Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na forach Trójmiasta kilkakrotnie prosiłam już o pomoz, zawsze zero odzewu. 20 jest transport Ustka - Kraków (z miau). ten będziemy próbowały nagrać. To tylko w jedną stronę, więc znacznie ograniczy koszty :lol:

Posted

Do Ustki jest ze schroniska już tylko 110 km.To o wiele lepiej:)Trzymamy za Rokiego wszyscy kciuki:) Był dziś na spacerku z Katrin ze mną i z Lalą(która już wkrótce również zawita na dogo:)) Katrin go wyczesała i piesio nadal sie błyszczy po środowej kąpieli;)

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Czyli maly jeszcze nie pojechal , szkoda wim jak ciezko jest znalezc transport. Trzymam kciuki za niego z ochydnego Londynu

Wiewióra1, trzymaj się w tym "ochydnym Londynie"!!! :lol:

Posted

Ja mam takie pytanko...czy Roki jechałby tym samochodem tylko z kims obcym czy ktos od nas też jedzie?? nie to, że nie ufam czy coś tylko ciekawska jestem:eviltong:

Posted

Dobra, dobra:eviltong::eviltong:nam poprostu tak zależy, że sie doczekać nie możemy:):):) ale już jesteśmy cichutko i bacznie obserwujemy dalsze losy transportu;);)

Posted

Akucha,wysyłam Ci na priv mój nr tel(a właściwie dwa numery)
Niecodziennie mam czas wpaść na Dogo ale dziewczynki,macie maile i gg w profilu-jak cuś to alarm :)
Akucha priv :)
Wy jesteście najblizej Rokisława i macie kakpę więcej znajomości w "środowisku" więc info zmienia się na bierząco.

Posted

Dzięki :lol: Ja nie mam zadnych pretensji, chciałam zapytać, czy odpowiada Ci ten termin: 20 wrzesień. Jesli tak, to muszę zalogować się na miau, o rety, i zapytać o transport!!!

Posted

:razz: no pretenszyn tylko się zamieszawszy bo kurcze czytam post a tu 98312983 informacji na raz,a ja tylko blondynka ;)
może być 20ty,może być jutro,może byc nawet dziś-termin nieważny,ja się dostosuję do każdego :grins:

Posted

To super!!!! Ja też blondynka :evil_lol: Damy radę!!!

To idę na koty, na miau.pl, jak się nie będę mogła zalogować, to czekajta!!!! Bo będziecie musiały mi, blondynce, pomóc :oops:
Ale wiesz, jak miałby jechać, czy nie???

Posted

Na miau, jest oferta transportu Ustka - Kraków na 20 września :lol: I to by było dla nas idealne!!!! podrzuci się chłopaka do ustki i finito! Tylko trza się dogadać z kotami :evil_lol:

Posted

akucha napisał(a):
Na miau, jest oferta transportu Ustka - Kraków na 20 września :lol: I to by było dla nas idealne!!!! podrzuci się chłopaka do ustki i finito! Tylko trza się dogadać z kotami :evil_lol:

żaden problem, koty sa bardzo komunikatywne i ugodowe :lol: