Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez toto niecierpliwe :mad:
na razie nie konsultowalismy z wetem wszelakich dolegliwości,bo na razie walczymy z rują kotki :shake:
bida się męczy jak fix a domownicy(w tym Roki) dostajemy białego obłędu..
Czekamy na zakończenie rui i idziemy na sterylkę..

Jutro mam wolny piątek,wiec zabiorę tę całą menazerie do weta uff.....

Na pocieszenie kilka fotek z "Życia smoków" :lol:

Tutaj śpiem z misiem :lol: :

Tutaj leżem na swoich podusiach (w tle "ziew" ) - troszku się poruszyłem i wyszła fota za mgłą ale taka nawet "artystyczna" :cool3:

a tutaj juz podczas rui kotki- Roki hipnotyzuje ją,zeby choć przez chwilę pospała a nie darła ryjka :roll::

jutro sie porozpisujemy trochę to zaspokoimy Waszą ciekawośc ;)

Posted

fajowe zdjątka- a oni tak zawsze razem/kotka i Roki/??

jak widzę te jego oczyska i czekoladową sierść,to sobie przypominam nasze samotne spacery po lasq redłowskim ;)
Pozdrowiska !!

Posted

Współczuję takiego motłoku...Kotka+ruje to masakra,sama naszczęście nie miałam osobiście z tym do czynienia, ale sie nasłuchałam;) Roki śliczne fotki

Posted

Bylismy wczoraj,zaszczepilismy psinę :)
Kotce wet zaproponował hormonik ale wolałam nie,po co ją szprycowac,juz się kapkę uspokoiła,to juz pozniej od razu zrobimy sterylizację.

Oni tak nie zawsze razem ale są już ze sobą oswojeni i nawet nie bałabym się ich w jednym pokoju zostawic samych ale ponieważ kotka jest upierdliwa :lol:
to je rozdzielam podczas naszej nieobecności.

Teraz odczekamy jakieś 1,5tyg po szczepieniu i pojdziemy w koncu zrobic to rtg łapki i wtedy bedziemy wiedziec co i jak...

Posted

Super P.Darianno jest Pani świetną włascicielką;) cieszymy się równiez ze mimo iż Rokiego nie ma z nami to jesteśmy ze wszystkim na bierząco i wiemy co u niego słychać;)

Posted

Na tym ostatnim zdjęciu widać, jaki on ma piekny kolor sierści :loveu: Fajnie, że się tak szybko z kotką-kapryśniczką dogadali! Dobra z niej dziewczyna!!!
Trzymam za nich kciuki!

Posted

ja od razu rezerwuję sobie miejsce w przyszłe wakacje do Krakowa,aby Was odwiedzić w tej sielance :evil_lol: ogromnie się cieszę,że jest pod kontrolą lekarską i pod odpowiednią opieką domową. Dobrze mu ten wyjazd zrobił :)

Posted

Katrin w złe wieści nie wierzymy;) skoro do tej pory jest wszystko super to już raczej tak zostanie;) Pewnie czasu brak zeby na dogo wstąpić.Ale fakt czekamy wszyscy na jakieś wieści;)

Posted

Ja wam dam złe wieści :mad:
a figaaaaaa :eviltong:
na razie z lekarskich wiesci nic,bo jeszcze mamy okres poszczepienny
ale Rokusito aklimatyzuje sie nad wyraz dobrze,dzis kolejny "pozytywny" objaw,to wydłubanie pluszowemu konikowi oczek:evil_lol:
Roki jest już pełnoprawnym członkiem Rodzinki,jest piekielnie rozpieszczany :)

Proszę mię tu nie złowróżyć,u nas było,jest i będzie dobrze :multi:

zapraszamy w odwiedziny :)

Posted

ja nie wiem..jak napiszę,że chcę znać wszystkie wieści,to oczywiście zoztanę źle zrozumiana. :cool1:
Jak mogę mu życzyć złych wieści,skoro się nim opiekowałam i polubiłam??
eh..
a o odwiedzinach porozmawiamy po mojej maturze :cool3:

Posted

Normalnie muszę się podzielić moim zaskoczeniem...
Byłam dziś w Ciapkowie całkowicie przez przypadek odkryłam ciekawy okaz,który Was też zainteresuje :P
Mianowicie: koleżanka Wola wspomniała mi,że w schronie widziała psa o czekoladowe sierści. Przyjęłam to do wiadomości.
Dziś przeszłam się po boxach,żeby wyczaić 'nowości'...
Patrzę,a tu się pokazuje pies prawie identyczny jak Roki!
Musiałam przetrzeć oczy,żeby uwierzyć,ale stał dalej :D
Tylko zestrachany niesamowicie..CHudszy i ze smutnymi oczami,ale w ogóle wygląda fajno :loveu: Samo przez się rozumiecie,że już wyczaiłam swoją nową 'ofiarę ':eviltong: A na karcie tegoż zwierzaka widnieje 'Roki2' :D /jak w Rambo,kurcze../. Ale i tak ten nowy nie zastąpi tego starego przyjaciela ;(
W każdym razie-od przyszłego tygodnia zacznę się z nim socjalizować :)
Pozdrawiam!

Posted

Skoro Rokuś znalazł dom to jego sobowtórek napewno też przy pomocy Katrin niebawem znajdzie kochającą rodzinkę.Teraz tylko fotki i nowy wąteczek.będzie dobrze nie ma co rozpaczać;)