DariannaKrak. Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 to super pomysł,a my się pchamy na czołówkę tej "schroniskowej" gazetki nadziejami na dobre :) Akucha,wielka miłosc to jest i z małym panciem i z dużym i z panciusią i w ogole wszysycy go :loveu: Quote
iberia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 w końcu czekoladowe są the best,nie...? :razz: pzdr. :eviltong: Quote
iberia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 aj.... a tu głuuuuchooo .... zima idzie,śnieg czasem ujrzymy,a co tam u psiaka? pozdro w ciągu dalszym :) Quote
DariannaKrak. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mamy się bardzo dobrze :) Nic się nie zmieniło :) POstaram się jakoś wrzucić nowe fociasze na dniach :) (zobaczycie jaki z niego klusek :evil_lol:) Rzadko bywam na forum :( braku czasu :( ale obiecuję poprawę :)) Quote
Wola Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak bez zmian to chyba dobrze ;) Roki grubasek :lol: muszę to zobaczyć Quote
DariannaKrak. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Minęło już sporo czasu od kiedy tu coś pisałam. Roki nadal szczęśliwy i gruby (oops ;) ),w tej chwili przeprowadziliśmy się do mieszkania na parterze,gdzie mamy własny ogródek-niewielki ale swój ,więc tę wiosnę i lato,będzie można się grzać w słoneczku cały dzień :) Od wczoraj prócz kociczki,Roki ma nowego kumpla w domu - szczeniaka owczarka niem. Puki co jest ciężko obrażony,a my staramy się go ugłaskać i udobruchać . Dzis w nocy np ja spałam w nogach a Roki na poduszce :P:P ale myślę,że się w końcu dogadają :) Quote
brazowa1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Witaj Daria :) Fajnie,ze sie odezwałaś :) :) :) Ukochaj od nas obrażalskiego Rokiego i powiedz mu,ze jest zawsze numer jeden! Quote
DariannaKrak. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 To wklejam aktualne fotki całej naszej "Trójcy" ;) Bohater tematu -Rokicjusz wędrujący po zaspach śnieżnych : Gdzie mam się teraz położyć?? ( czyli Kiciolina I-sza Groźna ;) ) Kolejny lokator w moim prywatnym łóżku :/ (czyli jak to Chivas próbuje wziąć Rokiego na litość ;) ) Pozdrawiamy! Quote
akucha Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witaj Darianno!!!! :multi::multi::multi: Aż chce się krzyknć: KOPĘ LAT!! A wiesz, myślałam niedawno o was, ale na tym "nowym" dogo nie działają wyszukiwarki, nic znaleźć nie moge. Ale cieszę się ogromnie, że znowu mogę Rokiego poogladać. WYGLĄDA PIĘKNIE!!! Ależ kawał chłopaka z niego! Na fotach widać, że sielankowe życie czterołapy mają :lol: A Kiciolina na taką groźną wcale nie wyglada. Opowiadaj, skad wziął się maluch Chivas? - ale słodki! Quote
DariannaKrak. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Z Chivasem nie wiąże się akurat żadna szczególna historia - ot maluch najsłabszy z miotu,odrzucony przez towarzystwo,trafił w nasze ręce i teraz terroryzuje cały dom :) Wywala Rokiego z jego wyrka,kradnie kołderkę mojemu synkowi i tłamsi Kiciolinę<diabełek> Quote
DariannaKrak. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Z Chivasem nie wiąże się akurat żadna szczególna historia - ot maluch najsłabszy z miotu,odrzucony przez towarzystwo,trafił w nasze ręce i teraz terroryzuje cały dom :) Wywala Rokiego z jego wyrka,kradnie kołderkę mojemu synkowi i tłamsi Kiciolinę :diabloti: Quote
DariannaKrak. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Kolejne dwa lata poźniej :) Roki to już dziadziuś,ma niestety problemy z poruszaniem sie ( łapa,która doskwierała mu od tylu lat,kuśtykanie,spowodowało zwyrodnienie kręgosłupa no i chodzi średnio ale chodzi) Mamy też problem z wagą - psy są obecnie na BARFie ,Rokuś dostaje malutko tego żarełka ale ze wzgledu na brak ruchu jest kluską i to sporą. Licząc wg "Waszego" kalendarza, to psiak ma już prawie 12 lat?? U nas niebawem stuknie 6 lat od dnia adopcji :D tak szybko czas leci... Pysio mu posiwiał,wzrok też już trochę siadł ale nadal jestem przylepką i mieszkam w swoim domeczku z Kicioliną,Chivasem i panciostwem :) Dużo odpoczywam,wlasciwie tyle mi do szczęcia potrzeba co zjeść i pospać :) Pozdrawiamy Ciapkowo i Cioteczki! Quote
brazowa1 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Jak bardzo się ciesze ,że u Was wszystko w porządku,ostatnio tyle psich tragedii ,że Twój wpis to balsam na serce. Dziekuję. Quote
DariannaKrak. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 To wkleimy takie oto fotecki :) Chłopaki śpią: a tu Pitulek - dziaduszek :) Poznajecie tego zbója? :) Quote
brazowa1 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 hohohohoho,ładnie wyglada,jaki dostojny sie zrobił. Quote
Recommended Posts