Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówiłam trochę karmy, powinna dojść w poniedziałek, wtorek...napisałam też mejle do kilku miejsc w sprawie karmy...mam nadzieję że nie pozostawią tego bez echa :)

Posted

lili13 napisał(a):
tylko jedna firma dopiero zgłosiła chęć dania karmy dla tych biednych psiaków,to Świat Karm-DZIĘKUJĘ:)
inni milczą:(a wysłałam ok 30 mail

Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze Światem Karm :)
Widać, że im zależy i starają się.

Posted

zobaczymy może inne firmy miały długą przerwę :(w pracy?
elinko-wysłałam pw do Ciebie,czy te firmy o których mi pisałaś produkują karmę dla psów?

Posted

Nie, ona ba te zakłady są ludzkie, choć jedna z tych firm robi także pasze dla zwierząt, ale typowo dla psów to już nie. Myślałam raczej, że może podarują Wam jakieś odpady mięsne.

Posted

no i niestety kochani z informacji którą dostałam mam marne szansę na DT gdyż w pierwszej kolejność psiaki wydawane są osobom które mogą odebrać psiak z Łodzi osobiście, ja niestety tego zrobić nie mogę -mogłabym odebrać np z Grudziądza .Żaden nasz znajomy niestety do Łodzi się nie wybiera więc jest jak to się mówi przysłowiowa pupa

Posted

Witajcie kochani:lol: wpadłam w odwiedziny i na pogaduchy:lol:
A tak na powaznie, ma znajomą która życ mi nie daje jak usłyszała o psiakach, chce adoptowac jednego:lol:, ma już maltańczyka(kastrata) wzieła by suczkę, a nawet pieska jak by suczek braklo;). Mówiła o szczeniaku, ale ja namawiam na mamuskę, takie biedne sa:shake: Domek sprawdzony, polecam:loveu: Dajcie znać prosze, bo mnie zamęczy kobieta:modla::modla::modla:
Pisała emaile do fundacji, ale nikt jej nie odpisał:shake:
A cha Mieszka na śląsku, moja sasiadka(Żory) pojedzie po psa osobiscie tak mówiła:lol:

Posted

[quote name='sabinka40']Witajcie kochani:lol: wpadłam w odwiedziny i na pogaduchy:lol:
A tak na powaznie, ma znajomą która życ mi nie daje jak usłyszała o psiakach, chce adoptowac jednego:lol:, ma już maltańczyka(kastrata) wzieła by suczkę, a nawet pieska jak by suczek braklo;). Mówiła o szczeniaku, ale ja namawiam na mamuskę, takie biedne sa:shake: Domek sprawdzony, polecam:loveu: Dajcie znać prosze, bo mnie zamęczy kobieta:modla::modla::modla:
Pisała emaile do fundacji, ale nikt jej nie odpisał:shake:
A cha Mieszka na śląsku, moja sasiadka(Żory) pojedzie po psa osobiscie tak mówiła:lol:[/QUOTE]
Żory to blisko mnie :diabloti:

Posted

[quote name='elinka']Rozmawiałam z fundacją, po psa trzeba przyjechać osobiście. Osobom pośredniczącym psów nie wydają.[/QUOTE]

Ok, zgłosiłam się, wypełniłam ankietę, podałam terminy kiedy mogę pojechać po psiaka, otrzymałam maila, że do mnie zadzwonią w ubiegły weekend. Niestety do dziś cisza i nie wiem czy jetem traktowana poważnie jako potencjalny opiekun psiaka, czy nie i czy mam szukać innych psiaków do adopcji, ponieważ jestem zdecydowana na drugiego shihtzaka jako towarzystwo dla mojej suni, aby nie miała towarzystwo.

Posted

[quote name='epc']Ok, zgłosiłam się, wypełniłam ankietę, podałam terminy kiedy mogę pojechać po psiaka, otrzymałam maila, że do mnie zadzwonią w ubiegły weekend. Niestety do dziś cisza i nie wiem czy jetem traktowana poważnie jako potencjalny opiekun psiaka, czy nie i czy mam szukać innych psiaków do adopcji, ponieważ jestem zdecydowana na drugiego shihtzaka jako towarzystwo dla mojej suni, aby nie miała towarzystwo.[/QUOTE]

Przy takiej ilości psów jest masa roboty a rąk zawsze mało. Oprócz tego dochodzi odpowiedzialność za wybór jak najlepszego domu dla tych biedaków. Domu troskliwego, cierpliwego i najwspanialszego, żeby psiakom było już tylko dobrze, bo dawkę zła otrzymały już maksymalną.
Jeżeli nie oddzwonili to może spróbuj do nich zadzwonić.

Posted

W Żorach jest cudowny domek:loveu:, kobieta po nocach nie śpi...emailami mnie zsypuje, wydzwania do mnie i męczy potwornie;), czy ma Ona jakieś szanse na adopcję? Pisała do fundacji, dzwoniła nie raz, rozmawiała ponoc z p. Jolą i ciągle nic:shake: Ja domek polecam, sprawdzony i kochający bardzo zwierzęta:loveu:
Pies maltańczyk(kastrat) jest rozpieszczany, ma wszystko co najlepsze i wiem że bieduli niczego nie zabraknie...
To fotka psiaka tej pani:loveu: