Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Mamy się bardzo dobrze :)
Nic się nie zmieniło :)
POstaram się jakoś wrzucić nowe fociasze na dniach :)
(zobaczycie jaki z niego klusek :evil_lol:) Rzadko bywam na forum :( braku czasu :(
ale obiecuję poprawę :))

• 2 years later...
Posted

Minęło już sporo czasu od kiedy tu coś pisałam.
Roki nadal szczęśliwy i gruby (oops ;) ),w tej chwili przeprowadziliśmy się do mieszkania na parterze,gdzie mamy własny ogródek-niewielki ale swój ,więc tę wiosnę i lato,będzie można się grzać w słoneczku cały dzień :)
Od wczoraj prócz kociczki,Roki ma nowego kumpla w domu - szczeniaka owczarka niem.
Puki co jest ciężko obrażony,a my staramy się go ugłaskać i udobruchać .
Dzis w nocy np ja spałam w nogach a Roki na poduszce :P:P ale myślę,że się w końcu dogadają :)

Posted

To wklejam aktualne fotki całej naszej "Trójcy" ;)

Bohater tematu -Rokicjusz wędrujący po zaspach śnieżnych :

Gdzie mam się teraz położyć?? ( czyli Kiciolina I-sza Groźna ;) )

Kolejny lokator w moim prywatnym łóżku :/ (czyli jak to Chivas próbuje wziąć Rokiego na litość ;) )

Pozdrawiamy!

Posted

Witaj Darianno!!!! :multi::multi::multi: Aż chce się krzyknć: KOPĘ LAT!!
A wiesz, myślałam niedawno o was, ale na tym "nowym" dogo nie działają wyszukiwarki, nic znaleźć nie moge. Ale cieszę się ogromnie, że znowu mogę Rokiego poogladać.
WYGLĄDA PIĘKNIE!!! Ależ kawał chłopaka z niego!

Na fotach widać, że sielankowe życie czterołapy mają :lol: A Kiciolina na taką groźną wcale nie wyglada.
Opowiadaj, skad wziął się maluch Chivas? - ale słodki!

Posted

Z Chivasem nie wiąże się akurat żadna szczególna historia - ot maluch najsłabszy z miotu,odrzucony przez towarzystwo,trafił w nasze ręce i teraz terroryzuje cały dom :)
Wywala Rokiego z jego wyrka,kradnie kołderkę mojemu synkowi i tłamsi Kiciolinę<diabełek>

Posted

Z Chivasem nie wiąże się akurat żadna szczególna historia - ot maluch najsłabszy z miotu,odrzucony przez towarzystwo,trafił w nasze ręce i teraz terroryzuje cały dom :)
Wywala Rokiego z jego wyrka,kradnie kołderkę mojemu synkowi i tłamsi Kiciolinę :diabloti:

• 2 years later...
Posted

Kolejne dwa lata poźniej :)
Roki to już dziadziuś,ma niestety problemy z poruszaniem sie ( łapa,która doskwierała mu od tylu lat,kuśtykanie,spowodowało zwyrodnienie kręgosłupa no i chodzi średnio ale chodzi)
Mamy też problem z wagą - psy są obecnie na BARFie ,Rokuś dostaje malutko tego żarełka ale ze wzgledu na brak ruchu jest kluską i to sporą.
Licząc wg "Waszego" kalendarza, to psiak ma już prawie 12 lat??
U nas niebawem stuknie 6 lat od dnia adopcji :D tak szybko czas leci...
Pysio mu posiwiał,wzrok też już trochę siadł ale nadal jestem przylepką i mieszkam w swoim domeczku z Kicioliną,Chivasem i panciostwem :)

Dużo odpoczywam,wlasciwie tyle mi do szczęcia potrzeba co zjeść i pospać :)

Pozdrawiamy Ciapkowo i Cioteczki!