Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roki trafił idealnie.:)Mam nadzieję ze Laluni też się poszczęści.Trafi do domku niedaleko mnie:)tzn ona do wrzeszcza a ja z Żabianki jestem:)Będzie miałam dziecko w domku ale myslę ze się zakumplują:) Podoba mi się ze Lala znalazła dom tak szybko po odejściu ze schronu Rokiego:) 2 Kumpli mają domeczki(jeden już druga niebawem) tyle ze ja i Katrin musimy sobie teraz nowych pupili znaleźć:evil_lol:

Posted

:bluepaw::jumpie::bluepaw::jumpie::bluepaw::jumpie::sweetCyb::sweetCyb::Dog_run:
sialalllala no to pięknie pięknie cieszuchnamy się bardzo mocno ze szczęścia Lali razem z Rokiem (ekhem-Rokifor własnie obrabia kosteczkę,więc niewiele do niego dociera ale pewnie w psiej podświadomości też czuje radość :) )

no to czas na poszukiwania domku dla Azy :)

Posted

A ja pracuję we Wrzeszczu i to niedaleko zgromadzenia sklepów mięsnych, więc widuję sporo tutejszych psiakow, czekających pod sklepami. A jakie rozmarzone pysie mają.

Posted

ho ho ho ho!!! trochę mnie nie było,a tu ile nowości! z dogo miałam problemy i przed chwilą naprawiłam :) fotki śliczne-moja mysza jest bardzo fotogeniczna ;) cieszę się,że on się cieszy,no i p.Darianna przede wszystkim..My się tu martwiłyśmy o jego zachowanie,a chłopak sie okazał Aniołem :cool3: moje kłopoty drobne się rozeszły po kościach...ale nie będę o tym marudzić,bo szkoda gadać :) Ola,nie potrzeba mi dziękować za spacery,bo to fajna rzecz.Ja nigdy nie miałam swojego czworonoga,więc przynajmniej mogę mieć frajdę ja i psiaki schroniskowe :) pozdrawiam!!
PS>ucałowania dla Rokiego !!

Posted

Ale się wydało!!!!! :diabloti: Roki niedługo to będzie "szpakami karmiony". A kawior lubi????

Darianno nie masz chętnych na szczeniaka olbrzyma? Takiego świrka, jak Pluto z kreskówki?

Posted

ło rany jaki pluciak słodki,a te uchi jakie ma fajoskie :cool3:
kurka,ze ja mieszkam na razie w bloku :cool1: miałby rokus funfla..

Z Rokuchem lecimy do weta w pn na szczepionko i ogolne badanie.
Ja to chyba chisteryczka jestem i każdy szelest w jego klatce piers. czy brzuchu to od razu mi w głowie siedzi :/
Zdam relacje z wizyty :)

Posted

P.Darianno czasem taka ąz za wielka czujność jest wskazana.Bo jak sie jakąś straszną chorobę wcześnie wykryje to się ją da wyleczyć.Ale dobra już nie straszę życzę zdrówka;)
Akucha szczeniak jest boski,gdzie on jest?W Krakowie? Bo ja tam jestem pewna ze szczeniorek domek by wszędzie znalazł szybciutko

Posted

No Roki, żeby ci tam czegoś nie znaleźli :lol: Trzymaj się chłopie!!!
I opowiadanko długie ma być!

Wola, szczenior jest w Pomiechówku pod Warszawą i jakoś domu nie może znaleźć... kruca, no..

Posted

Kawał drogi...Bo w Trójmieście się o szczeniory większe często dopytują.Np.W sobotę Pani chciała takiego gabarytami podobnego tylko umaszczenie troche inne i dziś go bierzę...Chętnych na takiego psiaka by się u nas trochę znalazło no ale cóż...Życzę szczęścia;)

Posted

Jak tam u Rokusia po wizycie u weta??
Napastujemy biedną P.Darianne ale cóż,ciekawość.
Niestety z Twoją kumpelą Rokuś adopcja jest niedokońca wporzątku.Pokomplikowało się