) Tylko się rozpłynąć;) Katrin chcesz mnie zabrać ze sobą?? To się jeszcze zobaczy, bo nie wiem jak tam z wakacyjnym czasem, ale chętnie bym zobaczyła znowu Rokiego;) Quote
DariannaKrak. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tak tak my się chętnie pokażem w całej rudo-czekoladowej okazałosci :) Bedziemy w Chałupach od 16tego lipca już :) Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Roki Na Zdjeciu,,,,,ale O Co Chodzi??ja Tu Tylko Leze!!!.... Kocham To Zdjatko ,,on Jest Taki Usmiechniety I Kochany!!! Tez Bym Go Odwiedzila Ale,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daleko Daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 One są na wątku :lol: Brązowa je miała, ech... Roki to teraz Panisko, w łóżeczku sypia :lol: Quote
Kasia25 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 P.S proszę ucałować śliczną morde, Pana Wesołka od ciotki Kasi Quote
Kasia25 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 akucha napisał(a):One są na wątku :lol: Brązowa je miała, ech... Roki to teraz Panisko, w łóżeczku sypia :lol: ale wtopa! skasować? Quote
wiewiora1 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 a ja tych zdjatek nie widzialam,,,,w koncu odzyskalam swoje wszystkie plytki wiec teraz ,,,,,,szalenstwo nie bedzie mialo konca ,,przepraszam dziewczyny,,,celinke i kasie,,,,za moje ponosiny,,,ale jak zboczenie to zboczenie!!!!! witamy na watku brysia!!!!!mysle ze sie nie pogniewa!!! Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kasia25 napisał(a):ale wtopa! skasować? No co Ty, nie kasuj, on taki słodziak! Dwa ostatnie to premiera ;) Quote
Wola Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Śledzę wąteczek ale też tych fotek nie widziałam. Są bajeczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiewiora1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ale jedno mozna powiedziec ,,ze zawsze jest usmiechniety!!!!! wszyscy go pamietamy ze schronu ,,,,jego odpoczynki przed biurem z wielkim usmiechem na pyszczku!!!!caly Roki!!!!kochany Roki:p Quote
zenek (Gina S.) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jak miło popatrzeć od czasu do czasu w watek czekoladowego psiuńcia i przekonać się, że żyje mu się po królewsku w królewskim mieście... Pozdrawiamy! :loveu: Quote
iberia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 o jaaaaa ale foty bombowe :) takiego mężczyznę właśnie pamiętam.... db,że już go w schronie nie zobaczymy [dobrze? hmmmm... :placz:....:)] PS.ehhh ja na razie biegam w różnych sprawach tu i tam,ale o Oktanie pamiętam wciąż... dłuuuuga droga przed nami :( Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 wiem ze z Rokim bylo latwiej bo on bardzo socjalny i ulozony byl od poczatku ,,ale wierze tez ze jak kasia sie wezmie za oktana(jak juz wszystkie sprawy pozalatwia,,trzymam kciuki),,to beda z niego ludzie:eviltong: Kaska wyciagnie go z tego bagna na pewno ,,,,nie znamy jeszcze tylko dnia ani godziny,,,a moze sasiedzi Rokiego chca jego kopie??? Quote
Recommended Posts