Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kroi mu się super DS baardzo propsiowy/;)/ ale nie zapeszajmy aż szczęśliwie dojedzie.
Niech do nas trafi a krzywdy zrobić mu nie dam:)

Posted

Osa napisał(a):
Kroi mu się super DS ale to chwilkę jeszcze.

wow...ale tempo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:no ale jak w grę wchodzi Osa...:mdrmed:
Lili słońce Ty moje jak chłopak?że piękny to widać:)

Posted (edited)

b-b napisał(a):
Gdzie? bo ja nic nie widzę:roll:

zdjęcie na stronie schronu:evil_lol:
chciałam wkleić zdjęcie małego,nie mogę znaleźć zdjęcia,nie ma go już na stronie;)

Edited by Bgra
Posted

Bgra napisał(a):
wow...ale tempo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:no ale jak w grę wchodzi Osa...:mdrmed:
Lili słońce Ty moje jak chłopak?że piękny to widać:)

Chłopak cudeńko i mały wariat :) Rano ładnie wyszedł na spacerek i wszystko zrobił jak należy :)
Biega jak szalony i zabawa mu w głowie :cool3: wesolutki :loveu: jeszcze trzeba zmyć z niego ten ciężar brudu... Ale to już w DT zrobią :)
No i pieszczoch numer jeden :)

Posted

[quote name='Osa']Kroi mu się super DS baardzo propsiowy/;)/ ale nie zapeszajmy aż szczęśliwie dojedzie.

Trafi, trafi małymi kroczkami do celu :) Ważne, że najgorsze już za nim!
Chodź już mnie w sercu ściska, że go muszę oddać...:-(

Posted

Lili8522 napisał(a):
Trafi, trafi małymi kroczkami do celu :) Ważne, że najgorsze już za nim!
Chodź już mnie w sercu ściska, że go muszę oddać...:-(

oddaj,oddaj:lol:...za chwilę pojawią się inne potrzebowskie,kto je wtedy będzie ratował:mad:

Posted

Borys powinien raczej Najman się nazywać :D bo rzuca się na większego :) fajne to to ale naburczało na amstaffa z popsutą łapą :D

i ciśnie doopkę na łóżko :) a u mnie łóżko jest dla ludzi, kanapa w psim pokoju dla psów :) ale spoko, szybko będzie się musiał nauczyć zasad :)

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Borys powinien raczej Najman się nazywać :D bo rzuca się na większego :) fajne to to ale naburczało na amstaffa z popsutą łapą :D

i ciśnie doopkę na łóżko :) a u mnie łóżko jest dla ludzi, kanapa w psim pokoju dla psów :) ale spoko, szybko będzie się musiał nauczyć zasad :)

Jaka stanowcza pańcia :roll:, dyscyplina na dzień dobry :p:diabloti:

Posted

Hi hi nie wiem czy wszystki shih takie odważne ale moja Lileczka też burczy na większych :cool3:
Wygodnicki... a mówiłam ;)

Posted

haliza mam dwa takie cudaki patrzące tym maślanym wzrokiem, więc czy to shicek czy astek swoje miejsce w stadzie musi znać ;) ale Osa już mi powiedziała.. ze na adopcyjną nikt nie przyjedzie więc go nie zostawię sobie :D

Posted

haliza mam dwa takie cudaki patrzące tym maślanym wzrokiem, więc czy to shicek czy astek swoje miejsce w stadzie musi znać ;) ale Osa już mi powiedziała.. ze na adopcyjną nikt nie przyjedzie więc go nie zostawię sobie :D

Kto to wie jak to będzie :diabloti:, moja 1 ale kiedy maślane to maślane :roll: ale kiedy nie po jej to zabiłaby wzrokiem :evil_lol:

Posted

Agnieszka, Magda, Bożenka- bardzo Wam dziękuję za pomoc w ratowaniu małego :Rose:
Już wszystko ustalone co i jak - teraz czekamy na Boryska.
Ponieważ wątek jest ogóny, info o nim piszcie na PW
Jak dojedzie - wstawię go na strone Plaskatego Azylu

Posted

ZGUBA CZY PORZUCENIE?

W dniu wczorajszym 11.02.2013 o godz. 10 przy ul. Warszawskiej 103 w Rzeszowie znaleźliśmy zmarzniętego pieska rasy Shih Tzu. Wiadomość:tel./fax 17 87 31 000, 17 855 29 77

Posted

Witajcie :) To mój debiut na tym forum (przynajmniej jeśli chodzi o pisanie). Jestem z Krakowa i szukam pieska shih tzu do zaadoptowania. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Dodam tylko, że nie jestem żadnym pseudohodowcą, a piesek ma zostać członkiem mojej rodziny (ja+mąż+córka).