Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postaramy się o zdjątka, postaramy:):):)A co dospacerku z Rokusiem i Lalą...to jest zabawy na cały dzień:eviltong::eviltong::eviltong: Lala ciągle zaczepia Rokiego i zaplątuje mu smycz,cóż się dziwić dzieczyna jest w kwiecie wieku to się bawić chce:) ale Roki dzielnie pozwala na jej wygłupy.Jest naprawde bardzo wyrozumiały dla niej;););)
Roki dzielnie dotrzymuje jej kroku na specerkach:)
Zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie znalazł domku.Przecież niczego mu nie brakuje:-(:-(:-(Sama bym go wzieła gdyby nie to,że już mam zwierzyniec w domu.Pies,kot,rybki...

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłam z nim na spacerku po jednodniowej przerwie ;) już dawno się tak moje zwierzątko nie cieszyło...Mam nadzieje,że pogoda się zaraz polepszy i wyjdę z nim do pobliskiego lasq ;) póki co w schronisku mokro,zimno i przez to jest mniej robotki. Teraz trzymam akurat malutką suczkę na kolanach i przeglądamy dogo :eviltong: Pozdrowienia dla cioteczek z mokrego Ciapkowa!!

Posted

Katrin,Wola,to o Was opowiadala mi wiewiora1 :loveu:
Bardzo ciesze sie,ze opiekujecie sie Rokim,wspaniale,ze ma zapewnione spacery i bliski kontakt z ludzmi.
Teraz tylko dom i bedzie super!

Posted

Wow...obie cieszymy się bardzo,że ktoś o nas dobre słowo rozsyła.Dzięki wiewiora1!! teraz nie wiem,kiedy pojadę do Rokiego.. :-( póki co mam gości zamówionych na weekend,a potem sql... Przez szkołę będę bywała w C. rzadziej..Kto to wymyśliL? :mad:

Posted

no no czyzby ktos zaciekawil sie naszym sepijczykiem.. Nie wstydzic sie nie wstydzic.. pytac, kto pyta ten nie bladzi...wiec czekamy na pytanka i odwiedziny..w razie czego Katrin odpowie na wszystkie pytania.. A ja zapraszam serdecznie wszystkich chetnych

Posted

A Rokuś czeka i czeka...teraz kończą się wakacje i część wolontariuszy zaczyna szkołę, więc biedny Rokuś nie bedzie miał skim tak często wychodzić:( niech ktoś go przygarnie zanim zacznie się ten motlok ze szkołą...Hop Rokusiu Hop

Posted

ajajaj....:/ Roki to naprawdę suuuuper pies:dla każdego i wszędzie! W niedzielę zobaczę co nowego u niego słychać..Rzecz jasna-napiszę relację z naszego spacerq ;)

Posted

Wczoraj zajrzałam do Rokiego na chwilkę:) Podoba mi się u niego najbardziej to, że on nie traci nadziei.Zawsze się uśmiecha.To taki radosny psiak, a życie daje mu takiego kopa...ale jak to mówią, po deszczu zawsze wychodzi słońce;););)no Rokuś, a może ten weekend będzie dla Ciebie szczęśliwy?Bo w weekendy więcej ludzi po schronisku sie szwęda.A jak na razie to Hopusiaj do góry:)

Posted

ok,czekam na PM,dam znać jak przebiegła rozmowa,bo pewnie i Was będę chciała podpytać conieco.Pobiegnę na sek do sklepu,bo pozniej nie chcę się odrywac od sprawy Rokiego
(mój nr gg w profilu-status niedostępny-ale zwykle się "ukrywam")

Posted

heh oczywiście zanim zrobiłam zakupy to musiałam zadzwonić do p.Oli :)

Więc tak,prośba jest taka-

Potrzebny jest transport z Gdyni do Krakowa!
Chętnie pokryję jego koszt!(jeśli będzie taka potrzeba,to opłacę drogę w tę i spowrotem)

Ja nie mam możliwości dojazdu do Gdyni niestety,więc proszę j.w.
Dziewczyny,które znają dobrze Forum,to poproszę o wrzucenie wątku n/t w odpowiednim miejscu-może już jutro udałoby się nam spotkać z Rokim??? :Dog_run::klacz:

Posted

Tak,oczywiscie,ze poczekam.To nie jest tak,że sobie nagle ubzdurałam,że chcę mieć psa i już.Po prostu zobaczyłam zdjęcie Rokiego i coś mi w środku mówi,ze będziemy najlepszymi kumplami.
Ja tego potrzebuję i On też,więc co nam szkodzi się zaprzyjaźnić?:)

Posted

Już własnie mówiłam p.Oli,że zdjęcie Rockiego znalazłam na Allegro ale na Dogo zaglądam regularnie od czasu sprawy Ozziego :( Wczesniej jako widz,a dziś się zalogowałam.
Jakiś dziwny zbieg okoliczności bo po wyjściu z forum Dogo,zajrzałam na Allegro,gdzie natknęłam sie na ogłoszenie,które ponownie skierowało mnie tutaj.
Może to własnie też jakiś znak??

Posted

Mam nadzieję, że tak :lol: Tak bym chciała, zeby Roki znalazł dobry dom!!!
Ale cioteczka Gabryjella się ucieszy, to ona wystawiała go na Allegro!
Juz rozmawiałam z opiekunką Rokiego, ona jest w Polsce tylko dośrody, ale dalej sprawę jego adopcji pilotować będzie pracownica schroniska, która wraca z urlopu. najważniejszy jest transport!
Słuchaj, a nie masz nikogo, kto mógłby wyjechać po Rokiego do Warszawy?
Bo my mamy możliwośc dowiezienia go do W-wy pociągiem. To mniejsze koszty... Tak rozważam wszystkie możliwości...

Posted

hmm..w tej chwili niebardzo :/
mogłabym poprosic znajomą aby zabrała Rokiego z Wawy-ale to w niedzielę,przywiozłaby mi go do Łodzi,gdzie mamy się spotkać ale chyba to trochę za bardzo pogmatwane :/ Musiałby czekać az skończymy spotkanie firmowe,a pozniej jeszcze jechać z Łodzi do Krakowa..chyba to by było za dużo wrażeń naraz dla Niego :(

HELP!