Wola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 P.Darianna to am z nami przechlapane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uzależniamy od komputera Quote
kaerjot Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Poszli do smoczej jamy i wyjść nie mogą, czy jak? Quote
DariannaKrak. Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 alez toto niecierpliwe :mad: na razie nie konsultowalismy z wetem wszelakich dolegliwości,bo na razie walczymy z rują kotki :shake: bida się męczy jak fix a domownicy(w tym Roki) dostajemy białego obłędu.. Czekamy na zakończenie rui i idziemy na sterylkę.. Jutro mam wolny piątek,wiec zabiorę tę całą menazerie do weta uff..... Na pocieszenie kilka fotek z "Życia smoków" :lol: Tutaj śpiem z misiem :lol: : Tutaj leżem na swoich podusiach (w tle "ziew" ) - troszku się poruszyłem i wyszła fota za mgłą ale taka nawet "artystyczna" :cool3: a tutaj juz podczas rui kotki- Roki hipnotyzuje ją,zeby choć przez chwilę pospała a nie darła ryjka :roll:: jutro sie porozpisujemy trochę to zaspokoimy Waszą ciekawośc ;) Quote
iberia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 fajowe zdjątka- a oni tak zawsze razem/kotka i Roki/?? jak widzę te jego oczyska i czekoladową sierść,to sobie przypominam nasze samotne spacery po lasq redłowskim ;) Pozdrowiska !! Quote
Wola Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Współczuję takiego motłoku...Kotka+ruje to masakra,sama naszczęście nie miałam osobiście z tym do czynienia, ale sie nasłuchałam;) Roki śliczne fotki Quote
kaerjot Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Przypomniało mi się jak moje dwie kocice miewały ruję razem, stały na balkonie i wołałyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
DariannaKrak. Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bylismy wczoraj,zaszczepilismy psinę :) Kotce wet zaproponował hormonik ale wolałam nie,po co ją szprycowac,juz się kapkę uspokoiła,to juz pozniej od razu zrobimy sterylizację. Oni tak nie zawsze razem ale są już ze sobą oswojeni i nawet nie bałabym się ich w jednym pokoju zostawic samych ale ponieważ kotka jest upierdliwa :lol: to je rozdzielam podczas naszej nieobecności. Teraz odczekamy jakieś 1,5tyg po szczepieniu i pojdziemy w koncu zrobic to rtg łapki i wtedy bedziemy wiedziec co i jak... Quote
Wola Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Super P.Darianno jest Pani świetną włascicielką;) cieszymy się równiez ze mimo iż Rokiego nie ma z nami to jesteśmy ze wszystkim na bierząco i wiemy co u niego słychać;) Quote
akucha Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Na tym ostatnim zdjęciu widać, jaki on ma piekny kolor sierści :loveu: Fajnie, że się tak szybko z kotką-kapryśniczką dogadali! Dobra z niej dziewczyna!!! Trzymam za nich kciuki! Quote
iberia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ja od razu rezerwuję sobie miejsce w przyszłe wakacje do Krakowa,aby Was odwiedzić w tej sielance :evil_lol: ogromnie się cieszę,że jest pod kontrolą lekarską i pod odpowiednią opieką domową. Dobrze mu ten wyjazd zrobił :) Quote
akucha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ludziska zaglądaja, są :lol:, ale Krakowianki nie ma... Czekamy! Quote
iberia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Co tam u czekoladowego?? HaLLLLo!! Czekam(y) na każdą wiadomość,nawet jeśli jest zła :/ Quote
Wola Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Katrin w złe wieści nie wierzymy;) skoro do tej pory jest wszystko super to już raczej tak zostanie;) Pewnie czasu brak zeby na dogo wstąpić.Ale fakt czekamy wszyscy na jakieś wieści;) Quote
DariannaKrak. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja wam dam złe wieści :mad: a figaaaaaa :eviltong: na razie z lekarskich wiesci nic,bo jeszcze mamy okres poszczepienny ale Rokusito aklimatyzuje sie nad wyraz dobrze,dzis kolejny "pozytywny" objaw,to wydłubanie pluszowemu konikowi oczek:evil_lol: Roki jest już pełnoprawnym członkiem Rodzinki,jest piekielnie rozpieszczany :) Proszę mię tu nie złowróżyć,u nas było,jest i będzie dobrze :multi: zapraszamy w odwiedziny :) Quote
Wola Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Oooo;)A nie mówiłam wiedzialam ze wieści będą czaderskie:multi: Jak fajnie ze wszystko sie tak dobrze układa Quote
iberia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja nie wiem..jak napiszę,że chcę znać wszystkie wieści,to oczywiście zoztanę źle zrozumiana. :cool1: Jak mogę mu życzyć złych wieści,skoro się nim opiekowałam i polubiłam?? eh.. a o odwiedzinach porozmawiamy po mojej maturze :cool3: Quote
Wola Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Eh te matury szczere współczucia tyle zachodu z nimi:evil_lol: Quote
akucha Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wieści są pomyślne :lol:, to teraz foteczki prosimy :modla: :modla: :modla: Quote
iberia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Normalnie muszę się podzielić moim zaskoczeniem... Byłam dziś w Ciapkowie całkowicie przez przypadek odkryłam ciekawy okaz,który Was też zainteresuje :P Mianowicie: koleżanka Wola wspomniała mi,że w schronie widziała psa o czekoladowe sierści. Przyjęłam to do wiadomości. Dziś przeszłam się po boxach,żeby wyczaić 'nowości'... Patrzę,a tu się pokazuje pies prawie identyczny jak Roki! Musiałam przetrzeć oczy,żeby uwierzyć,ale stał dalej :D Tylko zestrachany niesamowicie..CHudszy i ze smutnymi oczami,ale w ogóle wygląda fajno :loveu: Samo przez się rozumiecie,że już wyczaiłam swoją nową 'ofiarę ':eviltong: A na karcie tegoż zwierzaka widnieje 'Roki2' :D /jak w Rambo,kurcze../. Ale i tak ten nowy nie zastąpi tego starego przyjaciela ;( W każdym razie-od przyszłego tygodnia zacznę się z nim socjalizować :) Pozdrawiam! Quote
akucha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: No nie!!!! Quote
Wola Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Skoro Rokuś znalazł dom to jego sobowtórek napewno też przy pomocy Katrin niebawem znajdzie kochającą rodzinkę.Teraz tylko fotki i nowy wąteczek.będzie dobrze nie ma co rozpaczać;) Quote
Recommended Posts