akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzisiaj skontaktuję się z brązową, jesli trzeba zaloguje na forum miau i zaczynamy organizację transportu!!! Brązowa, masz kontakt z Darianną?????? Quote
la_pegaza Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 poszukajcie na jazdazagrosze.pl może akurat się ktoś zgodzi ;) Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzięki La_pegaza, już tam przeszukiwałam :lol: Quote
la_pegaza Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a na gumtree.pl jest info ?? na forum gazety i jakichś trójmiasta?? Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na forach Trójmiasta kilkakrotnie prosiłam już o pomoz, zawsze zero odzewu. 20 jest transport Ustka - Kraków (z miau). ten będziemy próbowały nagrać. To tylko w jedną stronę, więc znacznie ograniczy koszty :lol: Quote
Tweety Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a może Irma, w swojej wielkoduszności, pomogła by Wam? Zwłaszcza, że transport ma być opłacony Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tu musi wypowiedzieć się Brązowa1, próbuję się własnie z nią skontaktować. Quote
wiewiora1 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Czyli maly jeszcze nie pojechal , szkoda wim jak ciezko jest znalezc transport. Trzymam kciuki za niego z ochydnego Londynu Quote
Wola Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Do Ustki jest ze schroniska już tylko 110 km.To o wiele lepiej:)Trzymamy za Rokiego wszyscy kciuki:) Był dziś na spacerku z Katrin ze mną i z Lalą(która już wkrótce również zawita na dogo:)) Katrin go wyczesała i piesio nadal sie błyszczy po środowej kąpieli;) Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wiewiora1 napisał(a):Czyli maly jeszcze nie pojechal , szkoda wim jak ciezko jest znalezc transport. Trzymam kciuki za niego z ochydnego Londynu Wiewióra1, trzymaj się w tym "ochydnym Londynie"!!! :lol: Quote
iberia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Co tu dużo pisać...po prostu-życzę szczęścia pieskowi :lol: Quote
Wola Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja mam takie pytanko...czy Roki jechałby tym samochodem tylko z kims obcym czy ktos od nas też jedzie?? nie to, że nie ufam czy coś tylko ciekawska jestem:eviltong: Quote
iberia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Bardzo trafne pytanie...WSzyscy się martwią o wilczurka...a chcemy,aby dojechał bez komplikacji....i najlepiej z kimś,kogo on zna. Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ciotki, jeszcze nic nie ustalone na 100%. Czekajta ludzie... dajcie się dogadać :razz: Quote
Wola Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dobra, dobra:eviltong::eviltong:nam poprostu tak zależy, że sie doczekać nie możemy:):):) ale już jesteśmy cichutko i bacznie obserwujemy dalsze losy transportu;);) Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nie mam kontaktu z Darianną, a z nią muszę najpierw termin ustalić :placz: Quote
DariannaKrak. Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Akucha,wysyłam Ci na priv mój nr tel(a właściwie dwa numery) Niecodziennie mam czas wpaść na Dogo ale dziewczynki,macie maile i gg w profilu-jak cuś to alarm :) Akucha priv :) Wy jesteście najblizej Rokisława i macie kakpę więcej znajomości w "środowisku" więc info zmienia się na bierząco. Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzięki :lol: Ja nie mam zadnych pretensji, chciałam zapytać, czy odpowiada Ci ten termin: 20 wrzesień. Jesli tak, to muszę zalogować się na miau, o rety, i zapytać o transport!!! Quote
DariannaKrak. Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :razz: no pretenszyn tylko się zamieszawszy bo kurcze czytam post a tu 98312983 informacji na raz,a ja tylko blondynka ;) może być 20ty,może być jutro,może byc nawet dziś-termin nieważny,ja się dostosuję do każdego :grins: Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 To super!!!! Ja też blondynka :evil_lol: Damy radę!!! To idę na koty, na miau.pl, jak się nie będę mogła zalogować, to czekajta!!!! Bo będziecie musiały mi, blondynce, pomóc :oops: Ale wiesz, jak miałby jechać, czy nie??? Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na miau, jest oferta transportu Ustka - Kraków na 20 września :lol: I to by było dla nas idealne!!!! podrzuci się chłopaka do ustki i finito! Tylko trza się dogadać z kotami :evil_lol: Quote
Tweety Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 akucha napisał(a):Na miau, jest oferta transportu Ustka - Kraków na 20 września :lol: I to by było dla nas idealne!!!! podrzuci się chłopaka do ustki i finito! Tylko trza się dogadać z kotami :evil_lol: żaden problem, koty sa bardzo komunikatywne i ugodowe :lol: Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Wiem, wiem cioteczko, sama mam dwa, a w porywach bywało więcej. To idę się zalogować!!! Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Zrobione :lol: Czekamy na decyzję naszych przyjaciół-kotków!!!! Quote
Recommended Posts